Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989165
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
12.11.2010 02:54 - Знаменитата реч на равина Рабинович на спешното съвещание на европейските равини в Будапеща 12. 01. 1952 г.
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 882 Коментари: 0 Гласове:
0



 Приветствам ви, мои деца.

Събрали сме ви за да ви обявим накратко основните линии на нашата нова програма. 
Както знаете, ние мислехме, че ще имаме също 20 години между Втората и Третата световни войни (както между Първата и Втората), за да можем да консолидираме огромните придобивки получени от Втората световна война. Но рязко порасналото наше присъствие във всичките жизнено важни области, предизвика опозиция срещу нас и затова сме длъжни да положим максимум усилия за да предизвикаме трета световна война след пет години. Целта която ние постоянно преследваме в продължение на три и половина хиляди години, вече е досегаема. И понеже близостта на целта ни е очевидна, сме длъжни десетки пъти да усилим нашите старания и предпазливост. Мога с увереност да ви кажа, че няма да минат и десет години, когато нашата раса ще заеме подобаващото и място в съвременния свят, където всеки евреин ще стане крал, а всеки неевреин, - роб. (Продължителни аплодисменти)

Вие помните успеха на нашата пропаганда, в тридесетте години, когато ние възбудихме антиамерикански настроения в Германия, и в същото време, възбудихме антигермански настроения в Америка. Тази наша кампания завърши успешно с Втората световна война. И сега ние водим подобна интензивна кампания по целия свят. В Русия възбуждаме военна треска с постоянна антиамериканска пропаганда, и същевременно в Америка разпространяваме страх от „червената заплаха“. Тази световна кампания принуждава малките нации да избират между едната или другата страна, и да се включват в това противопоставяне.

В сегашния момент най-насъщен проблем е това, да възбудим воинствения дух във вяло настроените американци. Неудачата по отношение Универсалния акт за военна подготовка (в САЩ), отхвърли назад всичките наши планове, но ни увериха, че веднага след президентските избори 1952 г., в Конгреса ще бъдат приети всичките необходими мерки. Руснаците, както и всички азиатски народи, се намират под нашия пълен контрол и не възразяват против войната, но ние трябва да изчакаме да осигурим участието на американците. Надяваме се да извършим това с помощта на антисемитизма, който направи доста много за да сплоти американците против Германия. Ние силно разчитаме на съобщенията за антисемитска кампания в Русия, за да предизвикат масови негодувания в САЩ, и да сформират световен фронт против СССР. Същевременно, за да продемонстрираме на американците реалната заплаха от антисемитизма, ние анонимно ще преведем огромни суми пари на антисемитските елементи в Америка, та съществено да усилим тяхната дейност, и ние действително ще организираме изблици на антисемитизъм в неколко големи града в Америка. С това ще постигнем две неща: От една страна ще ни помогне да разкрием съчувстващите на антисемитизма сили в Америка, които след това ще успокоим, а от друга, да сплотим Америка в устойчива антируска единица. За пет години тази програма ще постигне своята цел, – Трета световна война, която ще надмине по разрушения всички войни преди нея.

Израел, разбира се, ще спазва неутралитет.

И когато двете страни бъдат взаимно разрушени и изтощени, ние ще поемем ролята на арбитри и ще изпратим Контролни комисии във всички разрушени страни. Тази война ще е сложи край, веднъж и завинаги, на нашата вековна борба против гоите. След което ние ще се разкрием и пред расите на Азия и Африка. Мога определено да ви уверя, че сега се ражда последното поколение бели деца. Нашите контролни комисии, „в интерес на мира“ и изчезването на междурасовото напрежение, ще забранят сношенията на бели мъже с бели жени. Белите жени ще бъдат допускани само при черни мъже, а белите мъже, -само при черни жени. По този начин, белата раса изчезва, защото смесването на черни и бели ще означава край на белия човек, - нашия най-опасен враг, който ще остане само спомен. И за нас ще настъпи десетхилядолетна ера на мир и доволство, - Pax Judaica (Юдейски мир), и нашата раса безусловно ще управлява целия свят. Нашата превъзхождаща интелегентност ще облекчи поддържката на нашето господство в света над тъмните раси.

Въпрос от залата: - Равин Рабинович, какво ще кажете за другите религии след Третата световна война?

Рабинович: - Други религии няма да има. Понеже съществуването на класа на свещеници, не само ще е постоянна заплаха за нас, но и самото съзнание за живот след смъртта, ще дава сила на несъгласните елементи в мого страни, и ще им дава сили да ни се съпротивляват. Но ние ще запазим религията и обичаите на Юдаизма, като отличителна черта на нашата управляваща каста; и ние ще укрепим расовите закони по такъв начин, че на нито един евреин да не бъде позволено да се жени или омъжва извън нашата раса. Така също и на чуждородния елемент няма да е позволено да прониква в нашата раса. Ние сме задължени да повторим мрачните дни на Втората световна война, когато бяхме принудени да пожертваме на хитлеровците някои наши хора, за да имаме свидетели и документи, та легално да ликвидираме управлението на Германия, като военнопрестъпници; а след това да диктуваме условията на мира. Уверен съм, че на вас не ви е нужна допълнителна подготовка, понеже самопожертвованието винаги е било отличителна черта на нашия народ, и смъртта на неколко хиляди от по низшите евреи, съгласете се, не е висока цена за господството над целия свят. За да ви убедя в окончателността на нашата победа, просто ще ви напомня как ние обърнахме всички изобретения на Белия човек, в оръжие против него самия.

Неговите печатни преси и радиото станаха рупори на организираното юдейство; неговата тежка индустрия произвежда оръжие, което ние ще изпратим в Азия и Африка, за използване против самите тях. Нашите интереси във Вашингтон усилено разширяват „Програмата по четирите пункта“ (Colombo plan) за развиващата се промишленост в изостаналите страни, та когато заводите и градовете в Европа и Америка бъдат разрушени от атомната война, тогава бялата раса няма да може да се съпротивлява на увеличилите се маси от тъмната раса, която внезапно ще получи промишлено преимущество. Така, виждайки пред нас победата на нашата световна революция, завръщайте се в своите страни и усилвайте своята полезна дейност, за да приблизите този велик ден, когато Израел ще открие своето величие пред целия останал свят.    
                
Равин Рабинович

http://grigorsimov.blog.bg

Виж още:

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/11/11/chervenkov-se-pritesniaval-u-nas-da-ne-posledvat-ungarskite-.632977

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/11/11/bolshevishkata-oktomvriiska-quot-ruska-quot-revoliuciia-i-us.632979



Тагове:   Будапеща,   реч,   съвещание,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене