Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
07.11.2012 03:29 - Очаквано и по необолшевишки: Ибрикчийския съд "оправда" жената, нарязала знамето на ЕС и я изкара "луда"-за да неглижира и умаловажи патриот
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2013 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 07.11.2012 03:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ичния й акт

Оправдаха жената, нарязала знамето на ЕС
  06.11.2012 20:10; Аделина Георгиева; 1455; 0; image Мария Георгиева излезе доволна от съдебната зала, след като чу, че е невинна за нарязаното знаме. Жената иска повече грижи от държавата за младите хора. н СНИМКА: ГЕРГАНА ВУТОВА

29-годишната Мария Георгиева, която на 24 октомври наряза знамето на ЕС на 4-ия етаж в Съдебната палата в София, бе оправдана от съда.

Мария е нарушила обществения ред, но го е направила не по хулигански подбуди, а заради проблем със здравето, мотивира се съдия Христина Гарванска.

Делото приключи само за ден в Софийския районен съд. Там бе представена психиатрична експертиза на Мария, направена в родния град Сливен. Според лекарите жената има психичен проблем, но за да се каже точно какъв, им е необходимо да я наблюдават по-дълго в университетска клиника.

Становището на експертите е изготвено след преглед на жената и разговор с леля . Лекарите смятат, че е възможно Мария да страда от шизофрения или биполярно разстройство - тежки психични заболявания, заради които болният не разбира постъпките си.

Адвокатът на Георгиева - Михаил Николов, настоя експертизата да не се приема. Мотивът - можело заради липсата на време преценката на вещите лица да не е коректна. Съдът обаче прие, но поиска и мнението на Мария.
"Много от това, което говорите, не го разбирам. Искам да знам какво следва оттук нататък", попита младата жена. Тя дойде в съда по чехли и с яке. Носеше и торба с дрехи.

Защитата пледира, че няма извършено престъпление. По Указа за борба с дребното хулиганство се наказват само непристойни прояви като псувни или бой, но няма текст за поругаване на знамето на ЕС, заяви адвокат Николов. Не можело да се приеме, че Мария е нарязала знамето на публично място, тъй като го сторила на 24 октомври след 20 ч, когато съдът бил празен.

Мария призна, че е била в Съдебната палата до 23,30 ч. Успяла да почете вестници и да подремне. На другия ден, като се разбрало, че знамето е нарязано, отишла да се предаде.

"Направих го като знак на протест срещу държавната политика за младите хора", каза Мария. Тя търсела внимание, защото загубила работата си и нямала възможност да продължи образованието си. По-рано брала грозде и гледала възрастна жена. Изпаднала в отчаяние от безизходицата и от работата на общинската и държавната администрация.

Мария си тръгна доволна от съда и на излизане каза: "Не обичам да следя медиите, защото разбирам, че Бойко Борисов пак щял да строи магистрали. Преди да строи, трябва да се погрижи за хората."

http://www.24chasa.bg


Патриотката Мария Георгиева пред "Всяка неделя"

Мария нарязала знамето на ЕС заради България (А ние оставихме да я пращат необолшевиците на психиатър!)




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. shtaparov - Жената е съвършено права и няма как ...
07.11.2012 03:46
Жената е съвършено права и няма как да я изкарат "хулиганин"! Но ако това го бе направил някой мъж,можеше да не го оправдаят. Женската смелост обаче не е за подценяване,а жената си е съвършено нормална както личи от снимката- браво че са я оправдали!
цитирай
2. samvoin - Жената е съвършено права и няма как ...
07.11.2012 03:53
shtaparov написа:
Жената е съвършено права и няма как да я изкарат "хулиганин"! Но ако това го бе направил някой мъж,можеше да не го оправдаят. Женската смелост обаче не е за подценяване,а жената си е съвършено нормална както личи от снимката- браво че са я оправдали!
Оправдали са я, но забележи подлия мотив с който са го направили!
Това няма да е по - малко петно от "осъден", особено ако има достатъчен натиск върху психиатрите да я освидетелстват и при следващо нейно действие - определено като "агресивно", да я тикнат в психиатрия и умопобъркат!
Не подценявайте "почвата" наречена "луд", която подготвят.
От една страна, искат тотално да омаловажат един такъв патриотичен акт, че го извършват само "някакви луди там" и че само те са срещу ЕС - в Европа и България и некви асоциали и маргинали.
От друга, да парират с това клеймо и по друг начин, следващи действия срещу парцалите на ЕС - поругаващи Българският национален флаг, достойнство, чест и суверенитет!
А после, нямало да изселват нацистки българи от Франция, да се гаврят с нас в Холандия и да ни заробват в Испания и Гърция или в България, да нападат наши граждани, некви развилнели се френски терористи и нарушители, на този целия фон...
Колониалния режим и ибрикчийски "български съд" - иначе пускащ отявлени престъпници и убийци и корумпирани министри, правят всичко това!
Цялото това колониално статукво в парламента и съда, трябва да се измете от там!
цитирай
3. kostas - И то по най-бърз и категоричен начин! Жалко за тези, които продават съвеста си за мизерните сребърници които им подхвърлят. Не е лесно да си мизерник!
07.11.2012 09:30
* Цялото това колониално статукво в парламента и съда, трябва да се измете от там! *
цитирай
4. samvoin - Изглежда, че тук почти е заработила ...
07.11.2012 16:05
Изглежда, че тук почти е заработила познатата от комунистическото, по - "зряло" минало тактика, описана ми от "вътрешни източници" - били "в кухнята" на службите, така да се каже.
А именно, когато понечиш към едноличен протест или неподчинение срещу властта и той бъде "локализиран" от негласно съществуващият още политически отдел (Следящ за прояви, срещу определени - установени като "сакрални" за системата и статуквото фундаменти, в условията на сега привидния "плурализъм" от 10 ноември 1989-а година насам.), се свързват съответните "надлежни органи" с местната психиатрия, издава ти се своевременно картотека, че си бил "лекуван от психическо заболяване" и биваш своевременно освидетелстван с фалшификации.
Политизираният, деградирал, пропаднал, корумпиран и зависим "съд", явно "даде тон" точно за този тип "активно мероприятие" и той заработи, макар със закъснение, за да се постигне пропагандния и дискредитиращ ефект у нас - срещу трезвомислещите относно ЕС, граждани на България и Европа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10043318
Постинги: 7901
Коментари: 3533
Гласове: 6344
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци