Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
29.01.2013 02:51 - Относно широкоизползваната обида "комунисти"
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове:
1



Автор: brink

Копирано от: grigorsimov


Скъпи анонимни колеги критици, дето под път и над път използвате квалификацията "комунист" за всеки, който критикува политиката на САЩ, Израел и Великобритания по света.

Нужно ли е да ви напомням, че в САЩ музиката поръчват евреите-банкери - същите, които финансираха и организираха болшевишката революция 1917 в Русия, довела на власт комунизма и коствала толкова човешки жертви на руския народ?

image

Бих ви препоръчал да прочетете малко книги, например "The Rulers of Russia" на Denis Fahey, "Behind Communism" на Frank L. Britton, "The Synagogue of Satan" на Andrew Carrington Hitchcock, "Under the Sign of the Scorpion" на Jury Lina (повечето може да се намерят като pdf в мрежата безплатно на английски) или по някакъв друг начин да се информирате за събитията предшестващи революцията, за евреина Якоб Шиф (Jacob Schiff) както и за състава на следреволюционното правителство. Тук и тук, един уважаван от мен съблогер има какво да каже.

Същите тези банкери-евреи финансираха партията на Хитлер, преди да дойде на власт и бяха изведени от Германия със самолети на Луфтвафе без един косъм да падне от главите им.

Сега тези хора (разбирай тяхното династично потомство) дърпат конците на външната и вътрешната политика на САЩ, носеща толкова смърт и страдания на хората по света и в Америка, най-вече чрез еврейското лоби, но и с други способи на разположение на свръхбогатите корпоративни шефове и банкери.

И когато някой възроптае против тази омразна политика, против убийствата, грабежите и лъжите, вие му лепвате етикета "комунист".

Имам за вас два цитата от небезизвестните "Протоколи на ционските мъдреци":

"От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство.


 

Народите пищят и искат разрешението на социалния въпрос посредством международни съглашения. Разпокъсаността на партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси."


"И ето, ние се явяваме като спасители на работниците от този гнет, като им предлагаме да влязат в нашата войска – в редовете на социалистите, комунистите и анархистите, на които ние винаги оказваме подкрепа в името на братското правило за общочовешка солидарност, прокарвана от нашето интернационално масонство."

И още един цитат, по памет:
"Ние ще увеличим заплатите, както сме обещали на работниците, но същевременно ще вдигнем цените на стоките от първа необходимост..."





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038360
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци