Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991458
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
11.06.2012 23:02 - Тяхната полиция ги пази
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.06.2012 00:42


image
източник на снимката


Тъй като, слава на Бога, не купувам и не чета вестици, това правя само, когато отида на Врабево при родителите ми. През април бях при тях и една малка "новина" ме шашна за дълго време. Не съм знаела да се притеснявам преди това...Но добре че има полиция...
Запазих си част от страницата, за съжаление няма датата, но е най-малко от преди месец. Ето я:




  Разбиха банда, отвличала дилъри
Престъпна банда, която отвличала и рекетирала ДРЕБНИ (?) ДИЛЪРИ НА ДРОГА от Бургас и Айтос, бе разбита от служители на ГДБОП.
Арестуван е тарторът на 30 години, с прякор Костов (не е Иван, предполагам - бел.АЗ). Рекетьорите чрез насилие и побоища сеели страх и принуждавали наркодилъри от региона да отчитат част от печалбите си от продадени наркотици. Хората на Костов използвали широк спектър от престъпни похвати - отвличане, принуда, унищожаване и повреждане на автомобили, нападения - отличаващи се с особена дързост и цинизъм, обясняват от МВР. При извършените претърсвания на различни адреси, където с били свърталищата на петчленната група, са открити и иззети множество телескопични палки, ножове, метални боксове, наркотични вещества.
Тарторът Костов, е от Бургас, криминално проявен, осъждан за организиране и ръководене на престъпна група и опит за убийство, регистриран за множество телесни повреди и закани.





Това е материала от вестника. На какви ли мисли трябва да ме наведе, не знам...Само се успокоих, че "дребните" ДИЛЪРИ НА ДРОГА от Бургас и Айтос, ще си гледат спокойно дилърската работа! Публикувано от Good4You/ Добрина за Теб в 04:33

http://milenaplaces.blogspot.com



И да си спомним:


Висш полицай покрил Николай Михайлов, патрулка го отвела в болница 12056 44 21.05.2012 | 06:38 Препоръчай75

През това време останалите по-тежко пострадали били принудени да чакат линейки

image   Етикети катастрофа, КАТ, Алисия, Николай Михайлов, покриване

 

Високопоставен началник в МВР е наредил да бъде покрита информацията за катастрофа, в която участва вратарят на националния отбор Николай Михайлов, съобщава "България Днес". Изпълнението на скандалната заповед направи за смях пред цяла България служителите в столичния КАТ.

Пред novini.bg началникът на група "Тежки ПТП" категорично отрече Николай Михайлов да е бил в ударения джип и дори каза, че човекът, който се е возил там прилича на вратаря на 80%. Как полицаят изчисли процентите все още остава мистерия. Пред "България Днес" половинката на Николай Михайлов Алисия потвърди, че не е била с него във фаталната нощ. Тя е била на участие във Варна, а националният страж й се е обадил сутринта, за да й каже, че е добре и нищо фатално не се е случило. Всъщност в катастрофата на "Църна маца" загина един човек.

Малко след катастрофата на мястото пристигнал високопоставен началник на КАТ-София, който нарежда джипа на Николай Михайлов да бъде избутан настрани. Полицаите свалят номерата на колата и набързо прогонват събралите се зяпачи. Заобиколен от полицаи, Николай Михайлов е изведен от колата, натоварен в патрулка и закаран в частна болница на преглед. По-сериозно пострадали при катастрофата обаче били принудени да чакат линейките.

Ники Михайлов е бил в пловдивската дискотека "Планета Пайнер". Към 22 ч. тръгва с двама приятели от София, за да отиде на участие на фолкпевицата Преслава. В дискотеката го чака един от най-добрите му приятели Мартин Данона, бившият приятел на Анелия.След като приключило участието ан Преслава, тя седнала на тяхната маса. Преди това няколко пъти тя поздравила компанията.

  Автор:
Novini.bg




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене