Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
11.02.2013 19:43 - ПЪРВА СТЪПКА КЪМ МИКРО-ЧИПИРАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 695 Коментари: 0 Гласове:
0



Както вече писахме в Америка е приет закон за здравеопазването от кабинета на Обама, според който на всеки американец ще бъде имплантиран микро-чип в 2013г.

imageБългария е на път да вземе пример от Америка и да въведе микро-чипиране на своите граждани. 

Започва работа по изграждане на система за електронното идентифициране на българския гражданин. Това съобщи Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Административен капацитет”.  Идентификацията ще е по желание на българина.

Разбира се, тези които не желаят да бъдат микро чипирани със сигурност няма да имат достъп до много услуги, или най-малкото той ще е максимално затруднен. Ще се предложат и редица “бонуси” за мирко-чипираните граждани, което на практика ще принуди повечето хора да приемат радиочестотния чип (RFID). В САЩ този закон бе прокаран в здравната система – за да се впишат всички граждани в единен медицински регистър. Там това ще бъде задължително и се готвят да имплантират чипове и на всички новородени. До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов. Първоначално ще въведат карти с микро-чип за идентифициране, но в последствие след като медицинските услуги и много др. преминат към електронно идентифициране най-вероятно ще последваме примера на САЩ където са въвели карти,а от 2013г. закона за здравеопазването задължава имплантирането на микро-чип.

Целта обаче е една и съща, не зависимо коя държава под какъв предлог прокарва чипирането на хората. Всички ще заживеем в един свят на Оруел, където Големия брат ежедневно засилва контрола си над нас. Много американци възнегодуваха срещу това да бъдат чипирани като домашни любимци и нарекоха микро-чипирането “Mark of The Beast” – “Откровение 13″ – именно така нарича Ричард Никсън тази мярка и категорично отказва да чипира американците по времето на своя президентски мандат.

Каква е гаранцията, че след като правителствата бъдат улеснени да разполагат напълно с нашите лични данни, а ние да носим в телата си радио-честотни микро-чипове, няма да злоупотребят с това?! 

________________________________

Библия – Октровение/глава13 “…И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.” http://alterinformation.wordpress.com



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10049299
Постинги: 7921
Коментари: 3553
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци