Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989651
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
28.12.2012 10:39 - Обичам те Българийо, но Ти не ме разбра!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1103 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2012 10:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: krizata



(или саботажи и национални предателства)

Представете си какво би било чувството Ви, ако виждахте собственото си бъдеще за година, пет, десет години напред! Срашничко е, а?

Е, сега, предполагам, се сещате какво изпитвам аз, знаейки какво ни очаква в икономическата сфера, а оттам и във всички останали области от живота в близкото десетилетие!

Как се разкъсвам от терзания, че за последните няколко години така и не успяхме да убедим що-годе отговорните местни политически фактори за сериозността на сегашното положение и за важността на момента за днешните българи, в период на преживявани преломни времена!

А положихме колосални усилия в тази посока! Днес дори Путин се вслушва в съветите ни и възприема нашите рецепти, но не и родните лилипути, оформени около агент Дянков и протежето му - мутрата Боко.

Всъщност, споменавайки тези лица, се сещам, че наскоро точно благодарение най-вече на един от тях си имаме пресен прецедент за съдебно преследване, заради умишлени убийства и фрапиращо неуважение към човешкия живот (виж прословутото дело „Килърите“)!

Дали това не се прави съвсем целенасочено, с оглед натрупване на собствен опит срещу бъдещо съдебно възмездие, ми е трудно да кажа, имайки предвид, че много странични наблюдатели са категорични: това, което днес се прави спрямо българското население е класически пример за геноцид в масови мащаби, познат само от най-страшните и варварски страници в човешката история!

Смятам, че е безсмислено да изброявам конретните примери! Убеден съм, че в бъдеще съответните органи в свободна и независима България ще разполагат с достатъчно информация, за съзнателния саботаж и национално предателство на днешните неонацисти, погубили с действия или бездействия хиляди българи и превърнали в ад съществуването на още стотици хиляди сред тях!

Това Родината ни няма как да забрави, още повече, че предстоят събития, непознати в съвременната история на цивилизована Европа!

Едва ли скоро ще изляза с нов постинг, предвид крещящото нежелание на облечените във власт да се вслушат в нашите предупреждения, да загърбят личния си користен интерес и да осъзнаят към каква пропаст водят моята майка–Родина! 

Това съвсем не означава, че ще престана да мисля за всички Вас, милионите мои сънародници, попаднали в мелницата на най-страшния, вече повече от две десетилетия, окупационен режим, който България познава!

Затова пък, съм Ви оставил около петстотин поста, които умножени средно по три страници правят един твърде обширен труд, писан с огромно сърце през последните четири години и превърнал се в едно от най-търсените места за справки по проблематиката на кризата (виж в google на термина „кризата“)!

До нови срещи в свободна и независима България!


Накрая, бих искал да Ви поздравя с наближаващите Новогодишни празници! Да Ви пожелая сили и вяра, че справедливостта ще възтържествува!


––––––––––––––––––––––
И думите на Ботев: "Свестните у нас считат за луди"

 






Гласувай:
0


Вълнообразно


1. nikikm - Любопитно
28.12.2012 19:04
за Путин,какщво е направил за Русия?Освен че я раздаде,издои,личната му сметка набъбна с 40 милиарда...?И че руснаците не го искат?
цитирай
2. samvoin - за Путин, какщво е направил за Ру...
29.12.2012 02:10
nikikm написа:
за Путин,какщво е направил за Русия?Освен че я раздаде,издои,личната му сметка набъбна с 40 милиарда...?И че руснаците не го искат?
Все викат, че не го искат, а го преизбират с пълно мнозинство - още на Първи тур и с огромна преднина.
Как става това?
Верно, че много и не допуска опасни за него кандидатури, ама едва ли и те на този етап, биха го били...
Тоя мандат, умело сложи "маската" на "руски патриот", макар че аз лично и сега съм си "скептик", че ще се доопъне на Запада, колкото и както трябва.
цитирай
Търсене