Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991713
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
14.08.2011 17:20 - На израелското правителство е необходим сътрудник, а не партньор за мир ...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 709 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.08.2011 17:21


image 

 

 

Автор: afrodita1

Няма съмнение в това, че истински и достоен  мир с палестинците никога не е било в плановете на Бениамин Нетаняу. Откровенната наглост и арогантност,  с  които  характеризира речта си пред   американския Конгрес, която  с право  наричат окупирана "от Израел"  територия, ясно демонстрира екстремистката  демагогия, която в рамките на "мира" разбира господство и поробване на палестинския народ от ционистки евреи .

 Във всички  случаи , може да се каже  че Нетаняу никога  не  използва  термини    
 като "господство", "робство" и дори "угнетени ". Въпреки това, тези подвеждащи "оправдания"  за отвличане на тактика и извинения  които той постоянно възгласява , за да оправдае "израелското нежелание  за справедлив мир , и алчното съзнание на израелските ционисти  за повече " жизнено " пространство -за сметка на палестинците.

  Нетаняу , който само преди няколко месеца се оплакваше на западните медии, че "Израел не може да участва в "преговори "с отделни лица " , а сега твърди че не може да приеме споразумението за помирение между ФАТАХ и ХАМАС .
 Списъка от изисквания които той представи,показва, че думата "справедлив мир" и "Израел" не  могат  да се използват , в едно изречение тъй като те са - оксиморони ..
 
 Израелския лидер би предпочел  палестинците  да се хванат за " гушите ", за да може той отново да заяви че  "Израел не може да се съгласи на мир с хора, които нямат мир помежду си.
 Нетаняу твърди,че палестинското ръководство е длъжно да направи своя избор за мир между Хамас и мир с Израел. Изглежда че той просто "забравя ",че Движението на Ислямското Съпротивление  изглежда като група  "аматьори" в сравнение с голяма част от неговата коалиция.  Този факт, стана повод за един министър от еврейско -ционистки кабинет, да заяви " ние вече имаме една фашистка" държава ".

Биби  продължава да се оплаква от това че Хамас не признава Израел, но дали Израел признава Палестина?

  И после, защо "Хамас трябва да признае легитимността на" държава" създадена на етническо прочистване и агресия и кражба на земя?Легитимността" на израелското правителство пред лицата на милиони палестински бежанци, изгонени от домовете си,63 години назад под прицелите на пушките на нашествениците от  Близкия изток  желаещи да се поселят на Родината на палестинския народ ?!!
 В същото време Нетаняу продължава да настоява на това,  че Израел не може да се върне в границите на 1967 г., които, по думите му, "е невъзможно да се защитават." Въпреки това, очевидно,  той е по заинтересуван за  съдбата на стотиците незаконни еврейски колонии, които обитават десетки хиляди еврейски фанатици, обсебен от "маниакалната мисъл", че еврейски бог е създал света  само за евреи и, че съществуването на не-евреи няма никаква стойност, и живота им е  безполезен.

Изискванията на Биби , също така,вкъчват това  че палестинците трябва да признаят Израел като еврейската "," държавата ", което означава, че за в бъдеще израелското ционистко образование ще може  да получи правото да експулсират не-евреи. За съжаление, западните лидери, включително президентът на САЩ готови да приемат тази наглост и  арогантност, която излиза извън всякакви представи за морал и човечност.

 Чудя се как ще реагират ционистките евреи в Северна Америка и в Стария свят, ако САЩ се обяви за  една християнска държава, в  която представители на други религии трябва да подчинят  волята си  на християнското мнозинство? Без съмнение, това  веднага би предизвикало  викове на протест срещу "фашисткия" характер на Америка и със  новите сили ще има  обвинения в "анти-семитизъм".

  "Израел", чиито лидери са най-добрите професионални лъжци в света, въпреки заповедите в Талмуда (еврейска Библия) , които забраняват лъжата, и претендират на това да бъдат " евреи "и" демократични  ". Въпреки това, на всеки е абсолютно ясно, че Израел не може да бъде едновременно "талмудейски" и" демократичен" .

 Очевидно е, че на израелско- ционисткия режим им трябват палестински сътрудници, а не партньори в преговорите, тъй като нито един уважаващ себе си палестинец няма да приеме такъв диктат, произтичащ от най-лъжливи и лицемерни престъпници на земята.
Това от своя страна,  дава надежда, че това  няма да продължи дълго, защото това, което се гради на лъжи е обречено ... 
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене