Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
28.01.2013 02:01 - Корман Исмаилов: В ДПС всичко е фарс и цирк
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 933 Коментари: 0 Гласове:
2



Сряда | 23 Януари 2013 | 18:07 Прочетена: 559 Коментари: 0 Снимка: LiveNews image Корман Исмаилов в "Окото" на LiveNews Принт Свали PDF - Аа + Имаме самочувствието, че ще преминем сами 4% бариера, заяви в „Окото“ на LiveNews лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство“

Не сме крадци и не смятаме да крадем избиратели, защото те не са собственост на никой. Това каза в предаването „Окото“ на LiveNews лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов. Той добави, че коалиция ще прави единствено с демократични партии, които имат ясно отношение към въпроса за държавната сигурност и корупцията в страната.

Корман Исмаилов в "Окото" на LiveNews imageLIVENEWS

 

„В първия момент всички преживяхме шок и потрес от това, което се случи. В последствие цялото развитие на нещата, различните спекулации, информацията от страна на следствените органи, като че ли успокоиха страстите.“ Така коментира нападението над Ахмед Доган гостът на предаването „Окото“ на LiveNews.

 

„Остро осъждаме такова посегателство, към който и да е било български гражданин. Аз бих го класифицирал като политическа провокация. Не искам да влизам в разсъждения, че има някакъв сценарий от ДПС, защото ако това е така, то те са стигнали дъното“, добави той.

Тема в развитие

 

 

Корман Исмаилов коментира и смяната на лидерството в партия ДПС: „Ние станахме свидетели на един фарс и цирк. Сменя се председател, но нищо не се променя. Поставя се лицето на Местан. Реално агент Сава, в лицето на Доган, посочи за свой наследник друг агент на бившите тайни служби - Павел. Отдръпването на електората идва от изключително негативния образ на тези две лица“, убеден е гостът на "Окото" на LiveNews. По думите му преди година на местните избори в най-силните си региони, партията на ДПС е реализирала над 20% спад в гласовете си.

Деница Георгиева в "Окото" на LiveNews image LiveNews

 

„Нашите представители не са забъркани в корупционни практики и процеси. Вече ще има една алтернатива и у хората, въпреки страха и контрола, се усеща едно желание за промяна. Много е важно за нас, водачите на листите ни да бъдат достойни хора“, поясни лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство“.

Корман Исмаилов в "Окото" на LiveNews image LiveNews

 

На въпрос за делегатите, които пребиха нападателя след опита за покушение, Корман Исмаилов заяви: „Смятам че цялата тежест на закона трябва да се стовари и върху тези, които нанесоха изключителен побой и се опитаха да стъпчат нападателя. За съжаление тези ритат и обикновените хора по кокалчетата. Това са лица, които си позволяват да използват подобни методи с граждани, които са несъгласни с тяхната политика“, категоричен е той.

 

По повод нападателя на Ахмед Доган и информациите, че е присъствал на тяхна партийна конференция Корман Исмаилов обясни: „След появилите се слухове направихме проверка, която показа, че лицето Енимехмедов е влязъл като гост на нашата конференция и не е наш член". Партийният лидер обясни, че Октай е дошъл от София е все още не е ясно как е взел бадж и е присътвал на конференцията.

Корман Исмаилов в "Окото" на LiveNews image LiveNews

 

Според госта в предаването „Окото“ на LiveNews прочетения от Доган доклад съдържа шизофренност. „Не може да говориш за свобода и демокрация, когато имаш най-несвободната авторитарна структура в политическия живот“, каза той. Според Исмаилов да говориш за човешки права, когато си работил за службите по време на Възродителния процес, е повече от лицемерие.

Корман Исмаилов в "Окото" на LiveNews image LiveNews

 

Основната критика към управлението е, че още от самото начало приоритетите са сгрешени, на мнение е Исмаилов. Той коментира, че не инфраструктурата, а привличането на чуждестранни инвестиции, трябва да са приоритет. Едва тогава по думите му и данъчните постъпления, и парите за инфраструктура ще дойдат. „В момента строим магистрали, а нямаме пари в общинските бюджети да ги поддържаме“, посочи той.

 

Нашата цел е да бъдем функция на това, което задават от хората и организациите, съобщи лидерът на партия „Свобода и достойнство“ като добави: „Имаме самочувствието, че ще прескочим сами 4% бариера“.

Корман Исмаилов в "Окото" на LiveNews image LiveNews

 

Корман Исмаилов призовава симпатизантите на партията си да участват в референдума, но гласувайки с празен плик, правейки вота невалиден. Той е на мнение, че въпреки резултата от националното допитване, решението ще бъде в управляващите, в парламента. „На този опит за манипулация призоваваме да се гласува с празен плик“, заяви гостът на „Окото“ на LiveNews.

 

Лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов коментира още: застрояването на българското черноморие, делото срещу имамите в Пазарджик и други актуални казуси.

 

ГЛЕДАЙТЕ КОРМАН ИСМАИЛОВ В "ОКОТО" НА LIVENEWS В ПРИКАЧЕНОТО ВИДЕО!

livenews.bg/Korman-Ismailov--V-DPS-vsichko-e-fars-i-tsirk-44520





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10040314
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци