Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
06.01.2013 02:20 - Израелската следа в разстрела на децата в Сенди Хук
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 400 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: zahariada

Израелската следа в разстрела на децата в Санди Хук

Източник

image

Тежко въоръжени бойци на държавната полиция напускат училище "Sandy Hook" в Нютаун, Кънектикът, 14 декември, 2012.

Един месец и един ден преди, президентът на Съединените щати издаде
  меморандум за «инсайдерской заплаха», на актове на "насилие" и "шпионаж " в рамките на правителството.

Президе
нтът вдигна тревога, тъй като вероятността координирана атака, която да разкъса самата тъкан на американското общество. Показа няколко конспирации, които тихо "споразумение", включително чрез организиране на физическата ликвидация.

Има доказателства, че по Обама, отговорен за "вътрешна заплаха" на човек е "десни екстремисти", в непосредствена близост до израелското лоби.

От широк спектър от данни, резултатите на анализаторите правоприлагащите органи и различните служби за сигурност, включително съюзници от НАТО в страната, като "Резервен" бе избран "лесна мишена", се намира в САЩ.

Каква е целта на атаката на седмия ден на Ханука може да бъде по-лесно, отколкото предучилищна и първи клас в спокойния град в Кънектикът, разположен в очакване на Коледните празници?

Терор в отмъщение.

Източници на Naval Intelligence Русия организира теч на запад, към които въз основа на го пресрещна това лято, "говорят", тя стигна до заключението, че на Олимпийските игри в Лондон трябва да бъде целта на акт на тероризма с участието на оръжия за масово унищожение.

Посредник, който участва в предаването на съобщението, което доведе до утвърждаване на изземването на "ядрено устройство" осем километра от Олимпийския стадион, е бил арестуван от британските власти. Това е опит да се прикрият следи от инцидента, който по никакъв начин не носи ислямска терористична клетка, а точно обратното.

За спасението на милиони герой британци може да свети пет години в затвора, това е цената на лоялност и отказа да мълчите.

Също така, САЩ са изправени пред сравними заплаха, която може да бъде предотвратено.

Но Америка е бил ударен каноничен акт на тероризъм. "Sandy Hook" - терористичен акт, сто процента и просто.

Когато посланик Сюзън Райс пропуснал в първоначалните си изявления, без да се назовава "Бенгази" терористична атака, pilloried. Какво се е променило сега?

Нито един акт не може да се създаде среда, в която сега се обсъждат открито във Вашингтон "конфискация на оръжия", на която само преди няколко седмици, по време на предизборната кампания, политическа партия не е, че намек - не би посмял да съзерцавам.

 

 

Израел разговаря и други експерти

Философ и офицер от морската пехота д-р Джеймс Fetzer пише за нападение на училище в Sandy Hook:

Съдейки по изяви, клане "Sandy Hook" е психологическа операция, с цел да се гарантира, че пословично насилие сеят страх в сърцата на американците. Убиват деца, е функция на терористичните операции, извършени от агенти на Израел.

Тази атака се използва като мощен аргумент в полза на забраната за автомати. Американското общество не е наясно с факта, че Министерството на вътрешната сигурност е придобил 1,5 млрд. .40 калибър (10.2 mm прибл. Mixednews.ru) с просторен куршуми, незаконни съгласно разпоредбите на Женевската конвенция.

Майк Харис, на ветераните Днес разкрива схемата, че връзките, какво се е случило в "Sandy Hook", с по-ранни актове на насилие:

"Това е точно това, което Израел направи в Норвегия - политическа партия, която гласува за санкции срещу Израел отвръща на удара," самотен стрелец ", който уби 77 деца. Това е, което Израел винаги прави - идва за деца ".

Най-вероятният сценарий, като се вземе предвид това, което са научили по пътя осведомени източници, е да се гарантира, че Адам Lanza и майка му всъщност са били убити в деня преди. Тялото на Адам, избран от местната полиция, облечени в униформи SWAT, включително бронежилетки и се съхранява в училището за "идентифицирано", "самотен стрелец".

На следващата сутрин, като е видял на руски спътник, една група от трима мъже дойдоха до училището, едно е арестуван в училището с белезници и въвеждане в тревата двете отиде от задната врата, и един от тях е арестуван по време на камера засне прокуратурата. На трето място, изглежда, успява да избяга.

Онези, които бяха арестувани са задържани в полицията не са и техните имена не са оповестени публично. Това, което хранят история се основава не на факти, фантастика, говори красноречиво. Това все още крие местната полиция?

Д-р Fetzer оценки са в съответствие с другите. Двадесет малки деца бяха жестоко умъртвен в Кънектикът терорист "wet екип работи".

Всеки, който все още продължава на огъване "партийната линия" на този очевиден акт на терор, това очевидно парцел показва плачевен невежество, или пълен последици от инцидента.

Име Ефрон се нарича Halevi във връзка с действията си да отклони подозрението и капак събитие. Бившият директор на Мосад е сега прости Times журналист от Израел - сегашната "дезинформация център" в операцията за прикриване на обстоятелствата на трагедията в "Sandy Hook".

 
Измама, и всичко се разпада като "Sandy Hook"

Само един факт, че този инцидент е терористичен акт. Откриване на "самотен стрелец" с "оръжието на убийството", в капан в колата си, неизползвани и не се таксуват - той няма да отиде във всяка врата. И това не е най-значимият пункция в най-големия на всички времена за съжаление капак.

Имаме на липсващи доказателства, уплашени свидетели, заплахи за арест срещу представители на пресата и внимателно координирани пълномащабно гама от мерки да прикрият обстоятелствата на инцидента,, което предполага, че това е на интелигентност агенция, която на широк въздействие на агенции право органи и съдилища, които могат да щракам от пръстите му, "се премятат "медиите с цел да се даде невероятно фантастика като истина.

Планиран дестабилизация


Сега американците са изправени с перспективата на сблъсък на гигантски апарат полицията на държавата - ". Каноничните терористични атаки", след септември единайсет, че е до голяма степен контролира от страни извън САЩ, с подкрепата на внезапна вал на скандални закони минаха под прикритието на старите

Има добра причина да вярваме, че петдесет милиона американци вече са въоръжени до заплахата на тоталитарната полицейска държава, която предупреди президента Линкълн преди 150 години.

Едно нещо стана ясно,: на две американски политически партии са - и за известно време е - две страни на една и съща монета, е малко повече, отколкото на "фасада" транснационално, от поколение поколение на престъпна конспирация, които се опитват да дестабилизират глобален мащаб, загубата на икономическа класова война под прикритието на религиозно насилие "и, в крайна сметка, статут на роб на населението на света.

Онези, които се противопоставят на тази атака, тъй като тя изглежда неизбежна, вероятно да бъдат включени в трета световна война, която ще бъде още по-изразителна "битката на светлината и тъмнината", отколкото какъвто и да било конфликт преди.

Америка може да се окаже от грешната страна - в действителност, ние определено трябва да я намеря. Това няма да бъде първият път, това е животът в страната, които се давят в смесица от самодоволство фалшива религиозна ревност и детинско пропаганда.

Полицейска държава в движение

Сега, ФБР изисква пълен достъп на всички медицински документи, всички умствени записи за здравето, всички съдебни документи, на такси, направени в хода на развод производство и изслушвания да се установи ареста, техните файлове върху непълнолетни - всички, че той се нуждае да образуват една цялостна база данни на всеки американец , който ще се използва за възпиране на упражняването на правата, ограниченията върху свободата на движение и "научно прогнозиране на престъпно поведение".

Това вече се е случило с Америка "не трябва". Нито един избран служител е повдигнала възражения, никой съдия не обърна внимание, въпреки че нарушава десетки времето закони, предназначени да гарантират неприкосновеността на личния живот.

 

Мозаика тероризъм

Всичко, което сме виждали преди, разбира се, след 11 септември, когато полковник Тимъти Осман ЦРУ (за някой Осама бин Ладен) веднага отговори на атаката като "вътрешната изработки на евентуална израелска съучастие". Пакистански генерал Хамид Гюл, най-важният съюзник на САЩ и ръководителят на разузнаването на страната, направи същото и веднага спечели прехода от "съюзници" в "списък на лица, заподозрени в терористична дейност."

По същия начин, Джон Антъни Хил и други да работят с голямо умение, се оказа дори на английски журито, че терористичните атаки от "7/7" е "на вътрешната работа на възможно съучастие на израело" (отнася до автора на филма "пулсации ефект 7/7" атентатите в Лондон на 7 юли 2005 г., който беше оправдан по обвинения в нарушаване на инсулт Неговата справедливост, приблизително).

Real картина на жертвите на тероризма, можете да започнете на няколко имена, като д-р Джон Кели (вероятно Дейвид Кели - British Министерство на експерт по отбраната на оръжия за масово унищожение, според официалния ангажименти самоубийство;. Около) И Джон Уилър (съветник президентите Рейгън и двамата Буш, Тялото бе намерено на едно от депата в Делауеър, прибл.) мога да добавя тук Сюзън Lindauer (американски журналист и активист на антивоенното движение се преследва, прибл.), Сибел Едмъндс (ФБР преводач, беше уволнен, след като обвини колеги, удържан при източника, информация за планирани терористични атаки на 11 септември, прибл.), Пат Тилман (американски футбол звезда, записва в армията на САЩ, е убит в Афганистан от "приятелски огън", след като той започна да пиша начало за, че американските войски са ангажирани в опазването на мак, прибл.), Рейчъл Кори (американски активист, който почина, докато се опитва предпазване на Газа Газа, палестински домове от разрушаване, около.), Марк Sildzhendera (бивш-конгресмен осъден на една година затвор по обвинение на финансиране на талибаните и Ал- . Кайда, приблизително), Paul Uelstouna (известен радикален ляв сенатор, бе убит в самолетна катастрофа, приблизително) Чандра Леви (стажант на Федерална Бюрото на местата за лишаване от свобода, на останки от които са намерени в Rock Creek Park, беше в една извънбрачна афера с конгресмен Гари Condit; прибл.), Гуинет Тод (съветник по военноморските сили на САЩ, уволнен през 2007 г. за контакти с шиитското малцинство в Бахрейн, прибл.) и дори Гари Маккинън (шотландски хакер екстрадиция търси от около долар).

До края на списъка, ние би бил там повече от един милион имена.

Bulldozer "Caterpillar", които разбили Рейчъл Кори, смазва сега Америка.

Вие ще го видите в хиляди различни прояви, внимателно и систематично ограбването на световните валути, безнадеждност, масова безработица, бездомността, глада, насилието - всичко, че се играе с цел да се създаде фон на фалшиви тероризма флаг и врагове-боги.

За американците, това би означавало, въоръжена охрана в нашите училища, трудни за нови закони, политики, които допълнително раздори сеитба и правителството продължава да съществува не само в изолация от всеки отчетността, но също е готов да обяви война на собствения си народ.

Почти трябва да се смея, когато пиша това: "собствения си народ."

Правителството на САЩ има никаква връзка с американския народ. Дори държавните правителства и общини все повече идват под контрола на или наркотици картели, чужди "влияния групи", или - както и в случай на Мичиган, Охайо, Уисконсин, и на дузина други - чисто комунистически диктатури в чест на тайна сватба между Ленин и Wall Street.

Гражданска война

Америка стои на ръба на пълномащабна въстание, гражданска война?

Да бъда честен, това би било най-добрият вариант, но да пише толкова - е неразумно и към мен с най-голяма трудност.

Ние, американците се нуждаят от най-малко един признак, че имаме "приятели по високите места".

Ние не се чува нищо друго освен тишина, ние не виждаме нищо друго освен обувката, идващ към нас на гърлото.






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10042063
Постинги: 7894
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци