Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991681
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
21.02.2011 10:23 - Измами – Пазете се!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1974 Коментари: 0 Гласове:
1



Държа да споделя с всички измамата, на която станах жертва. Желанието на някои хора да печелят на гърба на хората стана прекалено и това стана повод, да ме изпързалят по-най-тъпия начин в магазин на ХЕНДИ ТЕЛ. Директно публикувам жалбата към тях и към М-тел, за да видите за какво става въпрос:

Уважаеми дами и господа,

В сряда - 09.02.2011г. в магазин "Витоша 4", от веригата Хенди Тел, пожелах да преподпиша договора си към номер +359........ Като желанието ми бе да премина към новият пакет  "Сърф" за неограничен интернет към същия номер. Заедно с това, пожелах да закупя телефон на лизинг към М-тел.

След обаждане на *88 на следващия ден, разбрах, че договорът, който са ми дали да подпиша е с нов номер.

Обадих се в магазина, да попитам, защо са ми дали нова сим-карта, без да ми кажат, че пакета за интернет е към нов номер и ще се наложи да плащам две месечни такси. От там ми казаха, че стария бил активен, просто трябвало да бъде така. Отново се обадих на сътрудник на *88 и той ми препоръча, да отида в магазина и да помоля продавачките да напишат обяснение към М-тел и след това, пакета щял се прехвърли към старият ми номер, както пожелах при закупуването на телефона на 09.02.

От магазина обещаха, в понеделник-14.02, да пуснат обяснението. Такова все още няма и до днес- 21.02. Говорих отново с консултантките в магазина, днес вече те твърдят, че са ми казали условията за новият номер, което е доста далеч от истината, защото ако беше така, никога нямаше да сложа подписа си!

Договорът, който получих няма номер /Прим. Договор №.../ нито данни на служителката, която ме обслужи – само две имена, които не ми говорят нищо. Печатът на веригата не е на правилното място. Това, което прилича на договор няма никаква юридическа стойност. Никъде в него не се споменава за нов абонат, а само за нов тарифен план!

Моля, за съдействие. Желая въпросният нов номер да бъде спрян, а тарифният план, заедно с лизинга да мине към старият ми номер ........!

Сърдечно Ви благодаря предварително!

Надявам се, молбата ми да бъде удовлетворена, тъй като желая да остана Ваш лоялен клиент!

С уважение:

М. Маринчева

Това се случи с мен! Двете момичета т.нар.”консултанти”, очевидно решиха умишлено да не разберат за какво съм влязла в магазина и да ми пробутат още една сим-карта. Късмет бе, че реагирах още на следващият ден! Силно се надявам от Хенди Тел и от М-тел, да се размърдат и да се заемат с този случай, а и не само с този, а по принцип с всички пострадали, защото не са малко.

Глупавото от моя страна бе, че в началото се опитах да се отнеса човешки с въпросните госпожици в магазина и да ги помоля да решим нещата на локално ниво, без разправии с жалби и юристи. Те обаче, решиха, че тарикатлъка им изнася повече и не направиха нищо.... Е, сложиха си таралеж в гащите. Такива като мен не мълчат! Успях да стигна до техния работодател и ще се постарая да им изстинат местенцата. Защото така не се печелят пари!

Питам се, до кога ще ни лъжат??? Ами ако беше някоя възрастна женица??? Щяха да й пробутат втора карта и тя да се чуди как да отдели от мизерната си пенсийка, пари за две такси, без да се усети, че са я излъгали в магазина!

До колкото разбрах има доста хора „опарени” от такива „доброжелателни” консултанти. Вчера в предаването на БТВ Екшън „Хрътките” бе изложен същия казус.

Моля се и се надявам всички, които са пострадали от подобна измама да не оставят нещата така, а да се борят!

mikino.blog.bg



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене