Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10031448
Постинги: 7887
Коментари: 3507
Гласове: 6338
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
17.07.2011 05:04 - Банковото дело е заченато в несправедливост и родено в грях. Земята вече принадлежи на банкерите
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.07.2011 06:28


Йосия Стемп - председател на Банк ъф Ингланд и вторият най-богат човек във Великобритания от 20-те години та миналия век: Банковото дело е заченато в несправедливост и родено в грях. Земята вече принадлежи на банкерите. Отнемете им Земята, но им оставете правото да създават пари, и те ще се справят с едно щракване на мишката, ще създадат необходимите депозити и ще я купят обратно. Но ако ги лишите от възможностите за правене на пари, всичките им големи богатства ще изчезнат и самите те ще изчезнат. Светът ще бъде по-добър и по-щастлив. А ако искате да останате роби на банкерите и да плащате за собственото си робство, оставете ги да продължат да си създават пари"!

image
Ротшилд. Шарж 1898 год.

Финансови икономии е това, от което има нужда Гърция. Това е просто поредната прекрасна академична фраза, за да се прикрие ужасът, който се случва с Гърция. Другото име на този фалш е "валутно стимулиране".
Плановете за финансова помощ се правят срещу много пари, от което държавите-членки умират от финансово изнасилване. Недвижими имоти и земя се продават на изгодни борсови цени, за да се покрият дълговете създадени от нищото. Живота на хората ще бъде унищожен, за да се платят тези дългове, създадени от нищото. И разбира се, че е време за прибиране на реколтата от банкерите престъпници и тези, които им продават собствения си народ.


Мнозина вярват, че банкерите правят пари чрез предоставяне на пари в заем, но тяхната цел е контрол на конфискуваните недвижими активи, тъй като това са пари, които те никога не са имали. В паричната ни система, основана на дългове, и нашите пари имат дългове. Когато създавате дълг създавате пари. Когато дългът е платен, няма пари. Ако някога сте се чудили как така се е случило, че всички са затънали в дългове, имайте предвид следното. Всеки път, когато имат нечий дълг, банкерите получават още и власт, защото това е техен актив... Това, което банките наистина искат, е контрол. Контрол над правителствата, бизнеса, държавите, градовете и в крайна сметка, над вас. Те искат всички да работят и произвеждат реални активи и работна ръка, за да могат да упражняват правомощията си. Основното нещо в тази игра, е да не можете да излезете от нея. Ние работим на бягаща пътека, която се движи все по-бързо и по-бързо, заради един прост факт, до който никой не може да се доближи. Всяка година дълговете трябва да са по-големи от миналата година, и то - с лихва.
В нашата система, към всеки долар появяващ се на бял свят е прикрепен дългов долар, като лихва към този дълг. Огромен трик е, че единственият начин за плащане на лихвата е, следващата година да вземете повече пари назаем.


Тази игра е добра и работи в продължение на много години, ако хората са твърде млади и заблудени, за да "бягат по пътеката" все по-бързо и по-бързо.
В края на краищата се оказва, че системата продължава да расте, жаждата й за нови дългове също расте, тъй като хората вече не могат да се справят с нея. Това води до унищожаване на консуматорството, което ще забави растежа на бизнеса и намаляване на нуждата от кредити. Поради това, единственото нещо, което остава на правителството е да изтръгне последните сокове от системата. Ако хората не харчат пари, това ще прави правителството. Банкерите обичат държавните дългове, тъй като благодарение на тях, те могат да използват властта на държавата, за да сложат ръка върху неприкосновенине държавни активи. Това винаги е била любимата игра на банкерите. Разбира се, преди те се радваха на няколко милиарда долара "бонуси" и къщи в Gemptone, но сега е време да се превърнат в господари на вселената.

По време на разпадането на Съветския съюз, някои олигарси придобиха около половината от цялата собственост на бившата суперсила. Те купиха компании с размера на Exxon Mobil за няколко милиона долара. На безценица купиха огромни парцели земя за продажба на дървен материал и минерали. Купиха за едно пени цели стопанства, медии и автомобилни компании. Падането на съветската империя се дължи на неспособността и да се справи с дълговете си. Това създаде най-необичайните трансфери на богатство в историята. Почти за една нощ, бивши таксиметрови шофьори и учители (евреи) станаха милиардери. Те бяха представители на Ротшилд, чиито банки ги снабдяваха с твърда валута, за да купуват имоти на безценица, в страна, където нямаше достатъчно пари. Сега Гърция копира същия сценарий. Най-добрите земи и активи на страната се продават на тесен кръг от хора за нищо.


Ето как банкерите конфискуват земята, и нещо повече. Ние разбираме, че дългът е пари, и парите на целия свят, няма да са достатъчни, за да се изплати дълга с лихвите (ако целия световен дълг се изплати, то тогава света, буквално, няма да има пари, но пак ще трябва да плаща лихвите.) За банкера е важно да направи всеки човек - длъжник, и да получи достъп до неговата собственост. Реалните активи, пораждат реален контрол, който е крайната цел на играта.
...
На първо място, както и наркодилърът, вие трябва да зарибите обществото и да го заробите с дългове. Зарибяването на хората е съвсем лесно - като им предлагате кредитни карти при изгодни условия. По този начин, обществото приема, че става дума за "купи сега, плати по-късно."

- Реалните активи, веднъж закупени от хора се обвързват с дълга и стават собственост на банката.

- След осигуряване на достатъчно активи, затегнете условията за кредитиране и спукайте създадения от вас балон.

- След това се обръщате към правителството да отпусне заем в размер на парите на данъкоплатците (социализъм за богатите, капитализъм за останалите, както през 2008 г.).
image

- Следващата стъпка е да изстискате колкото е възможно повече пазара, за да донесе възможно най-много фалити. След това можете да сложите ръцете си върху новите активи.

- Използвайте публични средства за покриване на собствените разходи.

- Поддържане на високо напрежение, докато правителството не фалира. След това можете да си купите активи на държавата, а тя ще падне под ударите на хиперинфлацията.

- След като всички активи са под контрол, обявявате нова парична парадигма, продажба на активи, натрупани под формата на обезпечение.

- Новият дълг ще се емитира с нова валута, това е парадигмата за банкерите, полагащи основите за нов срив на системата.

Ето това е бъдещето на нашия свят. Процесът не може да спре на национално ниво...


Източник

1.07.2011

Взето от: grigorsimov.blog.bg





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене