Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.04.2011 01:10 - Талмуда за нас и другите за "богоизбраните"
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 3246 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 29.06.2013 04:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЦИТАТИ ОТ ТАЛМУДА
Талмуда е сборник от религиозни книги, в които са записани обществените традиции, правила и закони на евреите. Талмуда е крайния резултат от многогодишните духовни усилия и от практическата дейност на множество поколения еврейски мислители и равини.
    В книгите на Талмуда са съхранени запазените през вековете древни еврейски текстове от предшествуващите я юдейски религиозни книги-сборници Мишна, Гемара и Тора.
    Книгите на Талмуда се съхраняват от еврейските равини и до тях рядко може да има пряк достъп обикновеният евреин. На него само му се четат подходящи откъси от тях в подходящо време и при подходящ случай.
    Изучаването на книгите на Талмуда започва от десет годишна възраст с ежедневно четене на текстове от тях и продължава до края на живота на всеки, който се чувствува евреин.
    За всеки евреин е голяма чест да бъде наречен ТАЛМУДИСТ, т.е. да бъде признат за човек от "избрания народ", който има солидни познания по книгите на талмуда и житейски стриктно спазва написаното в тях. Съвременните еврейски общества, където и да се намвират по света се консолидират на основата на Талмуда.
Abhodah Zarah (22 a)    Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.
Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.
Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.
Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина. 
Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.
Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.
Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.
Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.
Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.
Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.
Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.
Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.
Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.
Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.
Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.
Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.
Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.
Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.
Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.
Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.
Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.
Sepher Or Israel (177 b)  Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.
Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.

 

      Никола М. Николов

Евреите са виновни
Гьобелс
15 ноември 1941 г.

http://der-stuermer.org/indexbg.htm 

Вината на евреите за избухването и разширяването на настоящата война е толкова явна и очебиеща, че няма нужда от доказателства. Евреите желаеха тази война и я имат. Но с това се сбъдна и предричането на фюрера, който в речта си на 30 януари 1939 година заяви в Райхстага, че ако интернационалните еврейски финансови магнати успеят да въвлекат народите в нова световна война, резултатът няма да бъде болшевизиране на света и победа на еврейството, както те очакват, а унищожа­ване на еврейската раса в Европа.

Ние виждаме, че това предсказание се сбъдна. Съдба­та, която постига днес еврейството е сурова, наистина, но е напълно заслужена. Няма никакво място за състра­дание и съжаления. Световното еврейство се излъга в преценката на силите си, като предизвика войната и днес е подложено на един процес на постепенно унищоже­ние, на какъвто ние бихме били подхвърлени, в случай че евреите притежаваха властта. По силата на собстве­ния му закон: „Око за око, зъб за зъб!", еврейството е осъдено на унищожение.

В борбата, която днес водим, всеки евреин е наш враг, безразлично къде се намира, дали в някое полско гето, или води паразитния си живот в Берлин, Хамбург или някой друг германски град, или пък надува бойната тръба в Ню Йорк или Вашингтон. Всички евреи, поради раса­та си и интернационалното си съзаклятничество, са про­тив националсоциалистическа Германия. Те страстно желаят поражението и унищожаването на Германия и с всички усилия работят за това. Ако евреите в Германия нямат възможност да действат в това направление, не означава че у нас те са по-лоялни. Причината се крие в това, че ние своевременно взехме нужните мерки.

Една от тези мерки е въвеждането на жълтата звезда, която всеки евреин е длъжен да носи. Така той се разли­чава външно и може веднага да бъде разпознат, ако се опита и с най-малкото нещо да увреди народната общ­ност. Тази мярка е хуманна, тя е, така да се каже, пре­вантивна мярка, която ще попречи на евреина да се вмъкне незабелязано в редовете ни, за да сее раздори.

Когато преди няколко седмици евреите се появиха по улиците на Берлин, украсени с еврейската звезда, бер­линчани бяха смаяни. Много малко от тях знаеха, че има още толкова много евреи в столицата. Всеки откри­ваше по някой от съседите си, който дотогава се бе пре­струвал на смирен и безобиден, но бе, обръщал внима­ние с роптанието, а никой не можеше дори и да предпо­ложи, че е евреин. Той се е преструвал и се е приспосо­бявал, очаквайки само удобния час. Кой от нас можеше да предполага, че врагът е непосредствено до него? Че той подслушва разговорите по улиците, в подземната железница и по опашките пред магазините за цигари. Има евреи, които по външност трудно се различават. И в това отношение те са се помъчили да се пригодят до­колкото им е било възможно. Такива евреи са най-опасните. Много характерно е обстоятелството, че веднага след въвеждането на някоя мярка от страна на прави­телството, още на другия ден тя биваше отпечатвана в английските и северноамериканските вестници. Това показва, че евреите са в постоянна връзка с нашите неприятели и то не само по въпроси, които засягат тях, но и по всички важни военни въпроси. Врагът, значи, е сред самите нас. Какво по-лесно обяснимо от това да го на­правим видим за всички?

Първите дни след въвеждането на еврейската звезда се забеляза значително увеличение на продажбата на вестници. Всеки евреин, който бе принуден да излезе, купуваше вестници, за да прикрие жълтия знак. Когато това беше забранено,тук-там из улиците на Берлин поч­наха да се срещат евреи, придружени от чужденци неевреи, които парадираха по улиците. Тези еврейски слуги би трябвало също да носят еврейската звезда. Аргумен­тите, които те дават за провокаторското си държане, са вечно едни и същи: казват, че и евреите били хора, ся­каш ние твърдим противното; че не са ли също хора и разбойниците, престъпниците, крадците, изнасилвачите на деца и пр. и въпреки това никой няма да тръгне да се разхожда с тях по улиците. По-нататък казват, че тех­ните познати евреи са порядъчни хора - всеки евреин може да намери безсъвестни и безскрупулни хора, кои­то да го смятат за порядъчен! Казват още, че тяхното познанство датира от дълги години - като че ли това е достатъчна причина да се отдаде специална почит на ев­реина, и пр. и пр.

Евреите виждат, че сега са изоставени сами на себе си и се опитват да приложат един нов трик. Те познават доброто сърце на германеца, който е готов при вида на сантиментални сълзи да забрави несправедливостите, които от години са извършвани над него, и искат да пре­дизвикат състрадание. Сякаш в Берлин евреите са само малки сладки дечица и безпомощни стари жени. С това може би те искат за момент да подействат на настрое­нието на наивниците, нас обаче не могат да заблудят. Ние много добре знаем какво са евреите за нас.

Ние трябва да спечелим войната. Ако я загубим, всич­ки тези преструващи се на невинни и безобидни евреи изведнъж ще се превърнат в бесни вълци. Ще се нахвърлят върху народа ни, върху жените и децата ни, за да си отмъстят по нечуван начин. Те извършиха вече подобно отмъщение в Бесарабия и в балтийските държа­ви, когато болшевиките нахлуха там. При това в тези страни нито народът, нито правителствата им бяха сто­рили някакво зло. Ние трябва да продължим борбата с евреите. Ние не можем да се спрем вече, независимо от това, че не желаем да се спрем. Евреите трябва да бъдат изключени напълно от германската общност, понеже пречат на нашето единство. Това е най-елементарен за­кон за народностна, национална и социална хигиена. Евреите никога няма да ни оставят на мира; те ще се стараят да насъскват народите и да ги въвличат във вой­на срещу нас. Какво ги интересува тях, че войната при­чинява страдания на човечеството! Тяхната едничка цел е да подчинят целия свят на паричното си и кърваво гос­подство! Евреите са паразитна раса, която се наслоява като гниеща плесен върху културата на нрави, по-мал­ко инстинктивни народи. Срещу това зло има само едно-едничко ефикасно средство: да се отреже и захвърли.

Колко бледи са пред този световен проблем, който от хилядолетия насам занимава човечеството, безсмислените, опитващи се да въздействат на сърцето аргументи на още останалите приятели на еврейството! Тези техни приятели сигурно ще онемеят от изненада, ако можех. да видят как ще се държат скъпите им евреи в случай че вземат властта. Но тогава ще бъде много късно. Дълг на всяко национално ръководство е с помощта на съот­ветни мерки да предотврати настъпването на такова състояние. Има разлика между хора и хора, както има различия между животни и животни. Ние различаваме добри и лоши хора, както различаваме добри и лоши животни, фактът, че евреите, живеят между нас, не е доказателство, че принадлежат към нас, както и бълха­та не може да се причисли към домашните животни само поради това, че се среща по къщите. Когато господин Брамзик или пък госпожа Кньотерих, при вида на някоя отбелязана с еврейската звезда стара жена почувстват състрадание в сърцето си, те никога не бива да забравят, че някой далечен внук на тази стара жена, на име Натан Кауфман, живее в Ню Йорк и изработва план за стерилизация на германското население до 60 години, или пък че синът на някой неин далечен чичо, някой си Барух Моргентау или пък Унтермайер, стои зад Рузвелт и го насъсква да вземе участие във войната, и ако успее да стори това, един ден някой добър несведущ американ­ски войник ще повали на бойното поле единствения син на господин Брамзик или на госпожа Кньотерих. И то за чест и слава на световното еврейство, към което се числи и тази стара жена, която се преструва на болна и недъгава, за да предизвика съчувствие.

Една от съдбовните черти на нашия национален ха­рактер е тази, че лесно забравяме. Този наш недостатък говори за изключителната ни порядъчност и великоду­шие, но не е от полза за политическата ни мъдрост и прозорливост. Ние мислим, че всички хора са добри като нас. Французите ни се заканиха през зимата на 1939-1940 година, че ще ни победят, ще разпокъсат Райха и ще ни принудят да образуваме опашки пред техните по­ходни кухни, за да получим малко топла храна за нас и семействата си. Минаха само шест седмици и нашата войска покори франция. Днес виждаме германски вой­ници по шосетата и пътищата да раздават хляб и салам на гладуващи френски жени и деца, също и бензин на парижките бежанци, за да могат да се върнат по-скоро в родния си град и да започнат, може би, отново да насъскват против Райха. Такива сме си ние, германците. На­шата национална добродетел е същевременно и нацио­налният ни недостатък. Ние всички искаме да сме таки­ва. Там, където това не вреди, то не е хубаво. Обаче още Клопщок ни завеща полезния съвет: да не сме така прекалено справедливи; неприятелите ни не мислят до­статъчна благородно, за да схванат хубавото в тази наша грешка

Това най-много се отнася за отношението ни спрямо евреите. По отношение на тях отстъпчивостта е не само слабост, а и игнориране на дълг и престъпление спрямо държавната сигурност. Защото най-съкровеното жела­ние на евреите е да си отмъстят с терор и кръв за вели­кодушието ни. Най-доброто средство в случая е неумо­лима и студена твърдост спрямо онези, които се стараят да покварят народа ни, спрямо подпалвачите на тази война и спрямо онези , които ще искат да извлекат пол­за, ако загубим войната. Поради тази причина искам още веднъж изрично да подчертая следното:

1.      Евреите са зло за нас. Те предизвикаха тази вой­на с цел да унищожат германския народ и германския Райх. Трябва да се попречи на този техен план.

2.      Няма никаква разлика между тях. Всеки евреин е заклет враг на германския народ. Когато той прикрива това си враждебно отношение към нас, прави го от ли­цемерие и хитрост.

3.      Всеки германски войник, паднал в тази война,тежи на съвестта на евреите. Те трябва да заплатят за него.

4.      Който носи еврейска звезда, е народен враг. Кой­то продължава да общува с евреите, трябва да се преце­нява като тях и да се третира като тях. Такъв субект за­служава презрението на целия народ, защото във време на изпитание изоставя страхливо и подло народа си, за да застане на страната на онези, които ни мразят.

5.      Евреите са под закрилата на враговете ни. Няма защо да се привеждат доказателства за пагубната роля,която играят спрямо германския народ.

6.      Евреите са неприятелски пратеници сред нас.Който дружи с тях, дружи с враговете ни.Евреите нямат право да се държат наравно с нас.

7.      Когато се опитат да говорят по улиците, по опашките пред магазините, в трамваите или подземните железни­ци, трябва да се принудят да млъкнат. Не затова, че принципиално нямат право, а защото са евреи и нямат право на глас в нашата общност.

8.      Когато някой евреин се опита да въздейства на чувствата ти, помни, че това е само спекулиране с твоя­та склонност лесно да забравяш. Дай му да разбере, че знаеш какво представлява и го накажи с презрението си.

9.      След войната доблестните ни врагове ще заслу­жат милостта ни. Евреинът, обаче, не е доблестен враг.Той само се преструва.

10. Евреите са виновници за тази война. Като се държим така спрямо тях, ние постъпваме напълно спра­ведливо. Те заслужават това наше отношение.

Задачата на правителството е да се справи оконча­телно с тях. Никой няма право да действа на своя глава, обаче всеки е длъжен да изпълнява взетите от държава­та мерки срещу евреите, както и да не оставя да бъде заблуждавай от техните трикове.

Сигурността на държавата изисква това от всички нас.

ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ ЗА ЕВРЕИТЕ

 

“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22) image

"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, І в. сл. Хр.


 

"Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас."

 - Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.

image

Мохамед: "Всички до един са мошеници."


 

“Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”

Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

image

 

“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.

image

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."


 

Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:

"Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе."

image

 

Гьоте:

"Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."

image

 

“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”

император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

image

 

Виктор Юго:

"Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."

image

 

Бисмарк:

"Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик."

image

 

“В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение”

- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

image

 

“…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест...”

 - Достоевски, писател

image


“Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.


 

Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.

Марк Твен

image

 

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите еврейски царе на капитала”, които са извор на злото в света.

Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници" “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи.

image

 

"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.

Любен Каравелов

image

 

Тъй нагло Лорда с мирен вид
свой взгляд министерски исказа,
и като същий злобен жид
към нази пълен бе с умраза,
и тъй цинически, без стид очите на света замаза…
...
О, Англио, защо ли днес
бездушен жид те управлява?
.

Иван Вазов - "Дизраели"

image

 

"В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите... Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!... Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!"

Алеко Константинов - "До Чикаго и назад"

image

 

“...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи...”

- Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

Коментарите на Форд за Протоколите на ционските мъдреци

image

 

"Убий евреина и бъди патриот."

Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

image

 

“Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!”

 - Никола Николов, публицист

image

“Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” - Борис Миронов, публицист - “За еврейския фашизъм”.


"Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори - на верски догми, трети - от "страха ради юдейски", по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи." - Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в.


image“Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света...” - проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

“В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” - проф. Григорий Климов

 


В редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейски име Моше.

Виж още:

ЮДЕИ - Стефан Цанков
Варшавски: Какво са направили евреите за България?










Гласувай:
3


Вълнообразно


1. balkanec - Който е виждал описанието
23.04.2011 15:06
на Любен Каравелов за еврейското гето - ще разбере и следния цитат:

Първите глоби в новоосвободена София

„Земено от десет души в еврейската махала за нечистота по домовете им — 216 гроша."

Из първата книга за глобите в столицата от 1878 година.

http://judassicpark.narod.ru/home.htm
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10037547
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6342
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци