Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.12.2012 05:22 - Христо Цанков: Скоро ставаме свидетели на страшни събития, те вече се случват
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: legna


Има глобален заговор, искат да ни подменят историята
Публикувано: 18 дек. 2012, 01:45 | Обновено: 18 дек. 2012, 01:45   Русе, България image В последните дни се засилиха спекулациите с т.нар. край на света на датата 21.12.2012-а. Отдавна се говори и за световен заговор срещу българите. От година насам един човек активно работи в посока да информира политици, държавници, обикновени граждани и медии с новини от световната преса за реалните източници на злото. Това е русенецът Христо Цанков, който организира Фейсбук групата “Аерозолни престъпления” и е буквално рекордьор по брой разпространени имейли. С него се свърза репортер на БЛИЦ.


- Г-н Цанков, разпращате десетки линкове и хиляди имейли към филми като “С какво ни пръскат от небето”, “Аерозолни престъпления” и др. Кажете няколко думи за себе си и какво ви провокира да правите това?

- Казвам се Христо Цанков, догодина ставам точно на 40. Основах моя собствена рекламна агенция, която издаваше тримесечното автомобилно списание "Автобизнес". Нещата потръгнаха, но след три години работа, през 2000-а реших да закрия фирмата и да се прибера в своя роден град Русе. Считам себе си за "народен просветител" и "будител", защото тези думи най-точно характеризират мисията ми. Преведох и разпространих в интернет редица важни документални филми и основах в социалната мрежа Фейсбук две значими групи - "Аерозолни престъпления" и "Божието Слово срещу измамите на окултизма". Поддържам листа от близо 12 000 имейл контакти на българи, на които изпращам регулярно информация. В тази листа влизат имейлите на всички български депутати, евродепутати и министри, повечето кметове, на премиера, президента и т.н., така че никой от отговорните държавници и политици да не остане в тъмнина по отношение на предстоящите събития. Целта ми е да увелича моята листа на 50 000 имейла, което ще бъде наистина един уникален резултат.

- Какво ви провокира да уведомявате обществото по темите, за които получавах съобщения и информация и аз на пощата си? За голяма част от хората те са или фантасмагории, или теми-табу. Болшинството хора не разбират или не искат да повярват в световния заговор. Всъщност може ли да се говори за заговор срещу българите, по-конкретно и в какво се изразява той - какво цели?

- Това са наистина теми, за които на народа се поднася фалшива и изопачена информация. Вярно е, че болшинството хора днес не разбират и не искат да повярват в световния заговор, но немалко хора се просветиха и разбраха истината за конспирацията.

- Предстои ли нещо фатално за човечеството?


- В скоро време ще станем свидетели на много страшни събития. Те вече се случват. Светът се намира в състояние на Трета световна война и тя започна на 11.09.2001 г., когато илюминати инсценирано взривиха трите кули на Световния търговски център в Ню Йорк. Цитирайки думите на бившия американски президент Джордж Буш-младши - масон и член на тайното сатанинско общество "Череп и кости", това е "войната срещу злото и тероризма". Оттогава до днес военните конфликти по света постоянно се разрастват, а лошото тепърва предстои. Предстои една последна глобална криза, която ще вземе милиони жертви.
А относно апокалипсиса - той няма да настъпи на 21.12.2012 г. според фалшивата кампания на илюминати и т. нар. календар на маите. Но истината е, че живеем в последните години на човешката история.


- Каква е същността на конспирацията?

- Ако някой иска да разбере в дълбочина конспирацията, неминуемо трябва да познава много добре ученията на Библията. Така стигаме до познанието за това кои са илюминатите. А именно – те са ръководени от „духовните сили на нечестието“, както казва апостол Павел в Ефесяни 6:12. Днес се знае от научните кръгове, че еволюционната теория е пълна измама, но въпреки това тази измама продължава да се преподава на учениците в целия свят. Това не е ли конспирация?! Приключвайки въпроса за еволюцията, трябва само бегло да спомена, че на другия полюс на измамата за човешкото битие е модерното днес окултно учение за това, че хората са експеримент на извънземни. Изтъкнат проповедник у нас на фалшивите учения за извънземните е не кой да е, а астрофизикът от БАН Лъчезар Филипов - син на партийния кадър Гриша Филипов. А негов "съперник" в тази измама е известният с множеството си телевизионни изяви масон Еленко Ангелов, който упорито насажда идеята за т. нар. рептили.

- Има ли наистина заговор срещу българите?!

- Заговорът е глобален - не е само срещу българите, но илюминатите имат специфичен план за действие за всеки континент и всяка нация поотделно. Една от най-важните точки в конспирацията срещу българите е подмяната на нашата история. Вече твърдо се знае, че България не е била основана през 681 г., а много по-рано. Според проф. Божидар Димитров годината на основаването на България е 632 г., а неин основател е Кубрат. Проблемът е, че името „България“ и „българи“ се споменава в исторически източници много преди тази година. Така че българските историци и политици имат в момента една тържествена отговорност - да преразгледат основно и коригират фалшивата история, която се преподава днес в българските учебни заведения.

Тук е важно да се отбележи, че българските масони имат съществен дял в налагането на подправената българска история след Освобождението. Конкретно бих споменал имената на масоните Иван Шишманов и Васил Златарски. Като си дадем сметка, че българите са били един от най-великите народи в Европа и като се замислим в какво унизено и нещастно положение се намира в момента този някога велик народ, можем да разберем кой и защо има интерес да не си знаем истинската история.

Планът на илюминатите е отнемане на националното самосъзнание. Те не могат да си позволят да има на Балканите Велика България, каквато е била държавата ни по времето на Аспарух, Тервел, Симеон и други велики български владетели. Ето защо веднага след промените през 1989 г. бе задействан планът за заробване на нацията ни, така че към днешна дата ние вече сме изцяло зависими от структурите на новия световен ред - Европейския Съюз, НАТО, ООН, Световната банка, МВФ и др.

Но планът на илюминатите включваше също тотално разграбване националните ресурси и спестявания на българския народ. Днес се знае, че милиони долари са потънали във външнотърговски сметки, чиито следи се губят, и които облагодетелстваха и създадоха една скрита олигархия. Но най-трагичното е, че грабежът на нацията ни чрез т. нар. приватизация бе проведен с активното участие на родните масони. Може би не случайно Луканов – висш масон от 33 степен - една от главните фигури на тихата революция у нас, бе ликвидиран, защото е трябвало да се прекъснат важни следи, сочещи към определени лица и престъпления от особено голям размер.

И фактът си е факт - след 22 години непрестанен грабеж българите не са собственици на своята държава. Истината е, че това унищожение на нацията ни бе планирано и продължава методично да се изпълнява чрез дясната ръка на илюминатите - родното масонство. Това си е чиста конспирация!

- В публичното пространство този заговор е известен още като "планът Ран-Ът"...

- Ако трябва да бъда съвсем точен, господата Ран и Ът са били пионки на илюминатите, които са изпълнявали техните поръчения.

- Имате ли сведения за т.нар. аерозолни престъпления у нас?


- Създадох групата "Аерозолни престъпления" във Фейсбук, след като преведох едноименния документален филм на американския научен изследовател Клифърд Карником. Аерозолните или химически следи са част от развитието на т. нар. програма за биологическо оръжие, изпълнявана съвместно от организации като Пентагона, ЦРУ и НАТО. Тази програма започва усилено да се развива и разработва веднага след края на Втората световна война. Тогава редица нацистки учени биват тайно изведени в Русия и САЩ, където полагат основата на новата организация ЦРУ. Документацията, свързана с разработването на биологическо оръжие чрез разпръсване по въздуха на вируси, бактерии, гъбични спори, високотоксични химични съединения, метали, полимери и т.н., е наистина впечатляваща.

В последните няколко години излезе шокираща информация чрез публикуването на разсекретени военни архиви на САЩ и Великобритания, от които стана ясно, че военните на тези две страни са провеждали в продължение на години секретни експерименти над нищо неподозиращи граждани, чрез разпръсването на химически и биологически агенти. През този период над различни селища и градове в Обединеното кралство са били разпръснати чрез самолети тонове от високотоксичното съединение цинк-кадмиев сулфид. Проблемът е, че не много време след проведените аерозолни пръскания жителите на засегнатите райони започват да развиват РАК!

Всичко това е документирано. Един документален филм на британската Би Би Си специално разказва за тези нечовешки експерименти. Пред камерата застават и разказват своите истории потърпевши граждани, болни от рак. Нека да спомена и войната във Виетнам, когато чрез самолети американските военни разпръсват на виетнамска територия хиляди тонове от високотоксичното вещество "Агент Оуриндж" (Agent Orange). Последиците са катастрофални. По ирония на съдбата производител на това убийствено вещество е печално известният днес химически гигант "Монсанто", който наложи в последните години ГМО-семена и продукти в повечето страни по света...




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10050022
Постинги: 7921
Коментари: 3555
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци