Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990398
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
27.11.2012 04:27 - Илюминати Символика на "Die Young" Ke$had" s u
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1044 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: zahariada

Илюминатите Символика на "Die Young" Ke$ha’s и Как  тя се Подиграва на Индоктринирани Маси


Ke$ha’s "Die Young" е може би един от най-крещящите видео илюминати пуснат някога. Докато символиката е толкова явна, че е почти смешна, има Основно послание на видеото: Дори ако сте достатъчно глупав, за да прегърне всички, Илюминатите промиват мозъка, но все още не сте част от елита и поради тази причина все още подлежат на "Die Young".

image

Ke-dollarsign-ха никога не е била най-вдъхновяващата певеца. Тя започва кариерата си като алкохолно момиче, което не е твърде строго към личната си хигиена (на Tik Tok линия "Преди аз оставях четката си за зъбите в бутилка Джак") и, за новия си албум, тя се обърна във вид на вещица на илюминатите - тип сделка. Тя далеч не е само поп звезда, която е преминала през този вид метаморфоза и вероятно е била предварително планирана от нейния лейбъл. Колко певици са преминали от "около- най-път" момиче на Илюминатите мутра? Това е това, което е индустрията.

За неопитно око този вид трансформация обикновено е малко неясна ... Ke$ha’s Die Young е всичко друго, но в действителност, това е един гигант clusterfreak от символите на илюминатите. Той е толкова очевиден и по-лицето, което принуди масовите музикални източници като Billboard.com, да "признае", че видеото е символ на илюминатите (вж. статията, озаглавена Ke$ha Shouts-Out Illuminati in ‘Die Young’ Video). Интересно е, че не много отдавна, същите тези обекти се обаждаха в сайтове като Бдителен гражданин "batshit луд" за това, че споменават за съществуването на тези символи и описват тяхното значение. Сега тези сайтове казват "Да, има илюминати символи" в прозаичен вид. Какво се случи с "batshit луд"? Въпреки това, масовите сайтове все още се отнасят само до тази концепция в изключително повърхностен начин, а не да дават поглед върху истинското им значение и реалния дневен ред зад всичко това.

Някои от тях може да се рационализират в това, което се случва с думите: "Ke$ha’s го за LOLs и да се подиграват на конспирацията". Това е правдоподобно, но този аргумент вече е на повърхността и всеки следващ видеоклип съдържа Илюминатите като символизъм. Всички видеоклипове ли сега се подиграват на конспирациите? В действителност, Ke$ha’s не направи нищо за LOLs. Тя не ръководи видеото. Тя е просто изпълнение на това, което е казано да се извърши, като повечето поп звезди. Отговор на въпроса е: И
люминатите символи са все по-разпространени, защото това беше планът през цялото време: Постепенно да ги направи част от популярната култура. Елитът окултен се разкрива и масите танцуват техните мелодии.

Истинският спорен въпрос обаче не е в символите, които се мяркат на екрана, а основните съобщения, които са съобщения за зрителите. Става дума за дневния ред при вземане на конкретни ценности и нагласи хладно и желателно за младите хора. Тя е за насърчаване на културата на смъртта (т.е. Die Young), за секс-лизинг, за материализма, за повредена и унижаваща марка на духовността и така нататък.

Като гледам Ke$ha’s и нейната банда, не може да помогне, но се чудя: видео забавлението на масите, които са били с промити мозъци от начина на живот, насърчавани ли са от елита? Нека разгледаме видео.
lite?  Let’s look at the video.
 

Оргия ... на символите
Видеото се провежда в Мексико, където Ke$ha’s и куп култови последователи пристигат в кабината. Бързо осъзнават, че групата пристига буквално излъчвайки смърт.

 

image

 

Докато се отваря вратата на колата, символи на череп и кости, представляващи култ към смъртта, излъчваше тази кола. image

 

"Череп и кости "е  името на елитното тайно общество в Йейл, което включва членове като Джордж Буш-старши, Джордж Dubya и Джон Кери. image

 

"Злото", написана от едната страна на колата?

Колата е в действителност катафалка - тези големи черни автомобили, използвани за превоз на мъртви хора. Така че, ако  има определено някои за смъртта, почитането става тук.
image

Когато катафалката се отваря, ние виждаме Ke$ha’s в черен воал, позира така, сякаш е някакъв вид сексуална религиозна статуя. Тя се извисява върху раменете на бандата си на mimbos, както и в култури, където хората носят статуи на Дева Мария по улиците.

Докато това се случва, се мяркат един куп символи на екрана. Бдителните читатели от гражданите, вероятно моментално ги забелязват.
image

 

Ke$ha’s е с всевиждащото око пръстен, докато си крие едното око. Просто е уверена, че разбирате за кои тя работи.

image

 


Обърнати кръстове (символ на Църквата на Сатаната) флаш около пет хиляди пъти по време на видеото. Те работят много дълго за да се направи този сатанински боклук модерен.

image

 

В друга сцена, Ke$ha’s и нейната банда играе на дърпане на карти таро (за да се определи кой е жертвеното агне на нощта?). Ke$ha’s дърпа "Devil" карта и предизвиква изблици на смях от всички в смях. Толкова е забавно да се има с сатанински символи!

С поглед към бандата на Ke$ha’s, за да ги опише, единствената дума, която ви идва на ум е "не е твърде ярък". Какво е първото нещо, което правят, когато те влязат в кабината карали досега? Те го изхвърлят. Осъзнавам, че опустошаването на обстановката за тях е готино, рок звездата демонстрира, но дори и пияни рок звездите знаят, че има кошчета, които да използват когато напускат, а не когато пристигат. Действително те се нуждаят от съоръжението.

image

 


"Това място е прекалено мило. Нека се унищожи и след това да правят секс на счупени мебели. Да, ние сме идиоти ".

След безсмислено разчистване на мястото, има едно нещо, което остава да се направи - безсмислено танцува като родова поп песен. Разбира се, танците бързо се превръщат в оргия, и всичко, което се случва е съпроводено с цял куп окултни символи.

image

 


Ke$ha’s седи на трона на "оргия", под пентаграм. Докато този символ не е свързан със сатанизъм, но се използва в окултни ритуали, което намеква, че зад всичко това има Секс- Магията аспект.

image

 


Докато това се случва, Ke$ha’s дава знак с едно око, така да се каже, че секса и смъртта са почитани от култа, който е пълен с внушение от идиоти (представляващи масите) и е спонсориран от производството на Илюминатите.

image

 


Видеото очевидно също така се спонсорира от нов телефон с Windows Phone thingie. Ли Ke-dollarsign-ха и да го купя сега! След това тя изпраща текстово съобщение "Животни", което е името, дадено от феновете на Ke$ha’s. Животни! Почти толкова ласкателно като малки чудовища.

По време на видеото, светват символи на екрана, предимно триъгълници, които са или в изправено положение или обърнати. В езотеричната символика, изправените триъгълници представляват мъжкото начало, докато обратните триъгълници представляват женското начало. Комбинацията от двете представлява обединение на противоположностите и за "по-човешки" условия, полово сношение. Така че, докато хората се забавляват във видеото, символи предават концепцията на Секс - Магията на почти подсъзнателно ниво.

image

 


В случая, че всички неща се случват на екрана не е достатъчно, за да накара младите зрители да разберат, че сексът се случва там. На снимката вълци правят секс, а над главите им е запалена крушка. Също така, това е начин да се даде "вик", за содомия - един от "виновен за удоволствия" на болният елит на илюминатите?

Оргията продължава, докато ченгетата пристигнат и започнат да снимат. Когато това се случи, Ke$ha’s прави разходки решително към въоръжените ченгета.

image

 


Дори ако сте достатъчно глупав, за да бъдат промити мозъците от пропагандата на Илюминатите (до точката като символ на Илюминатите на задника), вие не сте освободени от потисничеството на полицейска държава. Може да се прави това, което иска да направи елита, но това не означава, че сте част от него.

image

 


Просто забравяйте да се разбере кой спонсорира този клип.

Тъй като песента се нарича Die Young, ние сме доведени до мисъл, че Ke$ha’s е простреляна и убита от полицията. Die Young следователно е още едно видео, което изобразява потисничеството на полицейска държава и насилието като нормално, дори хладно. Поуката от тази история? Дори ако сте били напълно с промити мозъци от пропагандата на Илюминатите и са живели живота си унижавайки културата, насърчавани от средствата за масово осведомяване, още ли сте за еднократна употреба на пешка в съответствие с елита. Може да повярваме, че са "бунтовниците" срещу "The Man", но всъщност играе право с ръцете си. Далеч от "просветени", тези символи и този начин на живот са замислени и произведени от елита,който определя масите за тъпи, за да ги направят податливи на внушение и манипулируеми.

Културата на смъртта, която сега е широко разпространена в средствата за масова информация е изключително засегната в тази песен. Фразата "Ще умреш млад" се повтаря безброй пъти (в оптимистичен въпрос), като че ли да пробие в черепит тийнейджър, че човешкият живот не е ценен. Това е правото на равенство с обезлюдяване в програмата на елита.

 

В заключение

Читателите на този сайт може да осъзнава, че символиките, което е посочено в продължение на години, стават все по-разпространени очевидно и в средствата за масово осведомяване. Процесът е постепенен, но и много забележим и концепцията на Откровението на Йерархията е в пълна сила с развлекателния бизнес. Казано е, че най-добрият начин да се крие нещо е в обикновения поглед. Символиката на Илюминатите виждаме в популярната култура и се разпространява толкова, че става все по-популярна. Докато някои може да твърдят, че "това е тенденция", или че с "Ke$ha’s е забавно с нея", те не виждат важния обрат, който се случва тук: Тенденции за навика да идват от улиците; Днес, тенденциите са създадени чрез средствата за масово осведомяване, които налагат на света чрез повторение и вездесъщност.

Налице е обаче по-важното тук, отколкото само наличие на символите в музикални клипове. Има тон на видео с едно и също послание и символика, Die Young - всичко за насърчаване на същия дневен ред. С промити мозъци от хиляди часа музикални клипове, младите хора да станат като култови последователи във видео на Ke$ha’s, принудена да живее безсмислено, водейки саморазрушителен живот, базиран на задоволяване на най-ниските си импулси. Отдаването на анималистични инстинкти винаги е било считано за обратно на постигане на духовно просветление - и това е точно това,което иска елита. Ако масите могатда получат достатъчна информираност, за да се избегнат капаните и клопките, създадени от системата, виртуалното поробване, причинено от дългове и средствата за масово осведомяване, контрол на ума ще се разпадне.

Начин на живот "в романтична светлина" от елита и внушението от медийната пропаганда кара хората да бъдат загубени, лишени от силни ценности. Въпреки това, в крайна сметка, дори и ако те правят точно каквото се очаква от тях, масите все още се възприемат от елита като безмозъчни говеда, които трябва да се поставят на тяхното място от силна полиция. Както Ke$ha’s и феновете й в безсмислен вик "ти ще умреш млад", мислят, че те са готини и нервни, а те всъщност несъзнателно отпразнуват своята робска мелодия, създадена от техните началници. Свободно животни!
 
 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене