Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990915
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
31.03.2011 01:18 - Едно леко брутално, но донякъде справедливо предупреждение към София
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 794 Коментари: 0 Гласове:
0



ИЗТОЧНА  РУМЕЛИЯ
        ( от Омразчо Омразников )
     Размисли и мечти на Омразников.

Продължаващия целенасочен геноцид от страна на хюмниетата в Софийския санджак повдига въпроса за възкресението на бившата Източна Румелия, в осъвременен вариант, като Федерална Република Северна Тракия.

Да припомним малко история... На 6 септември 1885 година Пловдив и цяла Южна България си отказва от статута си на отделна държава със собствена столица, и инициира присъединяването си към тогавашното Княжество България. В последвалата война аскера на Софийския санджак едвам удържа "брачата" сърби да влязат в тяхната столица, до момента, в който румелийските войници пристигат и обръщат хода на войната, спасявайки София от унизителен парад на сръбските войски пред Двореца.

Последвалите събития правят София уж център на българщината, като с течение на времето същото това село обсеби цялата идея за България, къде нарочно, къде без да иска.

Отмъщението на "стулицътъ" към другата столица в България - Пловдив, винаги е било безпощадно и хладнокръвно. Отрязани прилежащи земеделски територии, естествени части от Пловдив, опити за неглежиране и тотална дезинформация по отношение на Пловдив, пълно отричане и отношение като към "прованс" - това е само част от селската "чьест" на стуличани, и само част в опитите за упорита дива селянизация на бившата Република България, инициирана от Софийския санджак.

Тоталната арогантност и целенасочената, практически еничарска фанатичност, всичко да се навре в бившето малко, кално и прашно село София доведе до там, че цялата държава в момента са намира в криза.

Геноцида на еничарите от шоплука е насочен изцяло към цялата Северна Тракия - както и към Стара Загора, преживяла срама да е подчинен град на Хасково, така и към Бургас, целенасочено тикан към третично, резервно пристанище на Девня, част от софиийската колония - Варна.

Ние, тракийци, повече няма да търпим подобно отношение от страна на миризливи, скапани селяндури, понастоящем населяващи Софийския санджак.

От тук насетне всяко неглежиране на Велика Тракия ще носи на вас, селяци от "стулицътъ", само и едниствено негативи. Не се учудвайте на различни и изобретателни препятствия пред вас, еничари от 21 век, защото подобни препяствия ще стават за вас ежедневие. Северна Тракия е била провинция само веднъж, и то на Римската империя, и в тази Северна Тракия е имало градове-бижута на цялата империя - Филипополис и Аугуста Траяна, докато вие, жалки смешници, сте били кръстопътен хан на разни рабойници, курви и ханджии. Отмъщението ви към нас е безсмислено, защото това, което имаме ние, южняците, вие дори не го разбирате, камо ли някога да го имате.

Братя тракийци, на оръжие против еничарите от софийски санджак, уникожаващи нашата южняшка идентичност с фанатизма на ордите на Лала Шахин, само защото те винаги ще знаят, че са вечно вторите и насрани селяндури на цяла България!

Да живее Велика Тракия! Смърт за еничарите от Санджака!

( из "Мемоарите" на  Омразчо  Омразников )

golden.blog.bg



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене