Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988438
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
17.03.2011 22:33 - Доктор Уилиям Пиърс (Покоен председател на Американски национален алианс) и поредицата му от предавания "Гласовете на американските дисиденти"
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2754 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2011 12:36


Уилям Пиърс от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо към: навигация, търсене
Уилям Пиърс
американски политик
 
Роден: 11 септември 1933
Атланта, САЩ
Починал: 23 юли 2002
Мил Пойнт, САЩ

Доктор Уилям Лутър Пиърс е американски политик основател на Националния Алианс и принципен идеолог на националистическото движение на Белите хора в Америка. Дипломира се като физик, след което се изкачва в научната кариера до професор. По-късно работи с Джордж Линкълн Рокуел, основоположникът на Американската нацистка партия. Достига до по голяма известност чрез новелата си "Дневниците на Търнър" (1978), написана под псевдонима-Андрю Макдоналдс. Д-р Пиърс поставя началото на т.нар религия - космотеизъм, която е по същество панетеизъм.

Съдържание
Произход и образование

Уилям Пиърс е роден на 11 септември, 1933 година в Аталанта, Джорджия. Баща му Уилям Лутър Пиърс Втори е роден през 1892 година в Крисчънсбърг, Вирджиния. Майка му Маргарет Фаръл е родена в Ричмънд, Вирджиния през 1910 година. Нейното семейство е било част от аристокрацията на стария Юг. Бащата на Пиърс притежава застрахователна агенция, загива в автомобилна катастрофа през 1942 година. Малкият Уилям започва училище в Норфолк, Вирджиния. След смъртта на бащата семейството(което вклюва и по-малък брат) се премества в Монтгомъри, Алабама и след това в Далас, Тексас.

Уилям се справя доста добре в училище. Последните му две години от гимназията са прекарани във военна академия. Като юноша неговите хобита са: ракети, химия, експерименти, радиа, електроника и четене на научна фантастика. Той е имал надеждата да стане един ден астронавт. След като завършва военното училище през 1951 година, работи за кратко във фабрика, където се контузва тежко, след като 4 инчова тръба пада върху ръката му. Прекарва остатъка на лятото като продавач на обувки. Пиърс спечелва стипендия, която му дава правото да посещава Университета Райс в Хюстън Тексас. Там се дипломира като бакалавър през 1955 година със специалност физика. След това работи в Националната Лаборатория Лос Аламос, преди да отиде в Калифорнийския технологичен институт — Калтек, а после и Университета в Колорадо, където става доктор през 1962 година. По-късно през 60-те става професор по физика в Щатския Университет в Орегон.

В Калтек, д-р Пиърс среща Патрисия Джоунс — математик. Оженват се през 1957 и имат двама сина близнаци, родени в 1963 година.

Американската нацистка партия

По време на следването си в Орегон, Пиърс започва да вижда две политически движения, които го смущават — Движението за Граждански Права и антивоенните движения за Виетнам. д-р Пиърс вижда Движението на Мартин Лутър Кинг като заплаха за бялата раса. Той също вярва, че антивоенните движения са инспирирани от комунисти и са водени главно от евреи. За кратко членува в антикомунистическото общество на Джон Бърч през 1962 година, но напуска тази организация, след като вижда, че тя не е критична към евреите. През 1966 година се свързва с Джордж Линкълн Рокуел, водачът на Американската Нацистка Партия. По това време става главен редактор на идеологическия журнал на партията — Национал Социалистически Свят. Рокуел бива убит през 1967 година и д-р Пиърс решава да сформира своя собствена група — Националния Алианс (оригинално Националния Младежки Алианс)през 1974 година.

Националния Алианс

Организацията се сформира през 1974 година от д-р Уилям Пиърс. Всъщност Националния Алианс (НА) е продължение на Националния Младежки Алианс (НМА). НМА е бил създаден от остатъците на организацията „Младежи за Уолъс“ — подкрепящи кандидатурата на губернатора на Алабама Джордж Уолъс за президент през 1968. След това се разделя на много фракции. Уилям Пиърс взема контрол над най-голямата през 1970 година и продължава да използва това име (НМА) до преименуването на Национален Алианс през 1974 година.

Позициите на Пиърс се характеризират с расовата антропология на ранния 20 век, но имат също и дълбоко духовен оттенък, както и националсоциалистически убеждения, придобити от времето прекарано с Джордж Линкълн Рокуел и неговата Американска Нацистка Партия(АНП). Доказателство за това са атаките към евреите, като основни врагове на Бялото общество. По същество Националния Алианс представлява микс между романтичния германски национал-расизъм от 19 век плюс идеите на Адолф Хитлер и Национал Социалистическата Партия от началото на 20 век. Основни врагове на Националния Алианс са еврейските организации в Съединените Щати като Анти-Клеветническата Лига и южния център за бедността.

Националният Алианс притежава библиотека — така наречените "Книги на Националния Авангард". Освен това съществува радио предаването Гласове на Американските дисиденти.

"Дневниците на Търнър" и "Ловец"

През 1978 излиза новелата „Дневниците на Търнър“. Подписана е с името Андрю Макдоналд, което е псевдоним използван от д-р Уилям Лутър Пиърс. Новелата описва избухването на расова война в Америка, която прераства в глобален конфликт, който довежда до унищожаването на всички не-бели. Главен персонаж е Ърл Търнър-активен член на Бяло расово движение, което започва гражданска война срещу Еврейското правителство на САЩ, след като последното решава да изземе оръжията на Бялото насление. За писателят Пиърс, тази новела олицетворява мечтата му за „Бял свят“. Книгата има 500 000 продадени копия, като добива популярност през 1995 година, след атентатите в Оклахома. Когато пресата, и особено еврейските неправителствени организации, започват да твърдят, че атенатите били всъщност паралел от „Дневниците на Търнър".

Д-р Пиърс има още една книга, посветена на расовата война — „Ловец“, написана през 1984 година, отново под псевдонима Андрю Макдоналд. Там се описва образа на Оскар Йагър-американски ветеран от Виетнамската война, който решава да избие всички междурасови двойки в Съединените Американски Щати, както и публичните фигури, прокламиращи граждански права за не-белите.

Публикувани Книги Последни години

Пиърс прекарва последните си дни в семейна атмосфера в Западна Вирджиния, където всяка седмица води радиопредаването „Гласовете на Американските дисиденти“. Умира от рак на 23 юли 2002 година в Мил Поинт, Западна Вирджиния.

След смъртта му, в Националния Алианс настъпва разцепление и се образуват две фракции. Едната се нарича Национален Авангард,а другата запазва името Национален Алианс.

Външни препратки
bg.dofollow.be/wiki/Уилям_Пиърс



 

Значението на Холокоста

(Радиопредаване "Гласовете на американските дисиденти", 12-ти Август 2000 година)
Автор:  Д-р. Уилиам Пиърс

   

Днес аз ще започна по общо, но после ще преминем към по специфични  доказателства за подкрепа на главните тези. Ще започнем с ролята на евреите в европейското, бяло, арийско или нееврейско общество, който и да е предпочитаният от вас термин. Моята теза е че, евреите като цяло, винаги са вредни: морално и социално разрушителни, интелектуално разрушителни, но преди всичко действуват като расови унищожители. Всяко общество, нация, народ които дават свобода на евреите да вършат каквото си искат, ще бъдат унищожени от тях. Това е така, защото в природата на евреите е да унищожават всичко което е нееврейско, и защото евреите имат уникалната способност за разрушаване на обществата на другите народи.

Ще се върна на тази теза след малко с някои доказателства, но първо трябва да обърнем внимание на проблемите които ни представя в нашата образователна програма. Един проблем е неспособността на много от нашите хора да обобщават. Те виждат всичко само в индивидуална и персонална насока. Кажете им че, евреите като цяло са деструктивни за нашето общество, и те ще кажат: “Не, това не е вярно, аз познавам някои евреи които не вършат нищо деструктивно. Те само си гледат работата като всички останали”. Те не са способни да възприемат концепцията за евреите като цяло; всичко което те могат да видят са евреите взети по отделно.

Вторият проблем е другата страна на монетата: много от нашите хора не могат да мислят обективно за ролята на евреите защото те са убедени, че евреите като цяло не са като другите; те са нещо специално и заслужават да бъдат разглеждани по специално; те не са обект на критицизъм като другите народи. Аз не причислявам преди всичко фундаменталните християни, чиито проповеди са ги научили, че евреите са “избраните от господа”, и поради това те не могат да вършат нищо лошо. Аз говоря за по опитни, лишени от наивност хора, които са научени от средствата за масова информация и училищата,  че евреите са освободени от критицизъм поради техният уникален статус на жертви. Те са страдали толкова много по време на холокоста, че заслужават специално отношение, и да ги обвиняваме в лоши подбуди или вършене на злодеяния е все едно да ритнеш някого който е вече паднал.

Ако изключим от внимание най примитивните и суеверни християни, то това е масовата холокост пропаганда която създава трудности на повечето хора да имат обективно мнение за евреите. И нека да ви кажа, това е планирано да бъде така. Ще говорим повече за това, но първо да привърша с моята обща теза. 

Казах вече че, евреите като цяло са социално, морално, интелектуално и расово деструктивни, и че те имат уникалната способност да бъдат такива. Причината за това е техният уникален начин на съществуване като паразитно малцинство в нееврейските общества. Понякога тази разпръснатост на евреите или диаспора като малцинство сред нееврейските домакини е допълвана с  географско концентриране на евреи в Палестина или Вавилон или други еврейски център, но понякога не е така. Паразитен/паразитно е прилагателното което е най подходящото във всеки случай.

Разбира се има и други паразитни малцинства, но никое от тях не е като евреите. Циганите например съществуват като малцинство в повечето бели страни. Общо взето циганите се разглеждат като неприятна напаст поради склонността им към кражби и когато те  прекаляват местните хора ги прогонват. Но циганите никога нямат амбицията да завладеят и поемат контрол върху дадена бяла нация и я изсмучат до сухо. Те никога не се опитват да разрушат и погубят обществото на домакините си.  Те никога не се опитват да подчинят училищата или вестниците и така да упражняват пропаганда върху местните хора. Като правило те живеят помежду си, поддържат собствената си идентичност, и използуват домакините си до толкова че да е преживеят без да причиняват остра ответна реакция.

Евреите от друга страна, винаги имат за цел поемането на властта. Те не искат трохите от нееврейското общество, те искат всичко!. Нееврейското общество се съпротивлява разбира се, и ето защо евреите са били много пъти масово изгонвани от всички нации в Европа през последните 1000 години. (Де да беше така!. Автора не е запознат с труда на Варшавски, “Какво са направили евреите за България”). Еврейският метод на преодоляване на устойчивостта на нациите които те искат да завладеят е корупцията. Един аспект на това е рушветчийството. Ако имате достатъчно пари то е възможно да купите привилегии от ръководителите на нацията. Това свърши работа когато европейските нации се управляваха от крале, и върши работа дори по добре когато обществото се управлява от “демократично” избрани политици. Но ако искате наистина да изсмучете една нация, вие трябва да отидете по далеч от рушветчийството. Трябва да разрушите националната солидарност. Все пак нацията е като едно голямо семейство, макар и много далечно всички са свързани по рождение.

Вие сте или в семейството, член на нацията, или сте чужденец не свързан със семейството. Това е съществена разлика. Така че ако искате да подчините една нация вие трябва да накарате членовете на семейството, гражданите на нацията, да забравят своята идентичност и традиции!. Вие трябва духовно и морално а също и политически да корумпирате нацията. Трябва да заличите разликата между члена на обществото и чужденеца така че чужденеца да не се счита повече за такъв. Тогава съпротивата срещу чуждите рухва. Разбирате ли?. Това е, и винаги това е бил еврейският метод: подчини нация като я унищожиш, остави я без корени, направи я космополитна мултикултурна помийна яма!.

С други думи, трябва да придобиете контрол върху движението на информациаята и идеите в нацията. Трябва да придобиете контрол върху средствата за масова информация за новини и развлечения. Тогава можете да корумпирате душата на нацията. Можете да определите кои мнения и тенденции да бъдат актуални и кои не. Можете да промените определящите начала на нацията така че да са удобни за вашите цели! Можете да отровите ума, разума на децата, и да ги обърнете срещу техните родители, срещу членовете на обществото. Можете да откраднете от хората знанията им за тяхното минало и следователно да бъдете в по добра позиция да откраднете бъдещето им. Можете да ограбвате нацията на воля. Това е точно каквото евреите правят на всички нееврейски, на всички бели нации, от втората световна война насам!. (Особено това което става в България през последните 10 години ).

Разбира се, корумпиране на душата на една нация може да се окаже доста голяма и сложна задача и много трикове трябва да се приложат за да се свърши тази работа. Обаче, когато става дума за трикове, евреите са в техни собствени води.  Най-изкусният и ефективен еврейски трик употребяван след втората световна война е този за техният много известен холокост. И преди съм говорил с вас за холокоста. Аз обърнах внимание че, начина да се разбере този трик е да се изследва част по част, всяко твърдение, всеки детайл. Това е начина да се отделят лъжите от полуистините,  които те сръчно са оплели. Ето защо всеки който откаже да преглътне това като цяло, всеки  който откаже да се преклони и коленичи пред холокоста, всеки който непочтително казва: “Добре, нека да изследваме това нещо и видим от какво е направено”, истерично е обявен за “отказващ да признае холокоста” , (такъв който отрича холокоста) (holocaust denier).(в Германия всеки  който отрича или поставя под въпрос холокоста се обявява за криминален престъпник за което престъпление получава 5 години затвор !)

Днес ние ще видим какво един евреин има да каже за трика на холокоста. Евреинът се казва Норман Финкелщайн. Той е професор в Сити Университета на Ню Йорк, САЩ,  и е с леви убеждения. Също като някои други евреи с леви убеждения той е скаран с каквото той определя като фашистко правителство в Израел. По вече от това, аз вярвам е неговата загриженост от това че, по алчните и амбициозни евреи ще забогатеят още повече и ще докарат катастрофа на главите на всички евреи. Той е особено загрижен, че мита за холокоста ще бъде развенчан и ще има за резултат неочаквано бурната реакция на не евреите срещу евреите. Той би искал да обезвреди тази работа преди да е избухнала. И така Финкелщайн току що публикува книга за тази цел. Заглавието и е: “Индустрията на Холокоста”, и неговите събратя евреи хич не са щастливи заради това. Всъщност те искат кръвта му. Това е книга динамит. Излезе от печат през юли тази година.

Финкелщайн посвещава първите няколко страници от книгата си на факта че, холокоста е еврейски мит измислен по вече от 20 години след краят на втората световна война. Този термин не е бил в употреба преди 1967 година. Разбира се, всеки знае че евреи са умрели по време на войната. Никой не оспорва факта че е имало лагери в които евреи, цигани, комунисти, хомосексуалисти и други нежелани такива са били отделени от немското общество. Никой не оспорва факта че към края на войната когато условията в Полша и Германия стават хаотични, условията в лагерите стават по лоши и много лагеристи отслабени от недояждане, умират от тифус и други болести. Никой не отрича факта че, на източният фронт е имало масови разстрели на евреи заложници или това че, политкомисари евреи са били отделени от руските военнопленници и разстреляни.  Много цивилни от страна на германците и от страна на евреите са загинали по време на войната.  

След по вече от 20 години от края на втората световна война еврейските лидери решават че, има много да се спечели като се представят евреите за принципни жертви на войната, и така за тази цел, мита за холокоста беше конструиран. Смесвайки факти, обикновено преувеличени или изкривени факти, с много измислици, ловките сътворители на митове от Холивуд и Ню Йорк произведоха мита за холокоста, в който “невинните евреи” са принципните жертви на войната, натиквани с милиони в “газовите камери” от “садистичните нацисти”.

Финкелщайн обръща внимание че двете определящи догми на холокоста са, първо, твърдението че е уникален, твърдението че не е имало друго такова гонение в цялата история близко до холокоста по важност и строгост, твърдението че холокоста дава на евреите статус на главни жертви на света. Никой друг не е страдал токова много колкото чифутите, и никой друг няма право на толкова много симпатии и компенсации колкото чифутите. Да се предложи нещо друго е равносилно на светотатство!.  

Втората определяща догма на холокоста беше че, това е било напълно лишен от разум, неоправдан акт от страна на германците и по никакъв начин не е базиран на нещо което евреите да са направили. С други думи чифутите са били напълно невинни жертви. Да се изкаже предположението че, може би някакво поведение от страна на евреите е това което е провокирало германците, е все едно да се “обвиняват жертвите”, много политически некоректен грях. Причината за пренебрежението, за изолирането му от обществото причинено от евреите и техните слуги на един от най известните немски историци, Ернст Нолте, беше нарушение на тази втора догма, догмата за неоправданоста на холокоста. Нолте беше изтъкнал в неговите трудове че, една от причините поради които Хитлер е бил решителен да пречупи еврейският контрол върху немското общество, е подкрепата на евреите за комунизма, и тази причина беше една от причините поради която германците споделяха антипатията на Хитлер по отношение на чифутите. Поразителната роля на евреите в съветския комунизъм, а също така и ролята им в комунистическото движение в Германия преди Хитлер да стане Канцлер през 1933, беше много добре известно в Германия и по света. Зверствата извършени от евреите срещу нееврейски популации  в страните под комунистическа диктатура, изкуственият глад в Украйна когато милиони измряха, масовите разстрели на украински селяни, бяха добре известни. Така че, когато Нолте миналият месец получи награда за работата си като историк, чифутите се разкрякаха също като представлението което те организираха когато партията на австриеца Йорг Хайдер  влезе в правителството на Австрия преди няколко месеца. Нолте беше награден за “обвиняване на жертвите”, крещяха евреите и техните апологети.  

Във връзка с това Финкелщайн цитира някой от водещите пропагандатори на холокоста. Те виждат всяка форма на антисемитизъм като, ”нееврейска душевна патология”, която няма рационална основа. Според Ели Виезел, който е един от главните жреци на холокоста, антисемита се ръководи от “ирационални аргументи” и “ просто се възмущава от факта че евреите съществуват”. Виезел казва: цитирам “в продължение на 2000 години………., ние винаги сме заплашвани……… Защо?. Няма причина.” – край на цитата. Даниел Голдхаген, авторът на книгата Хитлеровите Изпълнителни Палачи, една от най възмутителните пропагандни книги на холокоста, пише че антисемитизма е, цитирам “откъснат от реалните евреи” и “фундаментално не е отговор на обективна оценка на действията на евреите” и “е независим от природата и действията на евреите”, край на цитата. Еврейската романистка Цинтия Озик обяснява антисемитизма като казва: “света иска да унищожи евреите……света винаги е искал да унищожи евреите”.  

Книгата на Финкелщайн има изключителна стойност защото е много добре документирана. Той цитира десетки други книги и дава специфични справки за редица много разкриващи изказвания на други евреи. Той не пести презрението си когато говори за такива шарлатани като Виезел и Голдхаген. Той показва Виезел като благочестив измамник чийто стандартен лекторски хонорар за това да лъже какво се е случило през втората световна война е 25000 американски долара!. Популярността на Виезел се дължи на способността му да изглежда сериозен и избликва безсмислици без да му мигне окото, без да се усмихне. Той не говори за реалността а за свещената неизразима мистерия каквато е холокоста, мистерия неподлежаща на разбиране и обяснение, която никога не трябва да се изследва или поставя под съмнение!. И неговата нееврейска аудитория само слуша. Аз трябва да призная че си мислех че евреин не може да бъде притеснен от такъв сорт измама, но очевидно Финкелщайн наистина е притеснен от Виезел.  

Обяснението на Финкелщайн, защо беше измислен холокоста е същото като моето: холокоста дава на евреите защита от критицизъм за каквото и да вършат срещу неевреите, без значение колко ужасно и отвратително, и им дава основа да искат милостиня от целият останал свят. Финкелщайн върши много похвална работа като подкрепя обяснението си с детайли по начина по който евреите изстискаха милиарди долари от Швейцария и други страни за репарации по холокоста. Той пише, цитирам: “през последните години холокост индустрията стана съвършен изнудвачески рекет”.

Книгата на Финкелщайн трябва да се прочете от всички които искат да знаят какво вършат чифутите. Книгата е пълна с много и ценна информация. Обаче, тази книга има един много сериозен недостатък. Тя обвинява измамата на холокоста на базата на незначителен брой алчни и безскрупулни евреи. Финкелщайн разказва за действията на някой от тях: Едгар Бронфман, президент на световният еврейски конгрес; Рабина Израел Сингер, генерален секретар на св. Еврейски конгрес; Рабина Марвин Хайър, от Центъра Симон Визентал и други. Алчността и енергичните действия на тези чифути е поразителна. На пример, Финкелщайн разкрива че, Симон Визентал, известният “ловец на нацисти”, дава под наем името си на Центъра Симон Визентал в Лос Анжелис, за 90000 американски долара годишно!. В интерес на истината това е много добра сделка за Рабина Хайър и Центъра Симон Визентал. Хайър заграбва милиони долари всяка година от неевреи с “чувство за вина”, като им напомня че, те не са спасили от Хитлер достатъчно евреи през време на втората световна война!.  

Но факт е че, ако имаше само няколко алчни конспиратора в този бизнес, холокост индустрията никога нямаше да направи профит. Средният гражданин никога нямаше да чуе за това. Нямаше да чувствува угризения за вина по всяко време когато Ели Виезел призовава свещената индустрия на холкоста. Така нареченото “холокост изучаване” нямаше да бъде част от програмата на средните училища в 17 американски щата. Израел нямаше да бъде способен да натрупа огромен арсенал от химически, биологически и ядрени оръжия, без никой да протестира, и в същото време и то много успешно да изисква Ирак да бъде бомбардиран и докаран до състояние на каменна ера, за опитите си да натрупа същите оръжия.  

Факт е че, преди всичко холокост индустрията беше построена от средствата за масова информация, и буквално стотици хиляди чифути работят в тази област. Няколко амбициозни ционисти и алчни чифутски търгаши може би са дали оригинални идеи, но Стивън Спилбърг направи безкрайно по вече за построяването на този мит отколкото всички ционистки служители взети заедно. По-нататък, холокост индустрията беше подкрепена и подпомагана почти от цялото чифутско население. Почти всеки чифутин иска част от профита. Тези като Финкелщайн които са направили нещо за разкритието на тази измама и дори да се дистанцират от холокост индустрията, са незначително малцинство. Сигурно е че, Финкелщайн разбира всичко това, но не признава в книгата си че го разбира. Той не иска да привлече цялото чифутство под отговорност заради тази измама, но факт е че, еврейската общност като цяло е виновна!.

Казах по напред че, евреите като цяло са деструктивни, и използувах холокоста като пример да подкрепя това твърдение. Холкоста се подкрепя от и принася полза за всички чифути, не само част от тях, и холкоста е унищожителен за нас, унищожителен за нашата нация по хиляди начини. Холокоста на пример, прикрива еврейската организирана престъпност в САЩ (и по целият свят). Правосъдието се страхува да се бори с големите гангстери чифути по същият начин по който се бори на пример срещу италианската мафия. Търговията с бели секс-роби процъфтява в Израел, и няма политик в САЩ който да се противопостави защото това е еврейски бизнес!. Няма политик в нашето правителство който да заплаши че, ще спре помощта за Израел. Хилари Клинтън може да участвува в международна конференция за защита на жените и нарочно с чиста съвест да саботира каквито и да било мерки които може да попречат на чифутската търговия със секс роби, и никой няма куража да я критикува за това!. На практика има много по вече от престъпления, пари, и политическа корупция които са свързани с този холокост рекет. Ние позволяваме да ни контролира, да ни лишава от нашият кураж, и този холокост рекет унищожава нашите души!.  

Добре, говорил съм в по предни радиопредавания за многото проявления на холокост рекета. Ще говоря и за в бъдеще. Това е много голямя тема, с много лица. Четете книгата на Финкелщайн, Индустрия на Холокоста. След това мислете върху каквото сте прочели, докато гледате кампанията на Буш танцуваща около вице-президентският избор на Ал Гор, Джо Либерман, стархувайки се да го докосне дори. Вие ще разберете защо те се страхуват да кажат нещо критично за Либерман.  

Благодаря Ви че бяхте отново с мен.      





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. mercy - Изгледайте този материал и ще ви се ...
18.03.2011 13:01
Изгледайте този материал и ще ви се изясни всичко, и всички коментари ще бъдат излишни!
http://vbox7.com/tv/?t=coll&id=1236948
цитирай
Търсене