Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988090
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
05.11.2012 02:31 - Лек за всички видове рак-пелин, орех и карамфил-продължение
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: kasnaprolet9999

image



Бял пелин


image


Това е пак нашият орех, сниман от съпруга ми през есента.

 

ПРЕВАНТИВНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА
ТИ ВИНАГИ ПРИХВАЩАШ ПАРАЗИТИ! ПАРАЗИТИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ТЕБ! ТИ ГИ ХВАЩАШ ОТ ДРУГИ ХОРА, ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, КЪЩАТА, ЖИВОТНИТЕ, НЕДОБРЕ СГОТВЕНО МЕСО, НЕСВАРЕНИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.
Аз вярвам, че главния източник на чревния метил са недостатъчно сготвените месо и млечни продукти. Веднъж заразени ние може да ги разнасяме и “подаряваме” без да подозираме. Членовете на едно семейство почти винаги споделят еднакви паразити. Ако един човек развие рак, вероятно е и другите да имат същия чревен метил. Те трябва да обезпаразитят себе си също.
Прави това веднъж седмично. Може да взимаш следните по различно време на деня или заедно:
1.Орехова тинктура: 2 чаени лъжици на празен стомах, например преди ядене или лягане.
2. Капсули с пелин: 7 капсули (200-300
mg пелин всяка) наведнъж на празен стомах
3. Карамфил: 3 капсули (около 500
mg всяка) веднъж на ден, на празен стомах.
4. Орнитин (ако има нужда)
 
АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА
Децата следват същата програма както за възрастни до ден 5. На шестия ден вместо 2 чаени  лъжици, вземат:

 

ВЪЗРАСТ

 

КОЛИЧЕСТВО

 

Niacinamide

 

Под 6 месеца

 

ј чаени.л.

 

50 mg

 

От 6 месеца до 5 години

 

Ѕ чаени .л.

 

50 mg

 

От 6 до 10 години

 

1 чаени .л.

 

100 mg

 

От 11 до 16 години

 

1Ѕ чаени .л.

 

500 mg

 

Niacinamide (не niacin) се използва за да помогне на детоксифицирането на алкохола в тинктурата. Може да го раздробиш и го сложиш в лъжичка с мед, ако е нужно.
Дори и при факта, че антипаразитната програма е благотворна за деца, които имат тенденцията да прихващат паразити по-често от възрастните, тя не трябва да се продължава като превантивна заради съдържанието на алкохол. Обезпаразитявайте децата 2 пъти годишно или когато са болни.
В случай на детски рак обаче много по-енергични мерки трябва да се вземат. Дозите трябва да се увеличат докато жизнеността се подобри, до 16 чаени .л. ако трябва.
Пелин и Карамфил
Увеличете дозата с един ден всяка година. Например 4 годишно ще следва програмата за възрастни до четвъртия ден и после спира. Отново, не се препоръчва за деца да бъдат на превантивни дози от пелин и карамфил. Взимайте ги когато правите годишното обезпаразитяване или когато са болни.
[следва глава за обезпаразитяване на домашни животни, които са главен източник на паразити във вкъщи.] 

ТЕНИЯ
Ако няма подобрение, въпреки че правиш всичко посочено в тази книга и въпреки поемането на 2 с.л. орехова тинктура два пъти дневно, въпреки
zapp-ирането ти вероятно имаш тения. Тениите са доста по-трудни за убиване от останалите паразити.
Няма време за губене ако имаш мозъчен тумор, рак на стомаха, рак на панкреаса или си на системи. За убиването на стадиите на тения са нужни големи количества орехова тинктура. Следвай процедурата:
1. Вземи 8 чаени .л. орехова тинктура
2. Вземи три 500
mg niacinamide таблетки (не niacin) за да помогне при детоксифицирането на алкохола в тинктурата.
3. Почини един час (не е задължително)
4. Вземи още 8 чаени .л. орехова тинктура
5. Вземи още три 500
mg niacinamide таблетки
6. 
Zap-ирай седем минути за убиване на патогените излизащи от умиращите паразити. Изчакай 20 минути и после zap-ирай отново за седем минути. После изчакай 20 минути и zap-ирай за още седем минути [zapper e електронно устройство за убиване на паразити с помоща на слаб електрически ток вибриращ със специфична честота при преминаването му през тялото. Схемата на апарата е предоставена в печатното издание на книгата. Мога да я предоставя при поискване.]
Използвай толкова вода, колкото е нужна за да прокараш ореховата тинктура. Сърбай бавно за да избегнеш прилошаване. Тази забележителна билка е напълно безвредна, но алкохола не е, така че винаги взимай niacinamide след поемане. И никога не се опитвай да караш автомобил след това.
Дори и дозата от 16 чаени .л. орехова тинктура не убива всичките латентни (спящи) стадии на тения. Тя само убива тези, които се излюпват. Избягвай разтворители като бензол, изопропилов алкохол и дървесен спирт. Рано или късно, вероятно след 2 седмици още една ще се излюпи. Ако подозираш това, повтори дозата от 16 чаени .л.
 
ПАРАЗИТИТЕ СИ ЗАМИНАХА, ПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ Е СЛЕДВАЩ
Сега, след като си убил чревния метил и излекувал рака си, какво следва? Остават две задачи:
1.Да престанеш да поемаш пропилов алкохол в тялото си
2.Да разкараш всички тежки метали и често срещани токсини в тялото си, диетата и дома ти. Това ще излекува повредените тъкани и ще спре тенденцията за възникване на тумори.
[следва снимка на рафт в магазин с най-различни шампоани и препарати и надпис под снимката “Проверявай всички етикети за “пропилов алкохол”, “пропанол”, “изопропанол”. Изхвърли тези продукти!]
Пропиловия алкохол е антисептик, често използван в козметиката. Провери всичките си козметики за думата “пропанол”, “изопропанол” на етикета. Това обикновено се слага там след като не се подозира като причина за рак. Не знам дали пропилови съставки като пропамид, пропацетамид, пропилов галат или калциев пропионат не се конвертират в тялото на пропилов алкохол, така че по-добре не поемай този риск. Хора без рак нямат пропилов алкохол в черните си дробове. Прегледай случаите в тази книга. Често един от брачните партньори има рак; забележи, че той или тя има пропилов алкохол в черния си дроб. Орто-фосфо-тирозина се намира в орган, като белите дробове, където рака се развива. Но другият партньор няма рак, въпреки че те споделят същия паразит. При него/нея той е само в червата. Няма яйца или стадии другаде. Няма наличие на разтворител!
Ето списък на често срещани продукти, които имат пропилов алкохол в тях: козметики, шампоани, мус, лосиони за тяло, препарати за бръснене и, разбира се, дървесен алкохол. Ако се съмняваш, хвърляй го!
Въпреки че продуктите за тяло ни дават най-висока концентрация, пропиловия алкохол се намира също и в храната ни! Един от главните източници са оцветители и аромати. За извличането им се използват разтворители! Концентрираният екстракт се нарича “spice oleoresin” [не ми е известен българският термин]. Нормално разтворителя трябва да се премахне преди употребата на крайния продукт, но нищо не може   да бъде премахнато напълно.
[следва извадка от американските федерални разпоредби за количеството допустими проценти на замърсители в храните и препаратите. Изводът е, че ниски нива, които не показват явна вреда се смятат от закона за допустими и нормални, без да се отчитат техните дългосрочни поражения]
Добрите новини е че пропанола напуска тялото ти пет дена след като си спрял да го поемаш.
Пропиловият алкохол е замърсител в студените зърнени закуски. Престани да купуваш зърнени закуски, мюсли, такива, които само се заливат с мляко и се ядат без да се варят. Дори и най-натуралните зърнени
закуски са замърсени. Не съм тествала всички зърнени закуски на пазара, но тествах толкова много, че ти не би трябвало да поемаш риска с нито един от тях. Виж Рецепти в края на книгата за да си направиш твои.
Защо е толкова важно да премахнем пропиловия алкохол ако вече сме разкарали чревния метил и сме на антипаразитна превантивна програма? Защото повторно инфектиране може да стане много бързо! Млечни продукти и бърза закуска хамбургери, които не са нагорещени достатъчно за да се убият метацерцариите (стадиите увити в черупка издържат на много ниски и високи температури в езерата). Дори и когато поискаш да ти препекат добре хамбургера, то рискуваш с шпатулата, която се използва за суровите и сготвените хамбургери. В разстояние на 24 часа стадиите на метила са в кръвта ти, някои от тях се излюпват във зрял стадии и преди следваща ти превантивна доза от орехова тинктура те са вече в черния ти дроб и орто-фосфо-тирозинът се завръща. Но без пропилов алкохол това не може да се случи. С пропилов алкохол това е неизбежно.
[следват снимки на популярни зърнени закуски за деца и възрастни. Отдолу пише “Всички зърнени закуски, включително тези от здравни магазини, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и пропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖ”]
Чети всички етикети на продуктите за тяло, които купуваш. Носи си лупа за тази цел когато пазаруваш.

ПРОДУКТИ ЗАМЪРСЕНИ С ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ 
ИЗХВЪРЛИ СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ
дори ако пропилов алкохол не е упоменат на етикета 
 

 

шампоан, дори тези от магазините “Здраве”
шпрей за коса и мус
зърнени закуски, дори и тези от магазините “Здраве”
бяла захар (кафява е OK ако се детоксифицира)
козметики (направи си свои. Виж рецептите в края на книгата)
течност за изплакване на устата
безкафеиново кафе 
бутилирана вода, дистилирана вода или изворна вода от магазина. Бутилките, помпите и тръбите се “стерилизират” често с пропилов алкохол.
алкохол за фрикции
всички препарати за бръснене, включително и афтършейф
безалкохолни напитки
Плодов сок закупен от магазина, включително и “здравните” видове, на които се казва “100% натурален”
Витамини, минерали и добавки (освен ако не ги тестваш)

 

 

aflatoxin B

  Всеки път, когато пропиловият алкохол е в черния дроб аз също намирам там aflatoxin B -- вторичен продукт на плесените. Аflatoxin B е познат като изключително канцерогенен. Интерпретацията ми на тази връзка е, че aflatoxin B задържа метаболизма на пропиловия алкохол. Разбира се и обратното може да бъде истина: пропиловия алкохол възпира детоксификацията на aflatoxin B. И в двата случая, ако престанеш да ядеш храни с плесени, нивото ти на aflatoxin B ще намалее.
Някои храни съдържащи aflatoxin B са: бира, ядки, хляб, престоял над 3 дена, презрели плодове и много зърна, продаващи се на кило. За моя изненада, много плесенясващи храни, като сиренето не показаха наличие на aflatoxin B. Може би премахването на афлатоксин е причината че има документирани случаи на излекуване от рак след промяна начина на хранене. 

ФОРМИРАНЕ НА ТУМОРИ
Повечето ракове са туморообразуващи. Туморите обикновено започват като доброкачествени. Когато те са такива не ни плашат. Но всъщност те изискват повече внимание. В крайна сметка туморите се увеличават на размер и по брой, вярно не толкова бързо, както злокачествените. Без доброкачествен тумор не можем да имаме злокачествен. Така че не е ли най-добре как да се научим да нямаме никакви тумори? 
  
В ТУМОРИТЕ НАМИРАНЕ гъбички 
Някои женски гърди са пълни с тумори, наречени кисти. Състоянието се нарича фиброкисти на гърдата (fibrocystic breast disease). А какво има вътре в такава киста? Във всеки тумор има туфа от растящи фунгуси, наречени мицелиум (mycelium). гъбичките са почти винаги един от често срещаните хранителни плесени, като Aspergillus или Penicillium, които са пуснали корени право в тъканите на тялото ти! Също така те произвеждат микотоксини, обикновено патулин (patulin). Защо тялото ни допуска това?
Научен доклад на тази тема е бил публикуван през 1982. Авторите показват, че един вид бели кръвни телца имат за задачата да ядат и унищожават спорите на гъбичките (семената), докато други спират растежа на мицелите. Дали тези два вида бели кръвни телца са “изключени” по някакъв начин, допускайки гъбичките да растат в тъканите ти? 
  
В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ МЕД И ФРЕОН
А дали пък не е заради медта, която винаги намирам на същото място, където са гъбичките? Медта се разтваря в мазнина, а гърдата е мазна тъкан. Или пък е фреона, който също намирам заедно с гъбичките? Вероятно медта е била привлечена в гърдите без фреон. И преди ерата на хладилниците трябва да е било така. Но с фреонов хладилник във всеки дом и медна водопроводна инсталация [в САЩ и Канада се използват медни тръби за водопроводна инсталация] рискът се удвоява. Фреонът е изтъкнат от учените като подпомагащ растенето на рака. 
Може би медта е само невинен гост, поканен в гърдата от гъбичките, които вече растат там. Или пък медта се настанява там първа и поканва гъбичките. Но един прост факт може да хвърли светлина върху мистерията. Предварителните ми тестове показват, че жени, които не са изложени на високи дози мед, като “медна” вода, нямат туморни образувания в гърдите. “Медната” вода е такава, която тече през медни тръби. Медта се усвоява независимо дали водата се използва за плакнене на чинии, миене на ръце, дрехи или за пиене.
От десетилетия се знае, че нивата на мед в кръвта са свързани с най-различни видове рак. Но това винаги беше интерпретирано, че ракът причинявал акумулацията на мед, вместо да се смята, че всъщност медта може да причинява рак! Медните тръбопроводни тръби не са били заподозряни. Въпреки това е много лесно да се докаже, като се махнете от мястото, където има медни тръби. Тогава нивото на медта пада мигновенно, последвано от спадане на растежа на гъбички. [действително през годините ми на престой в Канада, където цялата тръбопроводна система е изградена с медни тръби, имах периодично проблем със свръх-размножаване на гъбички в тялото, наречен кандида. След като се завърнах в България този проблем изчезна]
Колко скоро медта ще напусне гърдите зависи от фреона там. След като фреона бива премахнат, нивата на мед могат да бъдат спаднат. Когато фреона не е премахнат, медта “залепва” упорито за гърдите и дори изисква
EDTA челация (chelation - венозно вкарване на химикали с абсорбиращо или друго действие) за да я премахне.
Когато медта и фреонcj си заминат, растежът на гъбичките може да бъде спрян. Той просто трябва да бъде елиминиран в червата за да изчезне от гърдите. Когато изчистим червата от гъбички, тъканите също се прочистват от тях. Тази тъкан може да е простатата, черен дроб, панкреас или мозъка. Туморите там растат по същия начин, както в гърдите.
Една доза от 2 с.л. орехова тинктура ще унищожи всички растящи гъбички в червата (заедно  с паразитите)! Това от своя страна ще елиминира гъбичките за един ден. За да останеш чист, тъканите трябва да са свободни от фреон и мед.
 
В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ СТАДИИ (фаза на растеж) НА ТЕНИЯ И БАКТЕРИИ
Има още едно “съдружие” при растежа на доброкачествени тумори: бактерия и стадии на тения. Бактерията произвежда фактор на растежа, който стимулира растеж, или с други думи деленето на клетките. За съжаление същият този фактор стимулира и твоите клетки, карайки ги да се делят и оформят хаотична маса. Факторcj на растеж произвеждан от бактериите не е толкова потентен, колкото орто-фосфо-тирозина. Но заедно с патулина и афлатоксина, два мощни микотоксина, те могат да образуват доста големи кисти. А бактериите стимулиращи растежа на тумори са тези известни бактерии, които получаваме от ядене на млечни продукти, нашите собствени черва и от зъбни инфекции. Ето няколко фактора, които те произвеждат:

 

БАКТЕРИЯ

 

ИЗТОЧНИК

 

 

 

Staphylococcus aureus

 

Зъбен

 

 

 

Escherichia coli (E. coli)

 

Черва

 

 

 

Salmonella typhimurium

 

Млечни продукти

 

 

 

Shigella flexneri

 

Млечни продукти, стадии на Тения

 

 

 

Shigella sonnei

 

Млечни продукти, стадии на Тения

 

 

 

Shigella dysenteriae

 

Млечни продукти, стадии на Тения

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене