Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.03.2011 23:28 - Материал номер две до скинарстващите и ислямофобстващи "нацисти": "Арабският свят готов на саможертва"
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове:
1



Арабският свят готов на саможертва

Исмаил Хаки Бен Али от Багдад

политически емигрант

Историческа истина е, че когато се е касаело да защити и запази своите имперски интереси, Англия винаги е действувала по пътя на вероломството, хипокритщината и лъжата, а там, гдето тия изпитания и допадащи на манталитета на нацията й средства не ся помагали, тя не се е поколебавала да сложи в действие изцапаните си и димящи от облените й в невинна човешка кръв лапи, м да все ужас и трепет у ония, които са имали куража да се опълчат срещу апашорските приоми на нейните властелини и лордове.

Юдео-масонска Англия в сдружение с Рузвелтовата държава на прочутите гангстери и на еврейските световни мародери, ведно с още няколко държави — управлявани от разни пройдохи и продажници — подпалиха две световни войни, с цел да бъдат унищожени трите най-благородни и рицар ски народи на земята — защото в тяхното лице, световните ограбвачи на чуждите богатства, виждаха рицарите-борци, призвани от Бога да отърват човечеството от хищническите лапи на тия оскотели международни крадци.

Но днес, тия, които копаеха гроб другиму, сами се намериха надвесени над него и не е далеч деня, когато с целия си позор и с проклятието на милиарди човешки същества. ще се сгромолясат в бездната му! Това е тежката Божия присяда, и Адолф Хитлер е Божият пратеник, натоварен с мисията да я приведе в изпълнение!

Последните напъни и конвулсии на загиващите фарисеи ги карат да бълват отрова и бяс! Ту хленчат от черните си радиостанции и подканват „верующите" да се надигнат срещу своите братя за спасяване на „цивилизацията", ту беснеят и заплашват с огън и меч всичко, което още ме се е наредило под кървавите им знаме на, за да ги спасява от Божия гняв. Като не остана къде другаде, днес те бесният до безумие в нашата света арабска земя. И на нас, които ни третираха по-жестоко от африканските диваци, започнаха да ни говорят за „цивилизация". Но никой не е изпитал по-осезателно на гърба си „цивилизаторската" дейност на пиратската английска държава, отколкото ние, арабите! Там в нашите страни, те бяха и са още неограничени господари. И когато Рашид Али Ел Гайлани със своя малък, но горд по дух и храбър до безумие иракски народ, поведе борба та с многомилионната и въоръжена до зъби английска империя, целият свят следеше със затаен дъх и неописуем възторг, освободителното дело на тоя голям смелчага, който не се поколеба да вдигне глава срещу нахлулите в страната му английски пълчища. Борбата бе неравна, но славна! Без да бъде победен, националният водач Рашид Али Ел Гайлани, нежелаейки, защото бе безполезно за него момент, да пролива кръвта на своя народ, преустанови борбата, оставяйки развети бойните знамена на своята храбра армия, които в уречения час наново ще се покрият с славата към която ни призовават духовете на нашите деди!

Преизпълнени с злоба и безсилие, англичаните избързаха чрез нагласеното от тях послушно правителство на предателите Абдулах и Нури Саид да осъдят Гайлани и неговите първи хора на смърт, като искаха по този начин да сплашат и превият вратовете на ония, в чиито жили бумти буйната арабска кръв. Целият свят вижда резултатите от тия блудкави английски комедии. Отговорът не закъсня. Целият арабски свят е на крак, а по улиците на Багдад ежедневно се търкалят десетки офицерски и войнишки английски глави. И това ще продължава безспирно и до момента, когато звезда та на свободата се появи на сияйното арабско небе; след това, само свещените Тигър и Ефрат ще бъдат свидетели на онова, което ще настане. . . Свещен дълг на всички ни е, да под крепим, кой с каквото н както може, величавата освободителна борба на Богоизбрания водач Адолф Хитлер,подета от неговия велик народ и велики съюзници за освобождението на, поробеното отечество от кървавите лапи на юдео-болшевишко-англо-масонско чудовище!

Нека всички народи и вери се обединят в името на най-великия идеал, който някога е вълнувал човешките сърца — ПОБЕДАТА НА МЕЖДУНАРОДНАТА И СОЦИАЛНА ПРАВДА!

Вестник “Нова Вечер”;11 Февруарий 1942 (53)  

Взето от: www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulind.html




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038586
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци