Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.01.2012 03:29 - На път са да оневинят уличения за убиец на Мирослава. Бил "психичноболен", а "самоубилият се" - организатор и подбудител...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.01.2012 03:34


Марио Любинов-Заека отрича да е убивал Мирослава 4785 15 14.01.2012 | 20:57 Препоръчай4

Вторият похитител на 17-годишното момиче от Перник е в клиника, бил луд

image   Снимка © Интернет Етикети Перник, Мирослава, Марио Любинов-Заека Няма повдигнато обвинение срещу Марио Любинов-Заека, втория задържан за убийството на Мирослава Николова от Перник.

Той не се е признал за виновен, пише "24 часа", като се позовава на свои източници от разследването. Задържан е, защото бил посочен от самоубилия се Стойчо Стоев-Чочо. "Твърди се, че физическият убиец на Мирослава е именно Марио, а поръчител и организатор е Стойчо", твърдял още източникът.

Марио, по прякор Заека, в момента е в психиатрична клиника в столицата за изследване дали страда от шизофрения. Върнали го там след разпита. Чрез фейсбук утре се организира протест пред полицията в Перник - хората смятат, че някой съзнателно иска да го изкара луд. Марио е съученик на Борислав - приятеля на сестрата на Мирослава, от когото се очаквало да даде откуп. Двамата учили заедно в природоматематическата гимназия в Перник. Завършили през 2005 г. Оттогава обаче почти не поддържали контакти.

Марио е криминално проявен. Той е бил задържан заради работилница за фалшиви пари в дома му. Криминалистите се натъкнали на нея през март, докато тарашели жилището на автоджамбазин в кв. Изток в Перник в рамките на акция "Автокрадците".

Първоначално той е бил задържан за кражба на автомобил "Фолксваген Голф", който бил с регистрационни табели на "Форд Фиеста". Според полицията Заека бил част от нова група автокрадци, които до момента не са засичани с подобни прояви. Марио е познат на органите на реда и с хулигански прояви и нанасяне на телесни повреди.

При обиск в дома на Заека в кв. Изток обаче полицията се натъкнала на фалшивите пари, които били с доста добро качество. Открити са 38 банкноти от по 5 лв. и 3 по 10 лв. От дома на Марио тогава е иззет компютър с файлове на фалшивите купюри, талони за храна и винетки.

В мазето на блока пък били открити акумулатори, заготовки за автоключове, тирбушон за отключване на автомобили, пригодени ленти също за отключване и стълба. По това дело бил представен документ, че Марио е с психични отклонения. Кога и колко пъти е лежал в клиника Заека, обаче никой не успя да каже.


"През последните години сме се засичали с него един-два пъти, и то съвсем случайно. Били сме на здрасти и толкова", твърди сестрата на убитата Мирослава - Елеонора. През септември обаче се случило нещо странно. Марио, който живеел в единия край на града, в 7 часа сутринта изненадващо се оказал до дома на Мирослава, намиращ се в противоположната посока. Когато Елеонора го засякла, той обяснил, че спортува.

"Видя ми се странно, защото беше облечен в дънки и маркова фланелка. По нищо не личеше, че тича или прави физически упражнения", разказа Елеонора. Според разследващ криминалист Заека се познавал със серийния убиец Станислав Ангелов-Сиси.

Автор:
Татяна Георгиева


Когато в една държава престъпниците са облечени във власт, униформа и пагон, до там водят "разследванията", а още повече, когато цялата система и власт е ПРЕСТЪПНА и криминална!...

razkritia.com/130737/изчезналата-мирослава-„отвлечена-съ/

Къде е "замесената полиция", за която Мирослава е споменала по телефона?
Не е ли това най - важния въпрос?
Или излезе, че лъже и че и се е "привидяло"?!

Дали за това не я убиха, най - вече, а при обиска, уж "подбудителя" - взе та се "самоуби", пък другия - съучастника му излезе "невменяем"?!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041407
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци