Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989689
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
21.10.2011 04:04 - Новия "героизъм" и гордост (Ако е истина!) на "хуманния и демократичен" световен жандарм - САЩ...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 929 Коментари: 0 Гласове:
1



Ако е вярно, без коментар...


Разстреляха Муамар Кадафи. Вижте гаврата с трупа му (видео) 29666 39 20.10.2011 | 14:22 Препоръчай66

Полковникът почина от раните си

1 от 2 Предишна Следваща image Снимката на АФП на Муамар Кадафи  Етикети Либия, арест, Муамар Кадафи, Преходен национален съвет на Либия Видео image

Премиерът на Либия Махмуд Джибрил потвърди, че Муамар Кадафи е загинал, след като е бил пленен в Сирт, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

"Очаквахме този момент отдавна. Муамар Кадафи е убит," заяви пред журналисти в Триполи Джибрил - вторият в йерархията на управляващия Преходен национален съвет. "Потвърждаваме, че всички злини, заедно с Кадафи, изчезнаха от нашата обична страна. Мисля, че либийците трябва да осъзнаят, че е време да започнем да изграждаме нова Либия, с един народ, с едно бъдеще," каза Джибрил.

Първоначално информацията беше, че Муамар Кадафи е бил арестуван при щурма на родния си град Сирт. Бившият либийски лидер е бил тежко ранен при престрелката, съпътстваща залавянето му. Източници на либийските бунтовници твърдяха, че той бил прострелян в краката. По-късно лекар, работещ в болницата в Мисрата, където е било закарано тялото на Кадафи твърди, че полковникът е бил прострелян в главата и в стомаха. Тялото на Кадафи в момента е в морга в Мисрата, на около 200 км източно от Триполи. Все още не е известно къде ще бъде погребан Муамар Кадафи.

В същото време стана ясно, че френските военновъздушни сили са нанесли удар по колона от превозни средства, в която се е предвижвал либийският лидер Муамар Кадафи. След това той е бил убит в сблъсък със силите на Преходния национален съвет, заяви министърът на отбраната на Франция Жерар Лонге, цитиран от РИА Новости.

Ал Джазира излъчи кадри, на които се твърди, че е мъртвият либийски диктатор. Бунтовниците го ритат и влачат по земята.

Кадафи управляваше Либия от 1969 г. Той бе свален след масови протести в страната, които започната в началото на тази година. Полковникът имаше издадена заповед за арест от Международния наказателен съд в Хага.

 

novini.bg


Бунтовници пребиват до смърт Муамар Кадафи (видео) 10322 24 20.10.2011 | 20:38 Препоръчай35

На записа се вижда как либийският диктатор е с разбит нос

image Муамар Кадафи  Етикети Муамар Кадафи, побой, екзекуция Други Снимки image

Муамар Кадафи е бил пребит от бунтовниците веднага след залавянето му. Това показват кадри излъчени от телевизия "Ал Арабия".

На записа се вижда как бившият либийски диктатор е с разбит нос и кръв тече по лицето му. На записа се чуват радостните възгласи на бойците от Преходния национален съвет - Аллах акбар - Аллах е велик.

Това доказва, че при ареста си Муамар Кадафи е бил жив и на практика е бил екзекутиран. На видеото ясно се вижда как бунтовниците го крепят и се опитват да го задържат на крака, а полковникът им крещи. Кадафи е гологлав и без традиционния си тюрбан, облечен в камуфлажни дрехи, лицето и раменете му са окървавени.

Близо до главата му бунтовник размахва револвер.



Автора на този блог е последния в тази държава, който би легнал болен или би плакал за лицето Маумар Кадафи, което има пряка отговорност за държането и изтезанията на наши сънародници в затвора 8 години!
Още повече, същия този автор призоваваше в този период за щурм на либийското посолство и реципрочни контрадействия на България срещу либийски граждани, както и към паралелна акция по освобождаване на сънародниците ни от затвора, от страна на нашите разузнавателни служби и към пълен хуманитарен натиск над Либия, като се прекъснат всякакви отношения с нея, както трябва днес да стане това с БЮРМ.
Тогава, същия този Кадафи беше посрещан от западните шутове като Саркози, едва ли не като Бог.
Тук обаче, аз искам да попитам, по какво се различава акта на "черния" Кадафи срещу нашите сънародници, от варварския канибалски акт който виждаме на клиповете и снимките?
Нима това има нещо общо с благопожелания като "демокрация, човешки права, законност, хуманизъм" и прочие?!
Нима това е правосъдие - либийско, национално и световно?!
Въпроса е, че "съгрешаването" на Кадафи пред световните кукловоди, изобщо не се състоеше в никакво нарушаване на човешките права, които сочените от тех като примери в тая посока, отдавна са доказали къде си ги слагат...
Не, съгреши в нещо друго, тъй като нарушаването на правата не са нито от вчера и само там, нито пък са се увеличили от последната една година.
Не ви ли напомнят тия кадри, садистичните ритуални убийства и вакханалия от Нюрнберг - без прецедент от страна на победители над победени, повторени по - късно в Чили, Ирак....?...
Не ви ли напомнят картините разкрити десетилетия по - късно, от малко след 9 септември 1944 - а година в България?
На мен ми напомнят подозрително и смущаващо, както и почерка на саморазправата, без значение обекта и жертвата, доколко е виновна и доколко е невинна...
Все пак това е властник, историческа личност - поставена на власт в даден исторически момент, по една или друга причина от същия тоя народ, в чието име е убиван и поддържан от значителна част от него, а не от окупационна войска и суперимперия в съседство, като БКП 45 години.
Личност със своите много зли дела, но и със своите положителни страни и решения в стопански и икономически план, макар и немалко налудничави, параноидни, сталински и немалко тиранични, наподобяващи именно комунизма и тези с които уж теоретично враждуваше.
Тази личност, ако има вина, то трябваше да бъде съдена от безпристрастен съд и процес и ако тези от другата странам искаха да докажат на света, че наистина се борят за нещо различно и по - добро и хуманно, тъй като най - малкото сега неминуемо ще остане "герой и мъченик" за значителна част от народа си, макар и извършвайки много отстъпления и относно неговите интереси.
Така именно, ни се доказало, че Либия тръгва по нов и по - нормален път...
Но уви.
Аз обаче се питам, това ли е бъдещето на Либия и "демокрацията" която ще възцари там след Кадафи?
Тази която цари днес във ФРГ и в окупиран Ирак ли? Където затворите са припълнени с историци и политзатворници, заради изразени патриотично мнением становище или съмнение относно дадени факти?
Нали уж с такива аргументи се сваляха тези "уникално кръвожадни диктатори", като Хитлер, Саддам, Кадафи...?... За да няма уж повече политически репресии, етнически, верски и всякакви, както и когато уж се свали комунизма, който прочие не го видехме и никой не го усети в позитивен смисъл никъде по света?
И още нещо!
Та нима не тази канибалска дрогирана и пияна пасмина, мултирасова която виждаме и която реве при това "Аллах" (В истински ислямско - традиционалистична страна, би била обесена за такива неща! Както и османският башибозук, прочие лидерите му са избити предимно, от самата Османска квазиислямска империя дори, нотова е друга тема....), не искаше рамо до рамо със същия тоя Кадафи и не ревеше също така "СМЪРТ!" за нашите сънародници, преди няколко години?
Та нима те не биха направили това и със самите тях, ако им беха попаднали в кръвожадните лапи, на тия зулуски племена там?
Нима щеше да има и 1% вероятност, какъвто имаше и стана българите да се завърнат у нас живи, ако тези бяха на власт, при това с благоволението на "чичо Сам"?
Да, ама колкото Ирак и окупационната администрация там ни изплати дълга, а "злия" Саддам, прочие беше на път....
Друга тема е, как и защо Кадафи тогава потули истинската диря на престъплението в болницата в Бенгази, едно че да прикрие опозиционните съботажи срещу режима му, проблемите в здравеопазването на Либия - изградено изцяло от БЪЛГАРИ, както и тъй като тогава се улизваше на западните шутове и сифилистици, естетвено беше да прикрие австрийската фармацефтична компания с доиминиращо еврейски капитали.
Та нали говореше и за "сближение с Израел", а Мони Паси ходеше да се целува и прегръща с него, докато нашите гниеха и беха изтезавани, че даже почти ни беше изкаран и "демократ", докато Надка Михайлова пък не щеше да преговаря с него, щото бил "терорист"?!
Оставям отговорите и размислите на вас...
Аз лично доста се страхувам от такова "правосъдие" у нас, по света или където и да е, което вече го виждаме и изпитваме около себе си.
Да внимават обаче, да не попаднат под неговите удари и самите му покровители в момента и да видат сега Кадафи как си плаща със "задна дата", както си плати и Николае Чаушеску, пак по волята на същите кукловоди, които създадоха комунизма и които с крайно кървава диря го реализираха, както и всеки интернационализъм - бил атеистично - богоборчески (Либерализъм, комунизъм, глобализъм...) или "религиозен", като този който виждаме сега.
Да внимават утре и техния ред да не дойде, когато на народите чашата на търпението прелее и техния ред да са на същата "подсъдима скамейка", на която е днес Кадафи, когото решиха да "отстрелят", че вече не им е нужен...










Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене