Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
19.03.2011 00:20 - Комисари, директиви и брюкселско зеле
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2070 Коментари: 4 Гласове:
0



Малко по малко бомбите със закъснител, които Кунева и ней подобните й еврофили са заложили с членството на БГ в ЕС, започнаха да избухват една след друга. Директива - забрана за субсидиране на селското стопанство от страна на държавата, директива - с какви акцизи ще трябва да облагаме цигари, алкохол, горива, директива лишаваща ни от възможността държавата да натрупа зърнен резерв в случай, че алчността на зърно и хлебопроизводители съвсем излезе изпод контрол, забрана държавата да се намесва на пазара в случай, че алчни търговци ни съсипват с цените на стоки от първа необходимост.
Сигурно има и директива забраняваща на държавата да определи, примерно, таван на печалбата на безумно алчните БГ чорбаджии-изедници, "предприемачи", че и "честни частници". А определянето и налагането на такъв таван е безкрайно наложително в БГ и той трябва да е не повече от 6-10 процента към производствената цена. Другото си е пладнешки обирджилък и трупане на все повече омраза и ненавист към богаташите...
 
Онзи ден пък научих и за още една безумна брюкселска директива 2004/24/ЕС, благодарение на която билкарството и производството на хранителни добавки от билки в България се забранява от...01 Май т.г. Щото хората занимаващи се с това не са се били регистрирали в указания срок. А те горките и хал хабер си нямат, че трябвало да се регистрират, щото никой не им е казал, хеле пък кучката Кунева, дето некои идиоти я предлагат за кандидат-президент!

Защо непрекъснато поскъпва цената на еленергията и горивата ? Съвсем отскоро го научихме! Пак поради членството на БГ в ЕС, понеже брюкселското зеле настоявало за все по-голям процент "зелена енергия"/ или иначе казано от възобновяеми източници/, цената на  които да се включва в сметките ни, с които ни дерат чифутите-собственици на ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН.
Пак брюкселското зеле се било разпоредило в цената на горивата, непременно да се включвал некъв биокомпонент, да речем масло от рапица или дявол знае още какво, може пък и олио да е!
Та по този повод искам да ви цитирам един дълъг цитат от умния момък Тома Биков /в. "Галерия"/ от материал озаглавен "Бедните българи ще направят мултимилионерката Цветелина - Цеца-секса, гаджето на Боко тиквата - бел.Нестор/още по-богата":"Вероятно много от читателите на "Труд"/публикувал интервю с Цеца-секса-бел.Н./са се възхитили истински от благородството на г-жа Бориславова, която иска да спаси планетата със зелена енергия и суровини за нейното произвеждане, да прослави българското културно-историческо наследство и да привлече повече инвеститори в страната. Впечатляващото в случая не благородството на Цветелина Бориславова , а въпросът колко ще струват нейните стремежи, на българските данъкоплатци... Защото не е тайна, че зелената енергия се дотира от държавата/ а държавата това съм аз, непрекъснато ни го внушава Боко тиквата-либето на Ц.Б. -бел.Н./ и тя е длъжна да я изкупува от производители й/директива от брюкселското зеле!-бел.Н./... Това "модерно"начинание.... се плаща от сметките ни за ток. Когато цената на тока се повишава , не е лошо да си спомняте с "добро"/кавичките са мои - Н./ за г-жа Бориславова. Приоритетно се изкупува и продукцията от култури, които са суровина за зелените енергии. Не зная колко земя е изкупила приятелката на премиера, за да сади рапица, но съм сигурен, че ще спечели доста повече ,отколкото ако беше решила да се занимава с отглеждане на домати." Целият анализ на юнак Тома Биков може да прочетете във в."Галерия" 17-23 март 2011г.
Ежегодната вноска в шибания ЕС е 750млн.евро. Досега сме внесли 1,5млрд.евро, съдрани от джоба ни. Оттам са ни се изцвъкали с някакви си 600 млн. евро. за някакви си шибани структурни проекти . Цели 7 млрд.евро, ако не ме лъже паметта трябвало е да усвоим до 2013г. Нищо такова няма да се случи! Помнете ми думата. Защото брюкселските наследници на шекспировия Шейлок /вж. "Венецианският търговец"/ така са забарикадирали тези 7млр. евро, с какви ли не условия и бюрократични условности , че пиле не може да прехвръкне, за да клъвне.. И онзи плешивец Томислав вместо да се хвали , колко процента били усвоени от прословутите еврофондове, нека опише митарствата на поне един кандидат рещил да ги ползва! Е, неотдавна научих, че цели трима кметове отказали да ползват отровните благодеяния на брюкселското зеле, понеже заради н,кви 3 сгрешени думи сега трябвало да връщат 3млн.евро. ....
Да ви е сладко брюкселското зеле!


nesstor.blog.bg


Взето от: grigorsimov.blog.bg



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - Отдавна съм спряла да се включвам в ...
19.03.2011 00:32
Отдавна съм спряла да се включвам в дискусии които по един или друг начин са с жълт нюанс.Още повече е и недостойно да се ползват като параван за да унижат достойни хора.Не е по вкуса ми да обсъждам проблеми , по които не съм запозната.
цитирай
2. samvoin - Посочете ни кои "аджеба&q...
19.03.2011 01:24
Посочете ни кои "аджеба" са тези "достойни хора" и къде е "жълтия нюанс"?
Опровергайте ни, че такива директиви не съществуват, не вредат на българското национално достойнство, суверенитет, но и най - вече - ЗДРАВЕ И ЖИВОТ, както и, че от страна на България, някой им се противопоставя и въобще на безобразията на ЕС и брюкселските неосъветски плужеци?!
Не бъдете голословни!
цитирай
3. vesvas4 - vesvas4 - ЗАДГРАНИЧЕН РЕВОЛЮЦИОНЕН ЩАБ"СВЯТА И ЧИСТА БЪЛГАРИЯ"
19.03.2011 08:51
Здравей млади момко самвоин или Христо, както и да е. Виж колко е добре когато изразяваш личната си позиция, вместо да лепнеш в блога си чужд материал. Браво! Продължавай! Това е верния път.
В твоя подкрепа ще добавим:
Първо, една малка корекция - до момента от гърба на всички нас /данъкоплатците/ са одрани не 1,5 милиарда кожи /евро/, а 2,4 и до края на 2011 ще станат 3,2.

"БЪЛГАРИЯ - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДОНОР НА ЕС !


На Еропейския чиновнически съюз България ДАДЕ:
като задължителни вноски:


- 2007 г. - 640 000 000 евро/НЕ ЛЕВА!/

- 2008 Г. - 640 000 000

- 2009 г. - 640 000 000

- 2010 г. - 640 000 000

- 2011 г. - 640 000 000

или 5 г.х 640 000 000 = 3,2 млрд. ЕВРО !


КАКВО ПОЛУЧИХМЕ ОТ ЧИНОВНИЧЕСКА ЕВРОПА

по разните му там ПРОГРАМИ :

170 МИЛИОНА ЕВРО...


"Къде е Киро?-На кирия...-Дай,женко,пари за катран!"

...Катран наистина ще ни трябва"

Цитата е взет от блога на "ЗМЕЙ"

Така,че абсолютно си прав за шибания ЕС.
И не само за европейския сводник. Трябва да хванем за гушата и нашите проститутки и гейчета в Парламент, Правителство и Президентство. България трябва незабавно да получи развод със Световна банка и МВФ. / справка - в Гугъл, Джон Перкинс - видеоматериалите с неговите самопризнания за дейността му като икономически трапер на прехвалената западна "реална демокрация".
Що се отнася за Цветелина, това което скриват от обществеността родните квазимедии, скоро ще бъде оповестен факта, че е заведен иск срещу Цветелинка която е ощипала с 20 000 000 долара Световна банка, предназначени за Герб и Б/аламия/Б/ойко/ като хонорар България да сключи нов заробващ договор със същата Св.банка. Колкото и да не ни харесваш или просто в определени моменти да действаш експулсивно, /нормално за младия човек/ посети нашия блог и изкажи своя позиция относно отправена от наша страна Вербална нота. Успех! И помни по-добър си когато показваш личната си позиция.
цитирай
4. mercy - С големи благодарности за матер...
19.03.2011 12:31
С големи благодарности за материала на "vesvas4" Изгледайте го и вие, за да ви стане ясно:)
http://vbox7.com/tv/?t=coll&id=1236948
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041104
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци