Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
07.11.2012 03:10 - Професионалната армия у нас е напълно излишна, след като показахме на света как двама фермери и един полицай отупаха петима френски командоси!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1094 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: hopfen

На тримата български юнака, правителството трябва да връчи най-високите държавни отличия. Те със своето себеотрицание защитиха честа на Родината като неутрализираха нелегално прехвърлилите се чужди войски на територията ни. Армията, колкото е останало от нея, спи, а институциите нямат адекватен отговор-какво правят чужди десанчици на наша територия посред нощ.
Тези трима будни българи показаха, как трябва да се пази родната земя и давайки решителен отпор на нашествениците пратиха четерима от тях в интезивното отделение на Плевенската болница, петия бе обявен за безследно изчезнал.
Френската преса гръмна по случая, нашата позорно замълча. Френския данъкоплатец рипна, че напразно му се разхищават данъците, след като трима български фермера видяха сметката на пет елитни  френски командоса. "Срамът е голям,- каза френския президент Франсоа Оланд - подавам си оставката, като преди това ще закрия френския чуждестранен легион и на негово място ще открия българско-фермерски колеж."
Нашето правителство продължава да мълчи по случая.
Хвала на такива юнаци, като фермерите от плевенско, показали нагледно, че са достойни  наследници на Девета пехотна плевенска дивизия, отупала преди сто години десетократно превъзхождащия противник от французи, гърци и англичани при Мустафа Ачи и Азаплар,  за тяхното здраве:
Наздраве!


малко инф. от тук от там:

Франция: Селяни биха наши командоси като крадливи цигани Мистериозните френски парашутисти се оказаха ударна група на военното разузнаване, дошла на секретно учение край Плевен

http://www.segabg.com/article.php?sid=2012110200040000102




 

Тайнственият инцидент с т.нар. френски парашутисти край плевенското село Коиловци поразително напомня за атентата на бургарското летище Сарафово по некомпетентността и неадекватността на българските власти. Така депутатът Румен Петков и кметът на Коиловци Красимир Иванов коментираха днес пред медиите екшъна с петимата неизвестни чужденци, които кацнаха с парашут в селска нива преди десетина дни с оборудване като за спецчасти. За инцидента местните хора говорят със страх, а всички официални органи, в това число полиция и прокуратура в Плевен, мълчат.

 

 


Инцидентът е станал през нощта на 15 октомври, когато двамата братя Слави и Васко Цоневи от Коиловци, заедно с техен приятел - полицаят Румен Цветанов, заварват на нивата си край селото черен джип със софийска регистрация и с петима мъже в него. Братята подгонили непознатите, тъй като ги взели за цигани, дошли да крадат. Последвало меле, а след това и стрелба, при която трима от неканените гости са били ранени. Тогава единият от братята се обадил на телефон 112. В спешната помощ в Плевен са постъпили четирима чужди граждани, гласи неофициална информация по случая. Пълна мистерия обаче остава самоличността на чуждите парашутисти, целта на пребиваването им насред нищото и как са успели да стигнат, без да бъдат засечени от нито една от държавните ни служби, до плевенското село Коиловци? Официално вътрешният министър Цветан Цветанов, коментира само, че мъжете били любители на екстремните спортове. Скачали с парашут от Румъния в България. Знае се, че мъжете са потърсили помощ от френското посолство и са напуснали бързо страната ни. Полицията и прокуратурата в Плевен засекретиха случая и отказват информация по него.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5253331

Тук в оригинал, какво е отразила френската преса:

http://www.lepoint.fr/chroniqueurs-du-point/jean-guisnel/pataques-en-bulgarie-pour-la-dgse-01-11-2012-1523693_53.php


Клиповете са от времето, когато армията ни беше само от Юнаци !









Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10042310
Постинги: 7897
Коментари: 3530
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци