Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989768
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
27.11.2011 23:20 - Трилатералната комисия и Билдербергите сриват европейската демокрация
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1614 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.11.2011 23:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: doktora757

image


Трилатералната комисия и Билдербергите сриват европейската демокрация
 17 Ноември 2011 г. Автор: Магдалена ТАШЕВА

US посолствата са глобална шпионска мрежа за изнудване на суверенни лидери 

    Миналата седмица в Европа стана нещо, което би трябвало да залее площадите с протестиращи - двама избрани, популярни, суверенни лидери бяха принудени от нечия невидима ръка да сдадат властта - Георгиос Папандреу и Силвио Берлускони. Още същия ден те бяха заменени с двама неизбрани и абсолютно неизбираеми, сиви и корумпирани чиновници, известни като членове на сенчестите групировки "Трилатерална комисия" (в САЩ) и "Билдербергска група" (в ЕС) - Лукас Пападемос и Марио Монти.
    И двете организации са пипала на Рокфелер, "най-великото семейство на Америка", по израза на биографа му Джон Енсон Хар. Въпреки, че са абсолютно нелегитимни от гледна точка на демокрацията, Трилатералната комисия и Билдербергите назначиха Лукас Пападемос за премиер на Гърция, а Марио Монти - за премиер на Италия. Което значи, че тези две имена са били предварително подбрани от някого, който е катализирал т.нар. криза на еврозоната, за да сложи своите марионетки на върха на властта в двете най-християнски, най-патриотични нации на Европа.
    Първо малко биографична информация. Лукас Пападемос (р. 1947 г.) е физик по образование. Получил е бакалавърската си степен в престижния Масачузетски технологичен институт през 1970 г., а през 1978 г. е станал доктор по икономика и преподавател в Колумбийския университет. Изглежда тогава е бил и вербуван, защото само след 2 години, през 1980 г., е бил назначен за старши икономист на Федералния резерв (прословутия ФЕД), който държи световния монопол в печатането на международната резервна валута - долара.
    Някога един от бащите-основатели на САЩ, Томас Джеферсън, писал:
"Ако американският народ някога позволи на частните банки да контролират печатането на НЕГОВАТА валута - първо чрез инфлацията, после с дефлацията  - банките и корпорациите, които ще израснат покрай инфлацията и дефлацията, ще ограбят народа от всичката му собственост, докато един ден техните деца се събудят бездомни на континента, който бащите им завоюваха… Убеден съм, че банковите институции са по-опасни за нашите свободи от чуждите армии".
    Онези, които са чели "Властта на Мамона" на Волен Сидеров, която през 2004 г. предсказа, че хидрата на фондовите борси ще доведе света до втора Голяма депресия, вече знаят как печатането на долари бе поверено на един частен банков картел, а в САЩ се сбъднаха най-черните опасения на Джеферсън.
    Политиката на ФЕД хвърли света и в глобалната финансова криза от 2008 г., която стана и икономическа.
    Перверзията е, че именно агентът на ФЕД Пападемос ще вади Гърция от същата тази криза.
    През 1985 г. Пападемос постъпва в централната банка на своята първа родина и през 1993 г. става неин гуверньор. През 2002 г. я напуска и става вицепрезидент на Европейската централна банка (ЕЦБ). Като такъв работи до 2010 г. Една от причините за кризата на еврозоната, казват експерти, е монетарната политика на ЕЦБ, която бе съобразена с големите икономики на Германия и Франция, но не и с тези на Южна Европа. Ето я и втората перверзия - вицепрезидентът на институцията, предизвикала кризата на еврозоната, ще вади Гърция от кризата на еврозоната. Тук Уикипедия допълва: "Г-н Пападемос е член на Трилатералната комисия от 1998 г.".
    Марио Монти (р. 1943 г.) е завършил икономика в Йеилския университет. Той е един от създателите на модела на Клейн-Монти, който описва поведението на банките, опериращи в условията на монопол. "Той е първият председател на европейския тинк-танк "Брюгел" и е европейският председател на Трилатералната комисия, основана през 1973 г. от Дейвид Рокфелер. Марио Монти е виден член на Билдербергската група. Той е съветник на инвестиционната банка "Голдмън Сакс" и на "Кока Кола", пише Уикипедия, цитирайки медиите.
    Марио Монти е еврокомисар от 1994 г. до 2004 г. През 1999 г. еврокомисията на Жак Сантер, В която Монти беше комисар на ресора "Финансова интеграция на ЕС, митници и данъци", подаде оставка заради крещяща корупция и присвояване на милиард екю. За да се избегне разследване и да не излезе наяве кой от еврокомисарите колко е крал, Сантер подаде колективна оставка на комисията. Всички еврокомисари се върнаха в страните си и срещу някои от тях бяха назначени следствия, например срещу Едит Кресон във Франция. Те бяха окончателно и завинаги изхвърлени от политиката. С едно изключение - Марио Монти, макар че като финансов "министър" на ЕК той би трябвало да е най-отговорен за корупцията, грабежите и провала на брюкселската администрация. Но именно той бе назначен и в следващата комисия, тази на неговия сънародник Романо Проди.
    Марио Монти работи за заличаване на националните държави-членки на ЕС
и превръщането на съюза в Съединени европейски щати (СЕЩ) поне от 2007 г. в рамките на проекта "Генерални европейски щати" (Etats Generaux de l"Europe) на тинк-танка ЮропаНова (EuropaNova). През 2009 г., като член на "Групата за бъдещето на Европа" Марио Монти е разработил проект, с който суверенитетът,
самоуправлението и независимостта на европейските нации да бъдат отнети и те да бъдат подчинени на едно "икономическо правителство с общ финансов министър на ЕС" създаване на Европейски валутен фонд (по подобие на МВФ). Ясно е защо е толкова непопулярен в Италия, пък и в цяла Европа.
    След като Рокфелерови дадоха да се разбере, че искат за заменят Берлускони с Марио Монти, последният бе произведе в пожизнен сенатор за една нощ.
С други думи, в Италия и Гърция бяха извършени два безкръвни преврата. Берлускони спечели поредния си вот на доверие една седмица преди да бъде принуден неизвестно от кого да подаде оставка. Референдумът, който Папандреу предложи, бе подкрепен от 80% от гърците, И над 65% от тях щяха да гласуват срещу разорителните "реформи", наложени им от наднационалната финансова олигархия. И двамата лидери бяха насила принудени да сдадат властта. Защо?  Защото световните финансови пазари, и частните американски фирми "Мудис" и "Стандард енд пуърс" не ги харесвали.
    Само че не тези финансови пазари и не тези рейтингови фирми казват кой да управлява европейските, пък и всички други нации. Демокрацията бе изритана от полrтическата сцена и заменена с волята на Рокфелер. И на Ротшилд, които през устата на своя "бушон" Джордж Сорос от една година говорят, че Гърция трябвало да излезе от еврозоната, че ЕС трябва да стане СЕЩ, че ЕЦБ трябва да започне да емитира еврооблигации. Тя ще налива събраните с тях милиарди в "закъсали" икономики като Гърция и Италия, а после всички в ЕС, т.е. и ние , българите, ще изплащаме дълга. Стигна се дотам Сорос, т.е. Ротшилд, да заплашват, че ще изкарат Германия от ЕС ако продължава да упорства срещу еврооблигациите.
    Буди страх и друго - въпреки, че превратите в Гърция и Италия станаха открито, пред очите на всички, тези две нации са толкова уплашени от черните перспективи, които купените медии леят в съзнанието им ежедневно, че не гъкнаха. Политическата опозиция е или безсилна да промени нещо (Италия), или мърка като котенце в краката на превратаджиите (Гърция). Мълчат и неправителствените им организации. Всичките ли са пипала на Сорос? Няма ли поне 5-6 независими? 
Ако се чудите защо превратите станаха толкова тихо, спомнете си оная грама в Уикилийкс, с която държавният секретар на САЩ изисква от посланиците си да събират биометрични данни - ДНК, ирисови изображения, отпечатъци от пръсти, номера на кредитните карти и семейните истории на политиците от страните, в които са пратени.
    Знаете ли какво могат да направят ЦРУ и ФБР  с вас, ако имат вашата ДНК?
Могат да извършат престъпление и да го припишат на вас. Но преди това могат дълго и брутално да ви изнудват, за да изпълнявате политиката, която ви диктуват. "Американските посолства в света са превърнати в глобална мрежа за шпионаж и рекет на чужди правителства", писа престижното издание "Слейт" на 29 ноември 2010 г.  Авторът на анализа Джак Шейфър, бивш дипломат, съветваше Хилари Клинтън да си подаде оставката, за да спести срама на САЩ и да възстанови поне малко доверието в американските дипломати по света, защото без доверието на страната-домакин те не биха могли да си вършат работата. Клинтън оставка не подаде, естествено.  Междувременно на 18 октомври в Триполи дамата заяви, че "до няколко дни Кадафи трябва да бъде убит или заловен." Само 48 часа по-късно, на 20 октомври, либийските бунтовници изпълниха смъртната присъда, издадена от Вашингтон.
    Затова не буди удивление първата топ новина от вчерашния ден. Тя ни известява, че "новият гръцки министър-председател Лукас Пападемос със сигурност ще спечели вота на доверие в гръцкия парламент, тъй като сформира правителство с голямо мнозинство" (Би Би Си). 
    От 5-те партии в парламента гръцката "тройна коалиция" включва 3-те най-големи - социалистическата ПАСОК, дясната Нова демокрация и националистическата ЛАОС (Православен народен сбор). Извън нея остават 2 малки партии  и няколко независими депутати. С други думи - всички са във властта. А когато всички са във властта, в опозиция излиза народът, твърди една мъдрост. Само че тази работа не е толкова лесна. Веднъж излязъл в опозиция, народът трябва тепърва да си намери водачи, да ги пресее, да ги провери, та тогава те да го поведат. Освен воля и ресурси, този процес изисква и доста време - достатъчно, за да бъдат сключени всички договори, които ще превърнат Гърция в провинция на свръхдържавата СЕЩ. "Трябва да кажем, че с подписването на споразумението за първия спасителен пакет от 110 милиарда евро през май 2010 г. гръцкият суверенитет бе на практика замразен", каза наш коментатор миналата седмица по повод "своеволието" на вече бившия премиер Георгиос Папандреу да подложи на референдум и "спасителните" пакети на тройката МВФ-ЕС-ЕЦБ за Гърция, които са всъщност допълнителни заеми, и най-вече политическите условия, които Атина трябва да изпълнява. Те са рязък срив на жизнения стандарт и варварската разпродажба ("приватизация") на гръцки активи - на цена, каквато кредиторите на Гърция посочат. Милиардите ще отидат в банките, които са купували гръцки държавни облигации, например "Сосиете женерал" (Societe Generale) и 8-та най-голяма банка в света - "Креди Агрикол" (Credit Agricole), която притежава 91% от Емпорики банк.
    Втората топ новина от 16 ноември повтаря горното, но в италиански вариант.  И то е, че Марио Монти е назначил неизбраните от никого министри на своя кабинет, като е оставил за себе си и най-тежкия портфейл - икономика, транспорт и инфраструктура. За министър на промишлеността е назначил своя стар приятел и партньор, банкера Корадо Пасера, шеф на най-голямата италианска търговска банка Интеса Санпаоло.
    И неговото правителство ще получи вот на доверие, тъй като управляващата партия на Силвио Берлускони, Народ на свободата, вече обяви, че ще го подкрепи. Италианската левица, която изпрати Берлускони с комунистически песни, също ще го подкрепи. Левицата на Италия е марионетка на своите спонсори зад океана и години наред прилагаше американския сценарий със секс скандалите, за да свали Кавалиере. Да не забравяме, че едната дъщеря на Рокфелер е марксистка, а другата - лява природозащитничка (Виж статията за фамилията в Уикипедия). На 12 ноември (събота), когато Берлускони си подаде оставката, левицата събра пред парламента 5-6 хиляди души, които пееха "Бандера Роса" и марша на италианските партизани
"О, бела чао,
бела чао, бела
чао, чао, чао!"
    Освен левицата и десницата, човекът на Трилатералната комисия и Билдербергите ще бъде подкрепен и от всички останали партии. С едно изключение - националистите от Северна лига са против кабинет на Монти и излизат в опозиция. Заедно с италианския народ. 
    Според вчерашната дописка на Ройтерс, "Монти заяви, че неговото правителство трябва да довърши мандата, т.е. да управлява до 2013 г., за да върне доверието на финансовите пазари. Но досегашният министър на промишлеността Паоло Романи от партията на Берлускони каза, че това няма да стане. "Това правителство от технократи трябва да удовлетвори исканията, изложени в писмото на ЕЦБ. Но нека да е ясно - веднага щом те бъдат изпълнени, ние очакваме Монти да даде възможност на народа да си избере управляващи". 
    Какъв е изводът? След разцвета на националистическите движения в Европа, наднационалната олигархия се готви за последна, решителна битка, с която да ги смачка и в краткия период на опомнянето да натика държавите-членки в една обща федерация, от която излизане няма да има. За оправдание се използва кризата, която същата тази олигархия създаде - очевидно съвсем целенасочено. Рокфелер никога не е крил, че целта му е създаването на световно правителство, което да ръководи зад завесата. Писа го даже в мемоарите си.
    Ако в близко бъдеще не избухне европейска патриотична революция, скоро ще се събудим без държавност. Няма да има и историци, които да търсят из "дупката на паметта" на Оруел какво е било онова нещо, наричано в началото на XXI век "Европа на отечествата". 

Защо безкръвните преврати
започнаха с Италия и Гърция?


Как и защо точно Гърция и Италия бяха избрани за първите мишени, чиито суверенитет трябва да бъде замразен? Ако причината е в бюджетния им дефицит, или съотношението БВП:дълг, то преди тях има държави с по-лоши характеристики. Ето статистиката за 2010 г.,  на Евростат:
Ирландия - 32.4%
Гърция - 10.5%
Британия - 10.4%
Испания - 9.2%
Португалия- 9.1%
Полша - 7.9%
Словакия - 7.9%
Латвия - 7.7%
Франция - 7.0%
    Защо Гърция и Италия, а не Ирландия, например, станаха жертва на борсите, "Муудис", "Фич" и Стандард енд Пуърс"? Каква друга може да бъде причината, освен политическа? Гърция и Италия са християнски нации, в които патриотизмът е норма в политическия живот. Да си спомним колко гневни бяха зад океана, когато Берлускони спря притока на африкански и близкоизточни мюсюлмани в Европа чрез споразуменията си с Кадафи. Наложи се да убият Кадафи и да отворят шлюзовете на трафика, за да ислямизират Европа. 

Рокфелер: работим за световно правителство 

    В своите "Мемоари", които излязоха от печат през 2002 г.,  патриархът на банкерския клан Рокфелер, Дейвид, прави шокиращо признание. Той обвинява всички, които са изричали неудобните истини за задкулисната му власт като "идеологически екстремисти от ляво и дясно", след което признава, че са казвали самата истина. Ето част от изповедта на 96-годишния Дейвид Рокфелер: 
"Повече от век идеологически екстремисти от двата края на политическия спектър се вкопчваха в силно експонирани от медиите инциденти, с цел да нападат семейството Рокфелер заради диспропорционалното влияние, което, според тях, ние упражняваме върху американските политически и икономически институции. Някои дори вярват, че сме част от някаква тайна кабала, която работи срещу най-добрите националните интереси на Съединените щати. Те описваха мен и моето семейство като "интернационалисти" и ни обвиняваха, че плетем козни с други елементи по света, с цел да изградим една по-интегрирана глобална политическа и икономическа структура - единен свят, ако щете. Ако това е обвинителният акт срещу нас, аз се признавам за виновен. И се гордея с направеното." 


             image

                  

Билдербергерите

Тази тайна организация е създадена през май 1954 г. в хотел Hotel de Bilderberg в Остербек, Холандия, от принц Бернхард. Билдербергерите имат около 120 членове, представители на едрите финанси в Западна Европа, САЩ и Канада. Основните цели са, както самият принц Бернхард ги формулира, Световно правителство до 2000 г. и глобална армия на ООН. Наричат ги още „невидимото правителство“. Комитет от съветници, управляван от 24 европейци и 15 американци, решава кой ще бъде поканен на срещите. Йоханес Роткранц пише, че са допускани само хора, доказали непоклатимата си лоялност към интригите на Рокфелер и Ротшилд. Все пак не всички от присъстващите са „посветени“ — понякога те са представители на кръгове с еднакви интереси или на други личности.

Част от най-важните МЕЖДУНАРОДНИ представители са или са били:

 

Агнели, Джовани, шеф на Fiat

Бжежински, Збигнев, председател на Трилитералната комисия и важен Ротшилд — агент

Буш, Джордж, ексшеф на ЦРУ, ексшеф на CFR, бивш американски президент, член на „Комитет на 300-те“

Гонзалес, Фелипе, генерален секретар на испанската социалистическата партия и по-късно министър — председател

Варбург, Ерик Д.

Варбург, Зигмунд

Вьорнер, Манфред, NATO

Дълес, Алън, ексшеф на ЦРУ

Карингтън, лорд, член на „Комитет на 300-те“, „Асоциация Кисинджър“, експредседател на NATO

Клинтьн, Бил, американски президент, CFR, Трилитерална комисия

Кенеди, Дейвид

Кисинджър, Хенри, член на италианската „Пропаганда дуе“

Ланс, Джоузеф, екс-държавен секретар на NATO

Лорд Рол ъф Ипсдън, бивш президент на S. G. Warburg Group

МакНамара, Робърт, Световната банка

Мартенс, Вилфрид

Палм, Олоф, член на „Комитет на 300-те“

Ройтер, Уолтър

Рокфелер, Дейвид

Рокфелер, Джон Д.

Рокфелер, Нелсън

Ротшилд, барон Едмънд

Тиндеманс, Ян, експремиер на Белгия

Форд, Хенри II.

Янкович, Петър

 

ГЕРМАНСКИ ЧЛЕНОВЕ (присъствали поне веднъж):

Абе, Херман, Дойче банк

Бар, Егон

Барцел, Райнер

Бекер, Курт Кьолнер

Байц, Бертолд, Krupp

Берг, Фриц

Бертрам, Кристоф

Биденкопф, Курт

Биренбах, Курт, DGAP

Боден, Ханс С.

Бранд, Вили

Брауер, Макс

Бройтигам, Ханс — Ото

Бройел, Бриджит, Treuhand

Дарендорф, Ралф

Детлефзен, Ерих

Дитьр, Вернер, Mannesmann AG

Донани, Клаус фон

Екард, Феликс фон

Емингер, Отмар, Федерална банка

Енгхолм, Бьорн

Ерхард, Лудвиг

Ерлер, Фриц

Гайер, Герхард

Грос, Херберт

Зол, Ханс Гюнтер, Thyssen

Зомер, Тео, Die Zeit

Карстенс, Карл

Кайзер, Карл

Кащруп, Дитер

Кип, Балтер

Кисингер, Курт — Георг

Кол, Хелмут

Копер, Хилмар, Дойче банк

Крапф, Франц, дипломат Кюлман — Щум, Кнут фон

Лмбсдорф, Ото Граф

Леверкюн, Паул

Льовентал, Рихард

Майоника, Ернст

Менерт, Клаус

Мене, Александер

Меркел, Хан

Мертес, Алойс, външен министър

Момер Карл Мюлер, Рудолф

Мюлер — Армак, Алфред

Пъол, Карл Ото, бивш президент на Федералната банка

Понто, Юрген, Дрезденска банка

Райцле, Волфганг, BMW AG

Розенберг, Лудвиг

Рюе, Фолкер

Руге, Фридрих

Рунау, Хайнц, Lufthansa

Тойфел, Ервин

Трьогер, Хайнрих, Бундесбанк

Фалкенхайм, Ернст

Халщайн, Валтер

Херхаузен, Алфред, Дойче банк

Херварт фон Битенфелд

Ханс, Хайрих

Хейн, Ролф

Шел, Валтер

Шилер, Карл

Шмил Карло

Шмид, Хелмут

Шнайдер, Ернст Георг

Шрьодер, Герхард

Шпайдел, Ханс, военен в НАТО

Щпринглер, Аксел, Bild

Щренбергер, Долф,

Щтолтенберг, Герхард

Щраус, Франц Йозеф

Вещрик, Лудгер

Виецорек, Норберт

Вшпневски, Ханс Юрген

Волф фон Амеронген, Ото, крупен индустриалец… и много други.

 

Тези имена са събрани от различни автори в чужбина и ги цитирам, без допълнително да съм ги проучвал, (взети от The Spotlight: Bilderberger Report Sept. 1991; Е. William Engdahl: Mit der Olwaffe zur Weltmacht; Politisches Lexikon von C.O.D.E. Nr. 1/1, C.O.D.E. Nr. 9/1992; Stan Deyo: The Cosmic Conspiracy; West Australian Texas Trading, P. O. BOX 71, Kalamunda, Western Australia 6076; Diagnosen Nr. 8, Aug. 1985)

Трилитералната (Тристранната) комисия

Организацията е създадена през юни 1973 г. от Дейвид Рокфелер и Збигнев Бжежински предвид факта, че всички установени организации (като например ООН) работят твърде бавно, за да издигнат единното Световно правителство. „Големите момчета“ искали да видят малко „екшън“. Тази елитарна организация има за цел да обедини в едно върховните сили на индустриалните и стопанските гиганти — т.е. САЩ, Япония и Западна Европа — и да форсира окончателно Новия световен ред. Тя предлага на масонския елит от различни ложи възможности за тайна съвместна работа навсякъде по света и дава по-широка политическа основа на Билдербергерите. Повечето европейски членове поддържат дългогодишни контакти с Рокфелерови. За разлика от Билдербергерите те имат около 200 постоянни членове. Заедно с хората на CFR, Тристранната комисия контролира цялата американска икономика, политиката, военните, петрола, енергийното и медийното лоби. Членове са директори на концерни, банкери, търговци на недвижимо имущество, икономисти, политолози, адвокати, издатели, политици, профсъюзни лидери, президенти на фондации и вестникарски журналисти.

 

Най-ВАЖНИ ЧЛЕНОВЕ:

Бжежински, Збигнев, съветник по сигурността на американския президент

Буш, Джордж, експрезидент на САЩ, ексшеф на ЦРУ, ексшеф на CFR

Клинтън, Бил, Билдербергерите, CFR, американски президент

Кисинджър, Хенри, бивш външен министър на САЩ

МакНамара, Робърт, Световна банка

Рокфелер, Дейвид, Chase Manhattan Bank, EXXON

Рокфелер, Джон Д.

Ротшилд, Едмънд, Royal Dutch, Shell

 

Най-ВАЖНИ ГЕРМАНСКИ ЧЛЕНОВЕ:

Амеронген, Ото Волф фон, президент на Otto Wolf AG

Биденкопф, Курт, депутат

Биренбах, Курт, президент на DGAP, член на Билдербергерите

Емке, Хорст, депутат

Зол, Ханс Гюнтер, председател на управителния съвет на Thyssen AG

Зомер, Тео, главен редактор на Die Zeit

Кайзер, Карл, директор на изследователския институт на DGAP

Клотен, Норбер, президент на Landeszentralbank Baden Wurttemberg

Кристоферсън, Ервин, директор на международния отдел на DGB

Ламбсдорф, Ото Граф, бивш министър на икономиката

Лайслер — Кип, Валтер, бивш касиер на CDU

Маул, Ханс, редактор в Баварското радио

Мюнхмайер, Алвин, баща на Биргит Бройел

Нойман, Фридрих, председател на Работническата дарителска федерация NRW

Порзнер, депутат, бивш държавен секретар

Рихтер, Маус, директор на оптически заводи G. Rodenstock Рюе, Фолкер, депутат, военен министър

Хартвик, Ханс, председател на Федералния съюз за едра и външна търговия

Хофман, Дитер, Neue Heimat, Hamburg

Хубер, Лудвиг, Bayerische Landesbank и Girozentrale Miinchen Цан, Йоахим, някога член на управителния съвет на Daimler Benz AG

Шмит, Хелмут, бивш бундесканцлер

Шмиц, Роналдо, член на управителния съвет на BASF AG

Шрьодер, Герхард, бивш депутат, настоящ бундесканцлер

Фетер, Хайц — Оскар, някога председател на DGB

Янот, Хорст, директор на презастрахователно дружество в Мюнхен

 

Членове, които официално са в отпуска, докато заемат някакъв правителствен пост: Нарис, Карл — Хайнц, вицепрезидент на европейската комисия; Щолтенберг, Герхард, финансов министър. (Взети от „Поверителни разкрития“ Nr. 2628, 3 юни 1986 г.)


Из книгата на Ян Ван Хелсинг - "Властта на тайните общества през ХХ век или защо човек не управлява света" - главата "
Поглед към най-важнит
е известни организации на илюминатите".

Виж още по темата и книгата на Никола Николов - "Световната конспирация".





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене