Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10031212
Постинги: 7887
Коментари: 3503
Гласове: 6338
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
24.10.2012 03:47 - Кой продаде небето ни без да ни пита!?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: aliya

Напоследък много хора започнаха да обръщат внимание на факта, че прекрасното ни синьо есенно небе, дълбоко и необятно, е постоянно и на определени интервали облитано от тайнствени самолети, които разпръскват след себе си още по-тайнствени бели следи. Оказа се, че този проблем е отдавна известен на хората от САЩ и Западна Европа и много независими учени и разследващи журналисти са стигнали до извода за разпръскване в атмосферата над главите ни на химически аерозолни съединения Chemtrails, съдържащи много алуминий, барий и стронций и други токсични тежки метали.

За разлика от обикновените граждански самолети, самолетите, заредени с химически резервоари разпръскватели оставят трайни следи след себе си, които вместо да изчезнат за 2-3 минути, както е при гражданската авиация, се задържат в небето с часове, като постепенно набъбват до размера на продълговати перести облаци, които след време се превръщат в сива мъгла, спускаща се над главите ни.

В САЩ, където тези тайнствени химически пръскания се извършват от 90те години на миналия век до сега, изследванията на почвите и растенията – гори и селскостопански култури, показват завишаване с 67000 единици на алуминия в техния състав, както и много над допустимата норма съдържание на барий и стронций.

Хората все по-често се питат какво се случва над главите им!? Чувствителните хора в целия свят вече алармират обществеността за редица последствия от тези пръскания – респираторни заболявания, кожни алергии, невротични поражения. В Америка тези последствия са научно регистрирани и доказани, но политиците продължават да мълчат.

Малко се говори по официалните източници и за геоинжинерството, допуснато от световните организации да разработва методи за „охлаждане на Земята“(??? – като че ли Земята се топли от някого???) чрез впръскване във въздуха на химични аерозолни съединения от самолети (които иначе са забранени от международните конвенции освен в този случай!???). В световен план геоинжинерството, под чиито програми тези химически аерозолни пръскания уж работили за охлаждане на Земята, са отречени в обществени протести. Интересното е, че химическите самолетни облитания са един вид политически групирани - те се извършват за обработка на околната среда и хората само в САЩ и неговите съюзници.

Неотдавна президентът на Иран официално се оплака в ООН, че климатът на страната му е манипулиран чрез специални химически оръжия от страна на САЩ.

Но не е нужно да ходим чак в Иран, за да видим небивалата суша и по нашите земи. Не може да не ни направи впечатление, че винаги когато нашите родни метеоролози съобщят за задаването на дъждовни дни, тайнствените самолети се разшетват из родното ни небе и дъждовната ни прогноза е своевременно коригирана на следващия ден, като се свежда до висока купеста облачност тук и там и много слънце. У нас прави впечатление, че тези тайнствени химически полети се извършват много регулярно след откриването на американските бази в Безмер и Граф Игнатиево.

Вчера пръскаха отново над София - започнаха към 17:30 часа, като облитаха на равни интервали синьото ни небе в дълги успоредни ивици. За 2 часа цялото небе над София бе обначертано с тези успоредни линии. Забелязваше се методичност в работата им - започнаха от западната част на София и постепенно разчертаха небето до източните райони на града.
Пръскаха изключително над града - полетите им с пръскане започваха от северната част на града и достигайки до Витоша, изведнъж пръсканията изчезваха, като отрязани. За разлика от тези пръскащи самолети, над София преминаваха и граждански полети, но те диря не оставяха.
Оставените химически следи от самолетите фантоми постепенно се раздуваха и увисваха във въздуха като продълговати облаци, които постепенно се превръщаха в мръсно сива прозрачна пелена в небето над града.
За два часа разпръскване на химични следи небето на София се промени неузнаваемо - безкрайно синьото прозрачно небе се превърна в сив надвиснал над главите ни и постепенно спускащ се воал.


Явлението бе забелязано от много хора, които алармираха веднага и във Фейсбук, и в други интернет събирания (http://estirbg.blog....98#last_comment), (http://www.facebook....146218868743068), (http://otkrovenia.co...=show&id=250044).

И ако човек е достатъчно наблюдателен и осъзнат за себе си, няма как да не забележи последствията от аерозолните пръскания на военните самолети - веднага след като са ни облетели, се появява неразположение в гърлото, което продължава поне 24 часа. И кожата ни става все по-раздразнима и алергично дерматитна. Особено страдат децата ни с чести респираторни заболявания.

БТВ се опитаха да успокоят хората, като направиха специално предаване преди няколко дни в Тази сутрин, в което обявиха, че няма нищо особено в нашето небе. И че това били просто несъстоятелни теории за конспирации срещу хората. Нали си плащаме данъците, нямало от какво да се страхуваме! „Защо да ни убиват, като им плащаме данъци“, настояваше единият от репортерите във въпросното предаване в Тази сутрин!
С една дума, да се надяваме на милост от тези, на които им "плащаме данъци"!


Аз обаче продължавам да си задавам въпроси:

- Ако химическите разпръсквания на самолетите над главите ни целяха геоинженерство и промяна на климата, защо тогава пръскаха над най-населения град на България, както и над други големи бг градове!? Или именно хората са целта им!???

- Кой продаде небето ни без да ни пита!?

- И защо тези, на които „плащаме данъци“ мълчат по въпроса за редовно облетяваното ни и опръскано небе!?

Имаме право да задаваме въпросите си - не защото кротко им плащаме данъци, а защото сме човешки същества, т.е. не роботи. И те го знаят! Знаят също така, че и винаги съществува реалната опасност да се осъзнаем, да прогледнем за чудовищната манипулация и експлоатация, на която сме подложени, да започнем да задаваме въпроси. Ако не ти лично, защото си се уредил със синекурна длъжност при тях, то други със сигурност ще започнат да разбират, децата ти също утре може да не са съгласни да си мълчат и кротуват...
Или както казва Дейвид Айк - погледни децата си в очите и им кажи, че си предпочел да си затваряш очите, когато тях са ги убивали, тровили, оглупявали с тежки метали...


Нашата пророчица Ванга вече ни е предупредила – „ще има химическа война, вследствие на която много хора ще страдат от рак на кожата и гнойни рани. Ще изчезнат пчелите, чесъна, пипера“... и вече е факт, че пчелите в САЩ изчезнаха мистериозно. „Водата ще бъде отровена“ – вече е факт, че показателите на водата и почвата в САЩ са с много завишено съдържание на тежки метали, много над показателите за безопасност.

У нас такива измервания дори не се правят – БАН е оставен без средства. Отделът по Агрометеорология към БАН е пред закриване.

Вместо това медиите ни успокояват и ни пеят една и съща приспивна песен... И всеки неудобен въпрос наричат параноя.
Но не можем всички да спим и просто удобно да си затваряме очите. Небето е над главите ни и всеки ден вдигаме очи нагоре, да му се порадваме, въздишка от гърдите ни да отлети нагоре...

Известният астрофизик Карл Саган казва:
Когато неведението на мнозинството се съчетае с безмерната власт на малцинството, се получава мощен взрив, който рано или късно ще избухне в лицето ни!



Виж също и:

bnt.bg/bg/news/view/87236



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене