Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989658
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
14.07.2011 20:14 - България в плен на Турция и агент "Гоце"!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
3



     image

         Приключи визитата на турския президент в България. За Турция успешна, за България изобщо незнам, някой уважава и е тази държава? Дори на собственият й президент не му пука. За Първанов това ще е последната му официална среща с президент от такъв ранг (Дай Боже) и като за последно да си направи PR на изтънелият му имидж.

Как обаче протече срещата?

За България срещата изобщо не беше ползотворна. Напротив тя показа и доказа, че ние нямаме президент в лицето на агент Гоце, нещо повече ние сме васали на Турция и нямаме никаква независимост, а напротив точно обратното - българския президент обслужва интересите на Турция, Доган, частно партийни, но не и на народа, на който би трябвало да служи. Иначе откъде синчето на тати ще ловува с пушка за 50 000 лв., със сигурност не е купена със спестените пари от закуски.

Защо срещата протече в стил "Господар и Роб"?

Първо още при самото си пристигане турския президент се държа точно като Завоевател, като човек, който скоро ще присъедини България в пределите на Турция.Неговото поведение беше повече от безобразно и максимално много се доближаваше до нетолерантният и господарски стил на Абдуллах Гюл. Но нека да обърнем внимание, как протече самата визита,
къде беше агент Гоце и защо никой не защити интересите на България и българския народ? А въпросите са много, страшно много, на които отговор все не се намира, а те стават все по-обезпокоителни.

1. Кой направи програмата на турския президент в България?

2. Защо турският президент откри паметник в България на най-големият турски пехливанин? Защо не откри паметникна Васил Левски, все пак живеем в България? Да не би да бъркам аз нещо? До вчера бях българин и имах българска лична
карта. Момента да проверя, да все още живея в България!

3. Защо турския президент влезна в джамия, а не в християнска църква и да се запознае с християнските песнопения? Да се по интересува от културата на българската държава.

4. Защо сред изброените места на посещения всичките бяха изцяло турски? Той на официална визита ли е дошъл и лично поканен от продажника агент Гоце ли е в България или по частна визита?

5. Защо агент Гоце "българския президент" не постави въпроса за плащането на финансови обезщетения на българите от Беломорска Тракия? Защо той не защити българите, така както Гюл се меси във вътрешната политика на България относно ДПС?

6. Кой позволи, кой разреши и защо нямаше реакция от българска страна, затова че турският президент си позволи в Хитрино да говори и пропагандира на турски език, да говори без преводач и да не позволи на преводача да преведе и по този начин постави българската делегация в изключително неловко поведение? На всичкото отгоре като един същински "Завоевател" е забранил на официалният преводач да преведе и да не се разгласява за това, какво са си говорили? Това е намеса в суверенитета на България, нарушаване на Конституцията на Република България. Каква официална визита е това? Това е проява на пълно неуважение и незачитане на суверенитета на държавата. И отново питам къде е агент Гоце? Къде е този продажник, заслужаващ затвор?

7. Защо големите български медии покриха случката в Хитрино и никой дума не обели? Информацията се появи единствено във вестник "Атака" подобаващо, а другите мимоходом споменаха? Това ли е България? Нагъзена на Турция и чакаща, като стара мома да бъде оправена всеки момент?

За мен и за всеки българин остава лошото усещане, че управлението на агент Гоце, тройната коалиция и царя продаде интересите на България на Турция и сега сме по-зависими от нея, отколкото преди Освобождението. Искам да видя, как ще се случи същата ситуация, но в обратен вариант: българският президент да говори за българското малцинство на български в Турция и да защитава интересите, така както те го правят! Дай Боже доживеем да видим такъв момент!
 

megafon.blog.bg



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене