Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
19.01.2013 19:58 - ИЗРОДА И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ВЪВЛЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА С ИРАН!!! Защо само БЗНС иска оставката му и докога ще го търпим?!!!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2074 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БЗНС иска оставката на Николай Младенов image

19 Януари 2013 | 12:28

Прочетено

2162

image

/КРОСС/ Днес, председателят на БЗНС Николай Ненчев, по време на среща с ръководството на организацията в София заяви, че: „БЗНС е изключително обезпокоен от съобщението на израелската агенция "Аруц Шева", според която българският външен министър Николай Младенов по време на посещението си в Йерусалим e заявил, че „Нападение на Ислямската република Иран над Израел ще означава атака срещу България“.

Ако това се окаже вярно, а досега нито един официален израелски източник не е опровергал съобщението, БЗНС определя поведението на министър Младенов като недопустимо и силно провокативно, което излага на риск живота и сигурността на българските граждани - не само в България, но и навсякъде по света, каза Ненчев.

Председателят на БЗНС настоява министърът ясно да потвърди или категорично да опровергае съобщението, и ако то се окаже вярно - незабавно да подаде оставка.

По време на изказването си той заяви, че българският народ е поддържал вековно добри отношения както с еврейския, така и с иранския народ, желае тяхното помирение и по никакъв начин не иска да взема страна в една евентуална война!

Според Ненчев, БЗНС не е изненадан от липсата на дипломатичност и от арогантното поведението на българския министър-председател Борисов, по време на официалното му посещение във Виена, защото това вече било обичайно, но категорично протестира срещу опитите му за разрешаване на вътрешнополитически и междуличностни конфликти на международна сцена.

„Подобно поведение на български министър-председател пред света силно руши авторитета на българската държава и БЗНС настоява всички български политици да се въздържат от подобно поведение и да оставят вътрешнополитическите нападки само за родна земя”.

 

 

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция "КРОСС"
позоваването е задължително.

http://www.cross.bg


Николай Младенов в Ерусалим: Опитвам се да предотвратя война с Иран 12:56 | 18.01.2013 | 2410 прочитания Размер на текста image image

Нападение на Ислямската република над Израел ще означава атака срещу България, заявил външният министър Николай Младенов, цитиран от израелския вестник "Аруц Шева".

По време на посещението си в Ерусалим Младенов посочил, че пътувал до страната, за да "помогне на Иран и да спре ядреното въоръжаване без война". Въпреки това министърът настоял, че "атака срещу Израел е като атака срещу България".

 

"Нашето приятелство с вас е здраво и силно" (Кое "наше"?! На оплютите като "нацисти" и "участници" в измисления "холокост"?!! Рекетираните и оплюваните?...), казал Младенов, докато оглеждал "Стената на плача" в свещения както за християни, така и за мюсюлмани и евреи град.

 

"Аруц Шева", цитиран от БГНЕС, отбелязва още, че министърът бил впечатлен от молитвата на светото място и от процъфтяващата еврейска общност в страната.

 

По-рано днес телевизия Канал 2 съобщи, че България е на път да посочи "Хизбула" за извършител на атентата в Бургас. Според медията това е включено в доклада на българските служби, който Младенов занесъл на израелския премиер Бенямин Нетаняху.


http://www.mediapool.bg



Николай Младенов: Нападение над Израел е като атака срещу България

senzacia.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BB-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D1%80-25668


image Българският външен министър Николай Младенов по време на посещението си в Израел (29 юни)




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. kabuli - Евреите в България
19.01.2013 20:44
са 2 000, но държат власт, като че ли са 20 милиона. Каракачане, циганите, скапаняко, не са проблем за националната ни сигурност. Еврейчетата от рода на Н. М. те могат да ни набутат шнура в задника, а запалката да бъде негде, из ислямския свят.
цитирай
2. samvoin - са 2 000, но държат власт, като че ли ...
19.01.2013 21:52
kabuli написа:
са 2 000, но държат власт, като че ли са 20 милиона. Каракачане, циганите, скапаняко, не са проблем за националната ни сигурност. Еврейчетата от рода на Н. М. те могат да ни набутат шнура в задника, а запалката да бъде негде, из ислямския свят.
Да!
Когато един унгарски депутат - патриот го предупреди това, стана "нацист", "сатана" и не знам си какъв.
У нас обаче, няма кой да го каже от трибуната на парламента или преди избори.
Жалко, че само "земеделците" и тяхната партия е реагирала навреме и че за жалост, само техния кандидат предупреди на Президентските избори, за някои опасни процеси - течащи у нас, с покупката на имущество.
А за бройката на евреите, нека не се лъжем, че при тази бясна покупка на имущество и ново преселение към Европа, стоят само 2 000 още и са колкото при Тодор Живков или данните от последните преброявания.
Нека прибавим, като потенциални преселници и роднините им, потомците им и прочие - със съответното имущество и апартейдно осигурен пост в държавната администрация!
Жалкото при нищожеството Младенов е, че родителите му макар и комунисти, май няма данни да са били евреи по съзнание.
Този обаче е чифутоман, каквито са повечето представители на тяхната секта - с различен произход - еничари, както македонистите...:(
Още по - жалко е, че няма никаква адекватна - политическа и друга реакция срещу този, нито обществен натиск за отстраняването му, дори поне такъв какъвто имаше срещу Доган, ДПС или Паси - макар демагогски!
Този е сто пъти по - страшен и от "баш чифута" (Макар не съвсем признат от своите, щото е само по баща!) - Соломон Паси...
Въвлече ни практически във война със Сирия и Иран, още дори преди самите Израел, САЩ и Англия - "мераклии номер едно" и скъса и влоши отношенията ни с тях, както никога преди!...
Онзи заради еврейското си име, май беше малко по - предпазлив в действията си към Ирак...
цитирай
3. samvoin - А Каракачанката, май няма как да ...
19.01.2013 21:53
А Каракачанката, май няма как да каже тези неща, защото е "на ясла" при "богоизбраното" посолство или Сорос, изглежда...
Той беше на такава при много антибългари, така че сега няма чудно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10051000
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци