Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10030487
Постинги: 7885
Коментари: 3500
Гласове: 6337
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
23.04.2012 15:13 - Пазете си децата - идва сезонът на отвличанията - Песах 2012
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1230 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: balkanec

Християни, мюсюлмани и други - внимавайте за децата си - ритуалните убийства са най-често през този месец. Тази година юдейският Песах е от 19 до 26 април.


image
"В памет на мъченика на жидовете. Християни, пазете си децата!!! Започва жидовския Песах."


Преди 4 години в Русия:

ОСТОРОЖНО: ПЕСАХ!

"Тайната на беззаконието" в действие

"Призоваваме всички родители да бъдат особено внимателни за децата си в оставащата седмица, защото според световната съдебна статистика именно в този период най-често изчезват нееврейски деца.

image

Темата е изследвана в съдебни случаи, много от които са събрани в миналото от Владимир Дал в известната му книга Записки за ритуалните убийства (български превод; и друга връзка). И при Саратовското дело от 19 век, и при случая "Бейлис" от началото на 20 век, неотдавна и от италианския равин Ариел Тоаф и др.
Повечето ритуални убийства се извършват от фанатичната еврейска секта на хасидите. В Русия тя е известна като ФЕОР на Берл Лазар, която с помощта лично на президента Владимир Путин зае доминираща роля сред еврейството в Руската федерация.


image
imageimage
Путин и хасидът Берл Лазар


И напоследък в Русия зачестиха случаите на отвлечени и обезкръвени деца - като убийството на 5 деца в Красноярск през 2005 г. в края на празника Песах.

imageИли със следи от разпятие - като в района на Истра, близо до Москва, преди жидовския празник "оплакване на храма".

Косвените улики, посочващи хасидите, са много. Крещящото дело в Красноярск с източването на кръвта на 5 деца е усилено заглушавано от властите. Пресата многократно писа.

Всяка пролет ни носи нови и нови известия за изчезнали деца. През пролетта на 2008 те бяха от Ленинградско и Чита.
Петербургският свещеник Геннадий Беловолов заяви, че тези престъпления остават неразкрити, защото в полицията не разбират ритуалния мотив:

"В днешното зло време се разпространиха всякакви култове. Страшен е тоя култ, който иска човешко жертвоприношение. Докато правоохранителните органи си затварят очите заради криворазбраната "коректност" - страшните престъпления ще продължат. Странно е как те убиват деца без никаква мотивация, не взимат нищо, не искат откуп. А когато няма материален мотив, редно е да се постави въпроса за култов, ритуален мотив. Това не се прави у нас и ето - жънем плодовете." - каза той.

image

"Сатанизм в России" - филм на свещеника Г. Беловодов


В заключението към стенографските записи на делото на Бейлис виждаме мотивите за ритуала:
 
image

- Убийствата на християнски деца най-често се случват на Песах, защото това е възпоминанието за изхода на евреите от Египет, когато египетските младенци са поразени, но не и еврейските. Всяко еврейско семейство е трябвало да помаже вратата си с кръв от агне, за да ги подмине проклятието. Животът си в страните на чужди народи евреите често наричат "ново египетско робство" и се молят за избавление.

- Експертът на защитата на делото "Бейлис" проф. Троицки свидетелства: "Агнецът (агнето) е установена традиция във всички ритуали по случай бягството от Египет." Възможно е някои от най-усърдните юдеи да използват християнска кръв вместо агне, например в мацата.

- Причината, човешките жертвоприношения да се случват най-често на Песах, е, защото на този ден е разпънат Христос - като имитация на събитието. Би било странно евреите, които толкова страстно ненавиждат Христос, да не отбелязват разпъването му.
Култът на Талмудския юдаизъм е създаден през 1 век, след разпъването на Христос, който казва на убийците си: "Ваш баща е Дявола и вие изпълнявате неговите страсти, а той отначало си беше човекоубиец."

- Култът на хасидите е от 18 век. Основата му е религиозният възглед, че "Б-г е създал земята само за евреите", "неевреите не са хора", Талмуда предписва към тях отношение като към добитък.

- Песах не е единственият повод за престъпленията на хасидите. Те вярват, че с тези убийства приближават идването на техния месия - виж Справка за хасидите.


image
Хасидская власть


/В днешна България властта не е по-различна:

image
ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЧУЖДА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ (1989-2012)/


След серията убийства на деца през пролетта на 2006 и запитването на депутат от Държавната дума към Главната прокуратура, побликувахме заявление на нашия съюз.

През март 2007 беше отвлечена и убита 5-годишната Полина Малкова. Тогава за ритуалните убийства заговориха всички медии, включително и еврейските: "Полина е ритуално убита от религиозни маниаци" (в еврейските - без намек за религиозната принадлежност на маниаците).

image
Загиналата Полина Малкова

По-рано медиите разпространяваха версията на хасидите, че "децата се самоубиват", но през 2007 вече намекваха, че "всички убийства са дело на една и съща група престъпници" и по-точно на "някакъв маниак". И напомнят, че маниака изхвърлил тялото на Полина "на същото място, където преди 2 години бяха открити петте убити деца".
Явно на някого му е остро необходимо да бъде намерен престъпник -маниак. Той може удобно да бъде изваден от криминалните картотеки на полицията. И ето - през 2008 централната телевизия съобщи, че са "разкрили" рецидивиста и той дал показания. Възможно било да му се припише и петорното убийство от Красноярск.

image
Погребението на Полина

Накрая публикуваме и Листовка на православните от Крим за предупреждение към родителите, разпространявана преди всеки еврейски Песах."

Автори:
Движениe "Жить без страха иудейска!"

image

image
Изявление на руски гражданин по повод съдебно преследване и тригодишна присъда



Сезонът на отвличанията

Из "Еврейските ритуални убийства" - М. Есив:

Сезонът през който зачестяват изчезванията на християнски деца във всички страни по света е времето преди еврейската Пасха и ако това беше измислица на антисемитите, това съвпадение не би могло да продължава толкова много векове.
По-грижлива проверка на статистическите данни за безследно изчезналите деца във всички държави в този сезон не показва между тях еврейски деца."


Из: ЗАПИСКИ ЗА РИТУАЛНИТЕ УБИЙСТВА

Владимир Дал - датчанин, живеещ в Руската империя, академик (1801-1872)

image

- В 1759 г. в Лвов талмудистите, в спора си с евреите не признаващи Талмуда, решили, че който вярва в Талмуда, той вярва и в употребяването на кръв от християни.

- В книгата Басни Талмудови, напечатана първо на полски език в Краков, се потвърждава, че в месец несен (април) евреите разпъват и мъчат християнски младенец, ако могат да си го доставят, и че за това се споменава в книгите от Талмуда - Зихфелеф, Хохмес и Наискобес.

- Но главното тълкование на гнусния обряд е че, убивайки ги, убиват в тях Христос и че ожесточението им против християните може да се насити само с християнска кръв. Детето не трябва да е на повече от тринадесет години, и да бъде момче, защото Исус Христос бил мъж.



image
Palestinian boy killed at school


Свидетелства на известни евреи:

Италиански равин разкрива тайни за ритуалните убийства

image

В
книгата "Кървави Пасхи" за ритуалните убийства на християни авторът - равин Ариел Тоаф, пише за използването на кръв в пасхалните обрeди. Той разказва, как през вековете юдеите убиват християни "с магически и терапевтични цели".

image

Кръвта на християните се добавяла във виното и пресния хляб в пасхалната служба.


Еврейският дисидент Израел Шамир обвинява юдейските фанатици за ритуалните убийства:

The Bloody Passovers

Той обвинява и католическата църква, че поощрява евреите да се гаврят с Христос и в угодничество пред ционистите. Дава гласност на католиците, които обвиняват папата и ватикана в ново "политкоректно" тълкуване на Библията.
Предупреждава, че всеки евреин, който от малък е притискан да се подчинява на старейшините на юдейските общности - ако не осъзнае, че е безгласен роб, рано или късно е обречен да се превърне в лъжец като тях. (Статията заслужава цялостен превод - който има време и желание).

image
israelshamir.net


Съдебните процеси за ритуални убийства са многобройни. Само през втората половина на 19 в. се водят дела из цяла Европа и разбунват духовете. Някои са широко отразени в пресата - за отвличания и ритуални убийства на християнски деца от еврейските синагоги.


Процесът Бейлис (1911-1913) - РИТУАЛНОТО УБИЙСТВО НА СВ. АНДРЕЙ КИЕВСКИ
image
image
Жертвата - Андрей Ющински (1898 — 12 март 1911)


Из:
Отчет на американския консул в Одеса, Джон А. Фронт до Държавния секретар на САЩ
13 ноември, 1913 г.
Относно: Ритуално убийство в Киев
Сър,
Неотдавна на територията на нашата консулска област стана убийство и съдебен процес, които приеха огромни пропорции и въвлякоха цяла Русия и чужбина, до където достигат телеграфът и пресата.
През 1911 г. християнско момче на 13 г. по име Андрей Ющинский изчезнало от дома си в Киев. Осем дни по-късно, тялото му било намерено в една от пещерите в града.
 Посмъртното изследване открило върху неговото тяло 47 рани, като всичките са направени с инструменти от хирургичен тип по специална система, та да предизвикат максимално изтичане на кръв.
... Следствието предположило, че това е било еврейско ритуално убийство, извършено преди еврейската Пасха, за което се избират полово незрели момчета. Съществува вяра, че кръвта, получена от тези убийства, се смесва с еврейското безквасно тесто, наричано маца.
... Предполагат, че това е символична тайна кабалистична процедура, за обединяване на евреите, против всички неевреи, за да ги свърже в една кръв и да не се позволи да умре идеята, че евреите са хора от избрана раса; че всички други хора, са просто тяхна храна и имат право на съществуване, само докато с нещо са полезни за евреите.
... Тези обвинения не може да бъдат игнорирани така леко.
Тялото на момчето Ющински било намерено в керамичкия завод. Следователите предполагат, че живеещият при завода евреин Мендел Бейлис е хванал момчето, набутал го е в студената пещ за печене на тухли, след което вече никой не е виждал момчето живо. Забележително е, че всички свидетели, които са видели и свидетелствали, че Бейлис е влачил момчето, бяха междувременно убити.
...бяха убити още две момчета, които са играели заедно с Ющински и са видели как Мендел Бейлис е влачил момчето.
От самото начало на разследването всичките евреи от града и близките им приятели, използваха цялото си влияние, за да насочат следствието по лъжлива следа. Многобройната еврейска преса съгради планина от смехотворни обвинения срещу всички, които не подкрепяха теорията за невинността на Бейлис и съучастниците му. Но надеждите им не се оправдаха.
На 28 октомври (10 ноември), заседателите произнесоха присъда: че "момчето е било убито от евреи фанатици, и че те, за окултни цели, щателно източили цялата кръв от умиращото момче, че това е пример за ритуално убийство, но Бейлис не е виновен".
Имаше разнообразни мнения. Евреите казваха, че процесът нищо не доказа и Бейлис е невинен, а всичките приказки за ритуални убийства са празни. Руснаците говореха, че процесът е доказал, че всички евреи са свързани помежду си и заедно са унищожили всички улики.
Между тези две части стоят руските приятели на евреите (масони), които оказват гореща подкрепа на евреите.
Едно е ясно. От този момент, отношенията между руснаците и евреите ще са по-напрегнати. Възможно е увеличение на емиграцията на евреи за Америка.
Този отчет е съставен като резюме от много мнения и цели да се придържа към обективността.
Имам честта, Сър, ваш предан слуга
Джон А. Фронт.
Консул.

(Копие от този документ, с печатите му, може да се закупи от сайт: www.cdlreport.com.)


image


Из:
Писмото във възхвала на жертвоприношенията

М. Есив:
Сред евреите има и такива, които не прикриват ритуалното убийство и го признават като тайнство на очистение и спасение на душата.
В "Ново време" от 4 май 1913 г. е публикувано писмото от Едуард Людвикович Беренс:

"Аз смятам за дълг на съвестта си да се присъединя към дарителите за паметника на мястото, където е бил измъчван от хасидите Андрюша Ющински в Киев. Не е той първият, не е и последен. Затова желателно е да не се разпалваме, а най-после да се помъчим с необходимото хладнокръвие да вникнем в същността на самото тайнство на причастието - единственият начин за общуване на човек с Бога, като му се принася в жертва същество, подобно на Него Самия и себеподобно, т.е. - най-великия и святия от ритуалите. Днес почти само евреите още остават верни пазители на тази история и то, разбира се, не всички, а само потомците Левитови, наследили най-съкровените традиции...
...онези, които като нашия праотец Авраам, в Киев, на 12 март 1911 година със сърце обляно в кръв са отдавали на Всевишния живота на онова именно създание, което на самите тях е било скъпо наравно със собствените им деца. Защото онези, които са пяли химн на Твореца в момента, когато ведно с изтичащата кръв на Андрюша, се е изпарявал към небесата и чистия му непорочен дух...
И кой знае няма ли скоро да възсияе милосърдна усмивка на лицето на Бога на Израиля над избрания народ, за награда за вярното му служене...
Слава на мъченика Андрюша! Слава на мъчениците от коляното на Левита! Слава на тружениците явни и скрити израелтяни, които с невероятни мъки са сполучили да не допуснат разкъсване пред очите на непосветената тълпа на завесата на светая светих. И презрение за тълпата от целия свят, беснееща, глупава, дрънкаща глупости за хасидите, за нормалния съд и земната справедливост с нейните закони и беззаконие."

Това писмо е писано не от някой обикновен евреин-фанатик, а от учен - почетен член на Императорския археологически институт. Той признава, че ритуалните убийства у евреите от най-древни времена не са преставали и не престават, че този култ се смята от евреите за свещен, и че той е внедрен в съзнанието на еврейския народ като единствен начин за очистване на душата.

image
Арестуваният евреин Мендел Бейлис


Ритуалните убийства - началото

През всички времена са постоянни обвиненията срещу юдеите, че използват кръвта на човешки жертви в своите ритуали.

Обвинението е още в Библията

"Не сте ли вие деца на престъплението? ... не колите ли вие децата при ручеите и по пукнатините на скалите? ... Ти (Израил) принасяш жертви: мога ли да Аз бъда доволен от това?"
(Исая 57, 4-6)

"Не давай от децата си в жертва на Молох"
(Левит 18, 21)


image
Молох. Библейските пророците се борят срещу варварския обичай на евреите да му принасят собствените си деца в жертва.

image
"КАБИРИЯ" -
игрален филм от 1914 г., посветен на човешките жертвоприношения на Молох - по мотиви от Емилио Салгари ("Картаген в пламъци"). Кулминационната сцена на жертвоприношение


"Аз ги доведох в земята, която им бях обещал да им дам, ... а те огледаха всеки висок хълм и всяко клонесто дърво и започнаха да колят там жертвите си... Като изгаряте деца на огън, вие се осквернявате с вашите езически идоли."
(Иезекия 20, 28, 31, 34, 35 и 36)


"
Еврейските ритуални убийства" - М. Есив:
"Сведенията са в същата Библия, зад която се прикрива еврейството и уверява, че живее по библейски закони, които забраняват употребата на кръв. А фактическата страна е, че законоръководни книги за повечето евреи са Талмудът, Шулхан Арух и Кабала."
С проливането на кръвта на човек се вярва, че се прави жертва за очистване на греховете. До каква степен древните евреи са свикнали да правят различни жертвоприношения се вижда от това, че те вдигат въстание за правото да ги извършват.



image
image


ПО СВЕТА

След разселването на евреите обвиненията за отвличания и жертване на деца продължават.

М. Есив:
"При повечето европейски народи (и православни и католици, и протестанти) са се запазили удивително еднакви разкази за ритуални убийства на деца, извършвани от еврейските синагоги."


image
Изпълнение на ритуала - средновековна илюстрация



Цитати от Талмуда


Той е най-свещената еврейска книга - по-важен от Тората (Стария завет). Тази книга е в пълно противоречие със Стария завет, въпреки че се обявява за негово тълкуване. Авторите са известни равини от 4-5 в. насетне.

image


– Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните гои, все едно прави жертвоприношение на Бога! Bammidber raba, 21; Jalkut, 772.

- Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога. Zohar ( L, 38 b,39a)

- Изтреблението на християните е необходима жертва. Ialkut Simoni ( 245 c)

- Високопоставено място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници. Abhodah Zarah (26 b)

- Евреите се наричат хора, християните не са хора. Kerithuth (6 b, p.48)

- Всички гойски деца са животни. Yebamoth, 98a.

- Позволено е да отнемаш тялото и живота на гои. Sepher ikkarim, III, 25.

- Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин. Makkoth (7 b)

- Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат. Pesachim (49,b)

Още цитати

image
Израелски деца надписват ракети до палестинските деца, които ще бъдат изстреляни към Ливан


ЗАЩО СА ИЗГОНЕНИ ЕВРЕИТЕ ОТ ИСПАНИЯ

Поводът е ритуално убийство:
САНТО НИНЬО - Святото дете от Гуардия

image
Una historia de crнmenes rituales

Съдебното дело "Гуардия" вдига голямо брожение сред населението и монарсите Фердинанд Арагонски и Изабела Кастилска подписват на 31 март 1492 година Декрета от Алхамбра за изгонването на евреите от Испания.

image image
Фердинанд Арагонски и
Кралица Изабела I - една уникална личност



М. Есив:
"Без кръв няма опрощение според еврейската традиция.

Из: Реч на равин от Сан Франциско
"Кръвта е изкупление за душата"
1922 г.

"Настана пасхалната седмица, братя мои и аз питам как я спазвате? ...вие ще изпълните всичко, с изключение на това, което Йехова иска като пръв дълг! Неговите думи са: "Когато видя кръв", "Аз ще мина покрай вас." Братя мои, вие няма да можете да замените с нищо това!
Вие трябва да имате кръв, кръв и кръв!
Колкото растях и по-подробно изучавах закона, все повече ме поразяваше, каква роля играе кръвта във всички обряди на нашия народ, и че в ритуалите, които ние изпълняваме я няма. Тогава разбрах, че съм нарушил закона. Имах нужда от изкупление... В скръбта си аз се обърнах за съвет към равините. Имах само един въпрос: "Къде да намеря кръв за изкупление?"
Публикувана в две списания: "The friends of Israel" и "La vie Il France" - брой 237, стр. 12

Това не е бълнуване на луд човек, а е вик на дълбоко, до фанатизъм вярващ в дивите ритуали евреин.


image


Защо деца?

Процесът за ритуалното убийство в Бреслау (Вроцлав) през 1888 г.
Кандидатът за равин Макс Бернщайн, извършил жертвоприношението,  доброволно дава показания:
"Реших да се очистя от греховете си... душата на човека е в кръвта му. Понеже моята душа можеше да бъде очистена само от невинна душа, беше ми необходимо да намеря подходяща кръв... Знаех, че благодарение на непорочността на душата му, момчето Хакке е удобно за тая цел и реших да взема кръвта му..."


При процесите, в които евреи са били осъдени и екзекутирани за човешки жертвоприношения, се разкрива сходна картина: навсякъде евреите вдигат шум и искат преразглеждане на присъдите. Властите в съответния край, притеснени от натиска от две страни - и от гневното население и от евреите - обикновено възлагат делото на най-видните юристи, които го водят внимателно. Трудно може да се каже за тези процеси, че не са проведени както трябва.


ПРОЦЕСЪТ В ТРЕНТ: ИЗТЕЗАНИЯТА И СМЪРТТА НА СВ. СИМОН

През 1475 г. в тиролския град Трент (днес в границите на Италия) тайнствено изчезва малкото момче Симон Херберт.

image
 
Св. Симон Триентски


Jewish Ritual Murder:
"Мощите на
Св. Симон почиват в черквата на св. Петър в Триент. Всички рани се виждат ясно. На олтара пред саркофага има ножици, клещи, три големи игли и съд, в който евреите са пазели кръвта. В черквата се пазят и дрехите на мъченика и две кутии с неговата кръв. В черквата стои и картина на която е изобразено момчето Симон в момента, когато евреите източват кръвта му."


image
Евреите убиват Св. Симон (дете) - фасада на тиролска черква. Неговите мощи се намират в храма на Апостолите Петър и Павел в Трент.


М. Есив:
"Процесът в Триент през 1475 в. е знаменателен с това, че всички подсъдими са признали, че са извършили ритуала и са разкрили тайната на употребата на кръв в еврейските обичаи."


image
Trient

Вдигнатият шум от делото бил невъобразим и преминал през цяла Европа.

С неопровержими данни и преки доказателства е удостоверено, че това страшно престъпление е извършено по обреда и тайните зверски предписания на еврейските мъдреци.

Съдът на кардиналите заявява:
"Евреите са убили момченцето Симон с цел да изпълнят един равински религиозен закон. Техния мотив е подчинен на най-извратена набожност - да се сдобият с християнска кръв за празнуването на своята Пасха."


ДЕЛОТО В ЛИНКЪЛН: УБИЙСТВОТО НА МАЛКИЯ СЪР ХЮ

Сцената е Англия през 13 в. Сякаш един и същ зловещ епизод се повтаря през различни времена и разстояния.
Малкият мъченик отива в един по-добър свят на 9 годинки. Заловеният евреин заявява, че за юдеите е нещо обичайно "да проливат християнска кръв на един определен ден в годината". Това е навечерието на юдейския Песах - около нашия Великден.

image
Отвличането на Малкия Сър Хю - рисунка по популярна английска балада


За Малкия Сър Хю английските певци пеят песни, английските поети пишат стихове за него.

image image

Джефри Чосър го увековечава в своите "Приказки от Кентърбъри" (Кентърбърийски разкази).


image

"Ritual In Blood" - пиеса на Нотингамски театър по разказа на Джефри Чосър за убийството на Малкия Сър Хю.


image
Малкия Сър Хю и Богородица - рисунка към "Кентърбърийски разкази"


image
The Prioress"s Tale


В популярната английска Балада за Малкия Сър Хю - по писмени разкази на съвременник на трагичното събитие, бард от 17 в. възпява смъртта му и разказва за убийството.



Още на времето около тялото на момчето започват да стават чудеса, които поразяват очевидците. Те привличат масово англичаните и светията е популярен и до днес.

image
Гробницата на Малкия Свети Хю в Линкълн



СВ. УИЛЯМ ОТ НОРУИЧ - ЖЕРТВА НА РИТУАЛНО УБИЙСТВО

image
St William of Norwich

Католическата енциклопедия - за малкия Св. Уилям и ритуалните убийства:
Уилям е за последно видян жив да влиза в еврейски дом - изпратен там по търговия. Свидетели са видяли част от мъченията. Тялото е захвърлено в неузнаваем вид.

Други случаи на по-известни ритуални убийства в Западна Европа през вековете според Католическата енциклопедия:
- 5 известни случаи за дванадесети век,
- 15 за тринадесети,
- 10 за четиринадесети,
- 16 за петнадесети,
- 13 за шестнадесети,
- 8 за седемнадесети,
- 15 за осемнадесети,
- 39 за деветнадесети
и така до 20 в. - по-нови случаи в Източна Европа.



Св. Робърт от Бъри е английско момче отвлечено и убито през 1181 г. В хрониката си местен монах е описал чудесата на св. Робърт. Няколко години по-късно на Цветница (през 1190 г.)  народа на Бъри се вдига срещу евреите. Убити са седем евреи. Цялата еврейска община е прогонена от града.

Свети Харолд е дете мъченик, убито от евреи в Глостър през 1168 г.
image
Harald von Gloucester


image
Ритуално жертвоприношение на животно в еврейска кланица

В края на
филма "Вечния евреин" са показани докуметнални кадри от мъчително ритуално заколение на животно в еврейска кланица в началото на 20 в. Кадрите са потресаващи дори за хора със здрави нерви. Те съвпадат с показанията на обвиняеми за ритуални убийства на хора.
Изключително жестоките мъчения на животни в еврейските кланици продължават и никоя еко-организация досега не се е противопоставила. Продължават и изчезванията на деца.

...

Темата е достатъчно сложна и не може да се обвиняват "всички" евреи в съпричастност към ритуалите:
- Самите заловени убийци на съдебните дела са признавали, че са криели използването на кръв от жертвоприношенията от обикновените евреи и
- тайната за ритуала се предава устно само между "посветени".
- Мнозина евреи не са религиозни и нямат отношение.
- Мнозина религиозни евреи отхвърлят и не зачитат фанатични книги като Талмуда и пр. и се подчиняват единствено на Тората (Стария завет). Те отхвърлят и предписанията на талмудистките "традиции".
- Не може да се бърка талмудисткият култ с вярата на ортодоксалните юдеи, които отхвърлят както ционизма, така и Талмуда. Някои от техните организации директно наричат талмудизма и ционизма "сатанистки движения", например:

image
Нетурей Карта - ортодоксални юдеи срещу ционизма


image
"Юдаизмът отхвърля ционизма", "Четете Талмуда", "Евреите са изгнаници, забранено е да имат държава"
 
Учението на ортодоксалните равини е, че разселването на евреите по света е Божие наказание за греховете им - и те трябва да се покаят, за да се върнат при Бога. А всеки опит, да се създава изкуствено "еврейска родина" преди това, е богоборчество и сатанизъм. Всъщност точно това учи и Библията. Затова ортодоксалния юдаизъм счита Израел за богоборческа сатанистка държава.


image

image

image
Протестен марш срещу Израел

image
Пред сградата на ООН


От друга страна:
 Опитите на "посветените" талмудисти фанатици да замесят и останалите си "единоверци" са налице от векове:
- Ритуалът е свъзван с множество юдейски (талмудистки) обичаи:
- Всички юдеи по традиция "откупвяа" с пари новороденото си дете от равина. Счита се, че този откуп - символичен или не - отива за хасидите (фарисеите) които набавят кръв от човешка жертва за ритуални нужди на празниците.
- Твърди се, че при обрязване на дете равина по традиция използва кръв ритуалите.
- При юдейската венчавка в обряда се твърди, че също се използва кръвта от жертвоприношение.
Според признанията на обвиняеми в съдебни процеси юдеи, те запазват кръвта от ритуал изсушена и стрита на прах за други обреди и празници. Тези признания сочат към сатанистки култ, към който мнозина юдеи биват причислявани още от малки.

Отговорът каква част от юдейските течения са свързани с ритуалите - в миналото и днес - може да бъде даден само от обективни съдебни разследвания.

...

Видео:

1. 2011 - съвременни ритуални убийства на християнски и мюсюлмански деца - на руски.

2. Хората продължават да почитат паметта на св. Симон Триентски, въпреки новата забрана от Ватикана - на италиански.

3. Баладата на Малкия Сър Хю - Steeleye Span
 (текстът на песента)

4. Жиды - Александр Харчиков: Кадри с Берл Лазар и Владимир Путин












Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене