Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.03.2011 15:24 - Крайната десница на Цион в България се обединява за изборите
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1060 Коментари: 0 Гласове:
2



Политика   РЗС чака знак от Сините и НДСВ за президентския вот 15.03.2011 11:00 91 Партията нямало да позволи бивш член на БКП да спечели изборите
image

Снимка: Булфото

РЗС призова Синята коалиция и НДСВ да дадат ясен политически знак към партията на Яне Яне за президентските избори тази година.

"Ако лидерите на изброените партии не реагират адекватно, за РЗС остава изводът, че те ще играят за вариант, при който ГЕРБ и БСП отиват на балотаж, т.е. предварително са се договорили", заявяват хората на Яне Янев в писмо до медиите.

Политическият съвет на РЗС не възнамерявал да остави българското общество без алтернатива на сегашното статукво и затова апелира своевременно дясноцентристкото пространство да намери формула, която да дава гаранции, че следващият президент няма да бъде бивш член на БКП или ДС, независимо дали ще бъде издигнат от ГЕРБ или от БСП.

Партията на Яне Янев призовава националните ръководства на Синята коалиция и на НДСВ, преди да издигнат кандидатурите си за президент, като спряганите до момента Надежда Нейнски, Меглена Кунева или други, да си припомнят резултатите от частичните кметски избори в Габрово преди по-малко от година, където ГЕРБ с подкрепата на ДПС взе 57%, БСП 16%, а РЗС 10%.

От своя страна „Синята коалиция" получи гласовете на почти 9%, Атака на 3% и НДСВ на почти 3%.

"РЗС остава с впечатление, че сините и жълтите не са си направили съответните изводи от вота в един от големите традиционно десни български градове и това може да ги вкара в поредното тежко политическо заблуждение с непоправими последици", предупреждават от партията.

www.dnes.bg/politika/2011/03/15/rzs-chaka-znak-ot-sinite-i-ndsv-za-prezidentskiia-vot.113500

Автора на блога иска да припомни на "другаря" Янев, който не искал президент "бивш член на БКП", първо, че неговите ционски дружки от НДСВ и сините не разполагат с особено богат избор от кадри дето не са членуали никога в БКП или не са били доносници на репресивните им органи. И второ, че комунизма беше създаден и приложен като удар срещу Православието в Русия и Европа, както "свещенната" им книга и Протоколите на мъдреците им ги учат от неговите именно любимци, дружки или господари.
Бих искал да кажа това и на другаря Харчиков, който иначе казва много истини за днешното положение в Русия, но носталгира по СССР и КПСС.
Десетилетия преди да започнат юдео или по - скоро талмудо - хазарите явната си инвазия и изтребление, за сега доста неуспешно за това пък според плановете им като резултати срещу коренното население на Палестина и Близкият Изток, те започнаха един по - скрит и "елегантен". но за това пък далеч по - ефективен геноцид срещу редица европейски народи чрез източния интернационален тоталитарен комунизъм и западния либерализъм, обсебвайки републиканските кървави революции и справедливият народен гняв на европейците и християните срещу някои богохулни и самозабраили се монархии или църковни и религиозни организации, като злоупотребиха с истинските искания на народите и ги подтикнаха тази борба да прерастне срещу държавността и религиите им, а от там - и срещу справедливостта.
Не на нас - знаещите тези Янев...
Ха познайте ит първия път, коя ще е тази "скрита" и външна ръка, която би обединила партията от тройната коалиция и ултралиберали от НДСВ, начело на короноотстъпника и предателя - Симо, грабителите и най - корумпираната партия при чието управление България стана синоним на корупция - СДС/ДСБ и "борците срещу корупцията", "възмездителите срещу грабителите", "българските и християнски безкомпромисни консерватори и традиционалисти, които ще търсят сметка на марксистко - етно - либералната тройна минала коалиция и на костовистите за приватизацията, ако имат власт, като ги натикали всичките виновници, сиреч тези по следствените арести" - РЗС?
Аз се досещам, а вие?










Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041505
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци