Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988095
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
14.11.2012 05:46 - PR акциите в община Оряхово и излъганите камилчета
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: petranov

   Днес, 13.11.2012 г. ми се обадиха от Общинския съвет в гр.Оряхово. Отново заседание "на подпис". Отново парите на данъкоплатците ще са харчат "на подпис" и "на тъмно", без дебати, без да има възможност хората да чуят различно от мнението на управниците, без всякаква прозрачност. Естествено парите вече са похарчени и общинските съветници се викат само за парлама и за замацване на очите на хората. Точно както правеше предния кмет. А тези уж щяха да са различни!
Та за какво става въпрос - миналата седмица с фанфари и блясък в очите беше открит така нареченият филиал на врачанската болница. Беше прерязана лентата лично от министърката на здравеопазването. Естествено отново беше обвинен предния Общински съвет. Министърката обаче забравя, че точно съветниците от ГЕРБ най-ревностно подкрепяха човека, който натрупа огромните задължения на болницата. През първите три години от мандата единият съветник от ГЕРБ беше председател на бюджетната комисия, а другия съветник от ГЕРБ беше пък председател на здравната комисия. Не бива да се забравят думите на депутата д-р Янко Здравков в подкрепа на г-н Кочев. Не бива да се забравя, че за безобразията в болницата в Оряхово писахме на г-н Николай Коцев депутат от ГЕРБ още през 2010 г. Тогава на
посещение беше същия депутат д-р Янко Здравков и той също беше информиран за положението в Оряхово.Тогавашния зам.министър на здравеопазването г-н Митрев беше заедно с него и бяха изречени изключителни хвалебствия за най-добрия мениджър, натрупал над два милиона дълг.  НЕ БИВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ДОГОВОРА НА УПРАВИТЕЛЯ НА БОЛНИЦАТА Г-Н ЯНКО КОЧЕВ БЕШЕ СКЛЮЧЕН ОТ КМЕТА НА ОБЩИНАТА БЕЗ ОДОБРЕНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. Това обаче са подробности за управниците. Важното е електората да повярва, че те са се загрижили за неговото добруване. Надяват се на късата памет на хората. В ерата на интернет обаче всеки може да провери това, което аз твърдя. Та значи ще правим филиал на МБАЛ "Христо Ботев" във Враца. НО! Оказва се, че трябва да се прави ремонт. Той естествено няма да е за сметка на Врачанската болница, а за сметка на всички нас. Постфактум днес бяхме поканени да дадем 5 000,00 (пет хиляди) лева неизвестно на кого и за какво. Естествено ремонта се прави отново без да се потърсят оферти от поне три фирми, без никаква прозрачност. Спешно е! Ленти трябва да се режат! По-долу публикувам копиеот докладната на кмета, която предполагам, че ще бъде одобрена с почти пълно мнозинство от общинските съветници. Освен това въпреки, че филиалът ще бъда на болницата във Враца данъкоплатците от община Оряхово ще назначат трима души, които да приготвят храната за лежащо болните и освен това поемат стойността на самата храна. Много интересно! Врачани добре са си направили сметката! Отново гражданите на община Оряхово ще бъдат излъганите камилчета, отново управниците си правят PR с парите на данъкоплатците. Градът ни потъва! Тъжно ми е като ходя по все по-разбитите улици, мръсните тротоари и бълващите канцерогенни пушеци училищни сгради. Честито уважаеми съграждани!  Лентичките за управниците, а сметката за всички нас!


imageimageimage





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене