Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
29.01.2012 01:58 - Прахчетата срещу грип са смъртоносни! И Лъжите на Бил Гейтс
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1302 Коментари: 0 Гласове:
1



Автор: grigorsimov

Немски фармацевти:
Комбинираните прахчета, съдържащи парацетамол, витамини и съставки за смъкване на температурата, които са за лечение на настинки и грип, са изключително опасни. Те дори могат да бъдат смъртоносни. Това твърдят проф. Кай Бруне от университета в Ерланген и неговият екип.

Става дума за прахчетата, от които се приготвя гореща напитка срещу настинка. Фармаколози в Германия настояват занапред те да се продават само срещу рецепта, каквато се изисква при силните болкоуспокояващи медикаменти.

При дневна доза от над 4 грама (една таблетка е 0,5 грама) парацетамолът води до увреждане на черния дроб, а с 8 грама за 24 часа може дори да се предизвика чернодробна недостатъчност, твърди проф. Кай Бруне.

Фармакологът съветва пациентите си принципно да не вземат парацетамол. По думите му това е медикамент, който може да подейства смъртоносно дори и при леко предозиране. При това краят не настъпвал веднага, а чрез агония, която се проточвала няколко дни.

Смесените продукти (прахчетата) са едно недоразумение, те рядко сумират положителните ефекти на различните съставки, но със сигурност обединяват рисковете от тях, коментира проф. Кай Бруне.


 


 

Лъжите на Бил Гейтс и неговата измамна зелена революция

Бил Гейтс е убеден, че светът трябва да повтори „зелената революция“ от 60-те и 70-те години на миналия век, когато селското стопанство направи резък скок, благодарение на внедрените нови технологии. Той смята, че разработването и прилагането на принципно нови технологии за отглеждането на ориз, царевица и пшеница, ще увеличи значително добивите и ще намали гладуващите по света.

„Светът е пред избор. Нужно е да направим сравнително не големи инвестиции и милиони фермери по света ще могат да нахранят своите семейства. Ако не направим това, един от всеки седем човека на планетата ще продължи да съществува в положение на глад.“

Цитатът е от открито писмо на Гейтс, публикувано на сайта на неговата фондация.

Източник: Money.bg

* * *

imageБърз коментар: Това, което няма да ви кажат Гейтс и медиите като Money.bg, които го изтипосват като филантроп, е, че под „принципно нови технологии“ се разбират генно-модифицираните отрови на Монсанто. Те ви спестяват и важната подробност, че Бил Гейтс наскоро купи дялове от биотерористичната мегакорпорация Монсанто, които всъщност представляват въпросните „сравнително не големи инвестиции“ на фондацията му.

Тези малки инвестиции и съответната пропаганда за въображаемата „зелена революция“, ако им мине номерът, един ден ще гарантират пълното господство на Монсанто и Гейтс над селското стопанство. Най-малкото защото генно-модифицираните ориз, царевица и пшеница са с патентовани семена, които дават само една реколта, а семената от реколтата са ялови. За да сеете отново на следващата година, пак трябва да си купите семена от Гейтс, после пак, и пак, и пак… Така гладът на тези, които не могат да си плащат ежегодния данък на Гейтс и биотерористите, е гарантиран!

http://www.otizvora.com/2012/01/3637/






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10047596
Постинги: 7919
Коментари: 3553
Гласове: 6350
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци