Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
19.01.2013 19:50 - Опитаха се да убият Доган, но както става във филмите, доброто победи злото (Коментари на един обикновен българин)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1081 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Опитаха се да убият Доган, но както става във филмите, доброто победи злото Публикувано 19.01.2013 от Стоян

image“Сокола” оцеля!

Не съм писал от много време. Причините са много и ясни – мързел, работа, учене, мързел и т.н. Не мога, обаче, да подмина случилото се днес, а именно разигралата се в стил “Под Прикритие” сцена на 8-мата конференция на ДПС.

Всички знаете какво се случи. 25-годишен мъж се качи на сцената, докато Ахмед Доган изнасяше някаква реч, и понечи да стреля с пистолет към него. Кофти късмет – пистолета засича, следва нов опит, пак неуспешен. Доган изчезва някъде, а част от делегатите на партията се нахвърлят върху “атентатора” (така бива наричан нападателя от представителите на ДПС) и с множество ритници и юмруци “си връщат”.

image

Отдалече си личи, че това е инсценировка. Ето и причините защо:

1. Просто НЯМА начин, по който някой с пистолет да се разкарва свободно, та чак и да се качи на сцената с насочен пистолет към Доган.

2. Когато тръгнеш да убиваш човек, няма да използваш газов пистолет. Какво ще постигне с това? Ще му спука тъпанчето?

3. Не мога да си представя лицето Ахмед Доган да ходи без охрана. Това, както всички знаете, може да си го позволи само Бойко Борисов. (Малко се припокрива с т.1)

4. Едно мое мнение, което съвпада с това на доста хора е, че с тази постановка се цели стягане на редиците. Ако си спомняте, през последните кметски избори те (ДПС) изгубиха доста общини, тъй като не малка част от поддръжниците им се отцепиха от партията. Още по-явен е факта, че от днес започва “черния PR”. Делегатите на ДПС крещяха “Цветанов да си подаде оставката” и други подобни. Казано по друг начин, ДПС ще обвинява Бойко за случилото се, Бойко ще обвинява Станишев, Станишев пък може да обвини Доган и т.н.

5. Не съм запознат, но на тази конференция се е очаквало г-н Доган да сдаде лидерството на партията. Изглежда, че явно има намерение да запише актрьорско майсторство.

Има още много причини, но какво е ползата от изтъкването им.

Учуден съм как НИТО една телевизия до този момент не описа действията на делегатите спрямо “атентатора”. Удари с ритници, юмруци, по едно време се появи и полицейска палка. Има и голямо количество псувни, както на български, така и на турски. От беглите ми познания по турски аз чух изрази като “Майка ти ще (сещате се)” и “Убийте го”. По някое време му свалят и гащите. Всички знаем, че има доста политици с хомосексуални влечения, но това си беше прекалено.

Колега от форума predpriemach.com каза следното: “Обаче как ясно си проличават някои разлики. Малко остана да убият нападателя, след като отдавна всичко беше свършило и вече беше задържан. Такава озверяла тълпа няма да видиш на конгрес на никоя българска партия ако се случи нещо подобно. Личи си къде свършва цивилизацията и започва Ориента”. Няма как да не съм съгласен с това изказване. Побоят си беше една малоумна постъпка…щях да кажа селска, но по този начин щях да обидя селяните.

image

Хубавото

Хубавото е, че дори и да беше постановка, беше изключително лоша постановка. Надявам се хората да видят колко зле и нагласено изглеждаше всичко. От моята гледна е добре, че турчин се опита да убие турчин. Защото ако “атентатора” беше българин, щеше да се прокарват глупости за това, че има голямо напрежение на етническа основа между турци и българи. Също така се радвам, че Доган е жив. Защото в противен случай сега щеше да е мъченик.

Лошото

Лошото е, че сега тази случка ще се изцеди до последната капка и ще бъдат казани всякакви глупости. Дали тези “господа”, които повече приличаха да сбирщина животни, ще си понесат последствията за нападките към човека? Едва ли. Същите тези господа казаха след нападението, че от днес нататък вече не живеят в демократично общество. Или аз съм тъпак, или те не могат да се изкажат. Избълваха и един милион глупости, които не разбрах, тъй като явно да говорят смислен български не им влиза в длъжностната характеристика. Накрая сигурно ще изкарат “атентатора” с психически отклонения.

Послепис. Дълго време се чудех какво да е заглавието на публикацията. Ако имате идеи за по-добро, пишете в коментарите.

Послепис 2. РЕКЛАМА! Ако имахте VOYO, щяхте да можете да видите трейлъра на нападението или цялото нападение над Доган седмица по-рано!

image

http://stoyan.net/





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. chavdar01 - МАТРИЦАТА-5!
19.01.2013 19:58
БЪЛГАРСКИ ВАРИАНТ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10051860
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци