Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991096
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
20.01.2013 04:07 - Мутри близки до кмета с малкото име "професор" Стойков и общината отвличат футболисти на "Спартак" - Плевен
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1090 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Президентът на клуба се оттегля

Истински екшън се разигра този следобед в Плевен. Мутри и заплахи стреснаха сериозно играчите и щаба на кандидата за влизане в „А” група – Спартак. Случката се разигра преди първата тренировка на тима, която така и не се състоя.

Местният бабаит – Камен Балзуканов – Куката и още десетима негови приятели са нахлули в съблекалнята на „синьо-белите” и започнали да сипят заплахи към слисаните футболисти и треньори.

Причина за гнева им била уволнението на треньора Красимир Бислимов. След случката, играчите се разотишли, а президентът на клуба Иван Динов обяви, че ще се оттегли от Спартак и ще подари акциите си на общината. Ето и разказа му пред БТА:

“Изпълнителният директор на Спартак Плевен Мирослав Миронов е заплашван по телефона и лично, затова не можем да бъдем сигурни и за сигурността на футболистите”, коментира Динов след инцидента. При тази ситуация очаквам среща с кмета на Плевен проф. Димитър Стойков, добави той.

Собственикът на Спартак Динов сподели още, че е решен да предостави своите акции безвъзмездно на общината и да се откаже от отбора, защото смята, че в Плевен има хора, които са заинтересовани Спартак да се ръководи от “сенчестия бизнес”.

Според него досегашният треньор е държал футболисти, които е трябвало да бъдат освободени, защото не са имали достатъчно принос за отбора, а и не са постигнали първата цел – лидерството в “Б” групата.

Новият старши треньор Иван Маринов заяви, че влиза в отбора с ясната задача, че целта е влизане в елитната група. Сигурен съм, че мога да я изпълня, каза той. Новите попълнения засега са Диян Вълков, Стоян Георгиев, Евгени Игнатов, Тихомир Ченешков и Джефри Ешън.

http://topsport.ibox.bg/

Камен Куката отвлече футболисти на „Спартак” (Плевен) 17.01.2013 image 17:46   image 16   image 57578     Автор: Vsekiden.com Гангстерът нахълта на стадиона с 15 мутри и заплаши ритнитопковци и треньора им с разстрел image

Плевенският гангстер Камен Балбузанов - Куката отвлече посред бял ден четирима футболисти на „Спартак" (Плевен), а негови гавази, въоръжени с пистолети, бухалки и ножове държаха в плен в съблекалнята на стадиона в Плевен останалите състезатели на втородивизионния тим. Безпрецедентният мутренски произвол, характерен за ранните години на прехода, се разигра в ранния следобед в четвъртък на стадиона на „Спартак" (Плевен), където лидерът в „Б" група трябваше да направи първа тренировка за Новата година.

 

Половин час преди тренировката, стадионът бил окупиран от Камен Куката и още 15-ина въоръжени мъже. Разбойникът нахълтал в съблекалнята на отбора, а негови гавази насилствено вкарали четирима футболисти в два джипа, уж да си поговорят. След половин час играчите били върнати при колегите си, които през това време били държани в плен от Камен Балбузанов и хората му. Мутрите на плевенския наркобос конфискували мобилните телефони на състезателите и ги изключили, за да не бъде викната полиция. Бандитите заплашили изпълнителния директор на тима Мирослав Миронов с разстрел при опит на началника на плевенския отбор да потърси обяснение за мутренската обсада.

 

Причина за мафиотската акция срещу „Спартак" (Плевен) е уволнението на треньора Красимир Бислимов, който минава за изключително близък до Камен Куката. Неофициално се коментира, че чрез вече уволнения треньор и двама-трима футболисти, разбойникът е манипулирал резултати от футболни срещи на „Спартак" (Плевен) от есенния полусезон. Казват, че Камен Балбузанов и хора от неговото обкръжение уреждали мачове за точен резултат, за да печелят от футболни залози в азиатски букмейкърски къщи. Само преди 2 месеца БФС изхвърли от юношеското първенство отбора на „Спартак" (Плевен) заради съмнение за уговорки на мачове.

 

За да ограничи влиянието на мафията в „Спартак" (Плевен), собственикът на тима - близкият до групировката СИК петролен търговец Иван Динов, уволни преди дни Красимир Бислимов, а на негово място назначи Иван Масларов. Именно тази рокада е предизвикала гнева на Камен Куката, твърдят запознати.

 

Потърсен за коментар от „Всеки ден" собственикът на „Спартак" (Плевен) Иван Динов потвърди за инцидента и емоционално оповести, че напуска клуба и подарява акциите си на местната община. „Да, истина е - първата тренировка на отбора е била осуетена от местен криминален авторитет. Утре сутринта ще внеса жалба в прокуратурата, но аз повече няма да наливам пари в „Спартак". Недоумявам как е възможно да се случват подобни безобразия в държава член на Европейския съюз през 2013-а година", коментира Иван Динов.



В този случай обаче, полиция и медии НЯМА!
Не се говори и шуми нищо за него, защото са заети с измисления "атентат" срещу Доган, вече цяло денонощие...







Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене