Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989324
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
11.09.2010 12:38 - Войнстваща Протестантска глупост+Ционизъм=3-та Световна!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 724 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.09.2010 19:09


Няма по-изчанчено нещо от псевдо-християнските секти в САЩ.
Поне съм се убедил от личен опит. Естествено, най-опасните са Мормоните, като стройна, конспиративна система подържана и контролирана от Илюминатите, Ционистите или както те самите се наричат.
Протестантските секти са опасни с войнстващата  си глупост, отклоненията и заблужденията в които въвличат хората.
Ето конкретен пример, в частност и по принцип, заедно с други, можещ  да доведе до невероятни последици.
Аз съм Православен, но дълбоко респектирам Свещенният Коран и го чета от време на време, за лична осведоменост. За мен Мухамад е бил избранник Божий с конкретна цел.
Мюсюлманството е една мирна религия в същността си, при правилно тълкуване.
Живеем от векове в мир с тях в България и само атеисти, безбожници или сектанти, могат да ни докарат до конфликт! Като тази висша простотия описана по-долу!

===================================================================
Църква иска да гори Корана на 11 септември   Виж 1 снимка image Коранът е Свещената книга на ислямския свят
Сн.: EPA/БГНЕС
Белият дом изрази безпокойство от намерението на американска баптистка църква да изгори Корана на 11 септември, предаде Франс прес.

 

Тази планирана проява поставя в опасност войските ни. Всякакви подобни действия, които поставят военните ни сили в опасност, са повод за безпокойство за администрацията, заяви говорителят на Белия дом Робърт Гибс, съобщи БТА.

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен също осъди намерението на църквата да изгори публично копие на Корана на 11 септември и подчерта, че подобно действие би застрашило международните сили в Афганистан. Такава проява би поругала ценностите на алианса и може да има вредни последствия за сигурността на войските ни, заяви той пред журналисти във Вашингтон. "Смятам, че подобни действия силно противоречат на всички ценности, в името на които се борим", каза Расмусен.

Главнокомандващият международните сили в Афганистан генерал Дейвид Петреъс вече осъди планираното изгаряне на Корана. Той заяви, че това би обслужило пропагандата на талибаните в Афганистан и би подсилило антиамериканските настроения в мюсюлманския свят.

Баптистка църква в Гейнсвил, щата Флорида, обяви намерението си да изгори публично копие на корана на 11 септември, когато се отбелязва деветата годишнина от атентатите от 2001 г. в САЩ. Вестникът на Ватикана "Осерваторе романо" също осъди планираната инициатива. "Осъждаме остро това намерение и тази кампания. Те са в разрез с уважението, което трябва да се оказва на всички религии, и против нашата доктрина и вяра", заявява пред вестника архиепископът на Лахор и председател на епископалната конференция в Пакистан монсиньор Лорънс Джон Салдана.

Епископът на Бандун (Индонезия) Йоханес Мария Трилаксианта Пуджасумарта определи инициативата като "безотговорна постъпка". Пасторът на баптистката църква в Гейнсвил Тери Джоунс заяви вчера, че думите на генерал Петреъс се приемат много сериозно и че църквата е много обезпокоена от споменатите от генерала последици. Той обаче подчерта, че църквата не се е отказала от намерението си да изгори бройка на Корана на 11 септември.
"Ние сме твърдо решени да отидем докрай, но в същото време се молим по този въпрос. Кога Америка ще се изправи в защита на истината? Вместо да упрекват нас за действия или убийства, извършени от други, защо да не изпратим предупреждение на радикалния ислям, като кажем "Ако ни нападнете, и ние ще ви нападнем", коментира още пасторът.

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън осъди плановете на пастора да гори корана, предаде ДПА. В словото си на организирана от Държавния департамент традиционната за месеца рамазан вечеря “ифтар“ Клинтън нарече намеренията на пастор Тери Джоунс “непочтителни“ и “позорни“. На ифтара бяха поканени около 230 гости, сред които имаше посланици, ръководители на неправителствени организации и 70 млади американски мюсюлмански лидери.


Автор: internationalist

  grigorsimov.blog.bg







Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене