Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989729
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
01.04.2012 20:00 - Управляващата криминално - колониална шайка у нас, подкрепи отново своите "братя по - оръжие" - терористите и масови убийци в Сирия
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2012 20:32


"Гушкаме" се с Турция и Израел срещу Сирия...

България
(Виждате ли как медиите утъждествяват шепа престъпници - злоупотребили с доверието на избирателите си с "цяла България"?!) застана срещу режима в Сирия на срещата в Истанбул image 15:46  |  1 април 2012 | По света / Редактор Елица Петрова / обновено преди 2 часа Виж 4 снимки В срещата в Истанбул участват представители на над 70 държави
Сн.: EPA/БГНЕС


Призоваваме всички групи от опозицията да застанат зад представения от Сирийския национален съвет "План за преход в Сирия".  Това заяви днес външният министър Николай Младенов на срещата на групата държави "Приятели на Сирия" в Истанбул, съобщи пресцентърът на МВнР.

Подробният план на Сирийския национален съвет ясно отчита, че правата на всички етнически и религиозни групи трябва да се спазват, затова България ще съдейства на Сирийския национален съвет да убеди онези страни, които все още са на друго мнение, информира Младенов.

Той посочи трите главни посоки, в които Европейският съюз и Международната общност трябва да работят: да помогнат за консолидирането на опозицията, да затегнат санкциите и спрат всички финансови потоци към режима в Дамаск, както и да се предотврати хуманитарната трагедия. България предлага политическа и хуманитарна подкрепа за сирийската опозиция, обяви министър Николай Младенов по време на срещата „Приятели на Сирия”, която се провежда в Истанбул под егидата на Турция.

Страните от групата "Приятели на сирийския народ", събрали се на конференция днес в Истанбул, изцяло подкрепиха плана на Кофи Анан за излизане от кризата в Сирия и настояха да бъде поставен срок за изпълнението му.

Държавите от групата "Приятели на Сирия" признаха основната опозиционна
групировка Сирийски национален съвет за "законен представител на всички сирийци, съобщи Анадолската агенция.

Това се казва в заключителното комюнике от срещата, което трябва да бъде оповестено по-късно днес, съобщи Франс прес, като се позовава на турски източник. Дамаск обяви във вторник, че
приема плана на Анан, но армията продължи репресиите в няколко градове, според съобщения на сирийската опозиция.

По-рано днес турският външен министър Ахмет Давутоглу, коментирайки събитията в Сирия, заяви, че на Турция не й е останал "н
икакъв избор освен пряка интервенция", предаде агенция Миг нюз. "Ние не можем да стоим със скръстени ръце и спокойно да наблюдаваме какво става в Сирия. Нашата намеса се превърна в неизбежност. Тя не е избор, а задължение", каза Давутоглу, цитиран от Анадолската агенция и БТА. Турският министър изтъкна, че режимът на президента Асад е "направил големи грешки", които признават дори Русия, Иран и Китай, продължаващи да подкрепят Сирия.

В срещата в Истанбул участват над 70 държави, чиято цел е да принудят правителството на президента Башар ал Асад да спре кървавите репресии срещу противниците на режима. Присъства държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън, редица външни министри от Европа, както и ръководството на Сирийския национален съвет, смятан за политически представител на голяма част от опозицията.

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън призова сирийския режим да прекрати незабавно действията на армията срещу цивилното население, предаде Ройтерс. В противен случай Дамаск ще бъде изправен пред сериозни последствия, подчертала Клинтън пред участниците в започналата днес втора среща на страните от групата "Приятели на Сирия" в Истанбул.

По-рано днес полицията в Истанбул разпръсна със сълзотворен газ група привърженици на сирийския президент Башар ал Асад, които организираха протест в близост до мястото, където протича срещата на групата "Приятели на Сирия", съобщава англоезичното издание "Хюриет дейли нюз". Активистите се събрали на протест тази сутрин в квартал Харбие, за да изразят подкрепата си за сирийското правителство. Близо 300 демонстранти носели плакати на сирийския президент и развявали знамената на Русия и Китай, докато скандирали на арабски език лозунги в подкрепа на Асад, съобщи телевизия НТВ.

Силите за сигурност се намесили, когато групата протестиращи опитали да стигнат в протестен марш до хотел Хилтън, където протича втората среща на "Приятели на Сирия" с участието на външни министри и високопоставени представители от над 70 държави. Един мъж, който изглежда бил привърженик на сирийската опозиция, излязъл от колата си и започнал да крещи срещу протестиращите, които тръгнали към него, предаде агенция Доган, цитирана от БТА.


dnes.dir.bg/news/siria-nikoli-mladenov-Lybia-and-Mid-East-unrest-10867214


Нищожеството - израелски шпионин, за което някои твърдят, че е хомосексуалист, а други - племенник на Петър Младенов и което само си призна с гордост, че не е служило никога в БНА или БА, но е служило в терористичната и геноцидна шайка на нелегитимната държава Израел - отново посипа България със срам и позор и от нейно име подкрепи терористи и масови убийци!
До кога ще го търпим?!
НАРОДЕ???

image

Това ли е представителя на България бе, "българи" - гласували за този?!
ХРК - ПФУ!
Отивам да повръщам...:(

И народа на Турция показва своето презрение към тези:










Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене