Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988232
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
10.09.2010 10:54 - Кратка история за древните български земи
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1631 Коментари: 1 Гласове:
2



ПРЕМЪЛЧАНИ  ФАКТИ

                                                                ПАЛЕОЛИТЪТ
                  
      ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ НЕ ИЗДЪРЖАТ НА НОВИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ


Това е най - дългата епоха и най - древната в развитието на човешкия род.  Първите хора започват да се заселват преди повече от 2,6 милиона години, въпреки, че почти цяла Европа е заледена на юг към балканите земите все още са в зелени площи и тучни реки, буйни и пълноводни. Времето, когато ледовете започват да се топят, а те се топят в следствие на разширението на Вселената. С всяка година новото разширение увеличава температурата на въздуха и земята се затопля вследствие на това.
И така. Това затопляне започнало през 12 000 година преди новата ера.
Епохата на Палеолита е най - дългата защото се дели на три части. 

Ранен Палеолит  -  ледената покривка обхващала освен високите части и средните, равнините и долините. Палеолитните хора обитавали пещерите високо в планинските райони и се препитавали с лов и риболов, тези които живеели край реките и езерата.

Средният палеолит - се характерезирал с това, че през този период многобройно население било от неандерталци. Те живеели  на групи, цели семейства в една голяма пещера. Храната била обща за всички, цялото племе.

Късният палеолит - тогава се появяват първите видове на истинските хора  - кроманьонците.

Най - древните следи от човешко присъствие в днешните български земи са отпреди 200 хиляди години.  Случайни находки на примитивни каменни сечива от кремък издялани ръчно, в най - различни форми намерени от миньори а след това и от археолози променили историята за живота на парвите хора на Земята.
Има доказателства, че неандерталците са обитавали пещерите постоянно в Сев. България, но имало и хора, които предпочитали да живеят по поречието на реките и езерата, като използвали реките за да пътуват и разучават близките земи до тяхната.
Те правили лодки, като издълбавали в средата голям ствол дълво, от клоните правели весла и така преплавали от единият край до другия реката и опознавали нови земи. 
През късният палеолит най - често обитавани били пещерите в Стара планина. 
Изследователи от различни научни институти, намирали оръдия - остриета, копия, кости на животни в пещерите - хранилища. Археолозите намерили кости на диви коне, кози, мамути, птици, рибени кости и черупки от миди в планинските хранилища - пещери.  Още доста фосили - доказателства, че праисторическите животни служили за храна на праисторическите хора населяващи българските земи още преди 40 хиляди години. Костите намерини в пещерите са датирани от това време.


                                                        АЛТЕРНАТИВНАТА  НАУКА

   ПРЕМЪЛЧАНИ ФАКТИ В ОБЛАСТТА НА АРХЕОЛОГИЯТА И ПАЛЕОНТОЛОГИЯТА

(източник: http://www.ahf-fossils.blogspot.com)

                  Прочетете това и ще разберете защо помествам тези постинги тук и сега!

Могат ли обучени и високопоставени учени наистина да мислят, че 2,3 милиона тона каменни блокове, някои от които тежат по 70 тона, могат да бъдат транспортирани и повдигнати с примитивни инструменти и уреди? Това изглежда невероятно! И въпреки това, тези учени не изпитват никакви угризения, че лъжат своите почитатели и читатели, пишейки научни трудове и книги за древните цивилизации и по точно за Египетските пирамиди. Защо лъжат? Какви са им мотивите?

През 1978 година Япония се заема да докаже теорията на древните строители използващи същата техника, която египтяни са използвали при строежите на пирамидите.  Честта на това гениялно решение се пада на компанията  "Нипон корпорейшън", която финансира целият проект.  Египетското правителство се съгласява японците да построят пирамида с височина 20 метра близо до най - голямата пирамида при едно условие - след като докажат каквото искат, да премахнат всички следи отнея и да върнат мястото такова каквото са го взели преди това. И така, японците се заемат да изпълнят проекта.  Започнали с подготовката на каменните блокове в кариерата от която древните докарвали каменните блокове. Тя се намирала на  15 километра от мястото на строежа, от источната страна на река Нил. Японците не са опитвали да режат блоковете с медни триони. Те използвали по- съвременна техника като изрязвали и правели блоковете не по - тежки от един тон, за да могат по - лесно да ги придвижат до мястото. Но и един тон били доста тежък товар и работниците не могли да поместят нито един такъв блок на сантиметри дори.  Наложило се да използват за преноса параход на който с кран натоварили целите блокове и така ги пренесли на другия бряг и пак с помощта на кранове и хеликоптери построили някакси пирамидата от 20 метра височина. С този експеримент японците доказали, че древните египтяни не са построили пирамидите с примитивна техника и инструменти. Тогава учените предположели, че в цялата работа има конспирация. Това, което правят египтолозите е по-лошо и от най-голямата конспирация на вековете. Те просто се опитват да смажят, да унищожат всяка друга алтернатива, използвайки подмолни тактики. Тези лъжи, които все още се разпостраняват трябва да спрат. 
Но, защо египтолозите искат да скрият истината? Те не се подлагат на тестовете за доказване на техните хипотези, защо? 
Защото, ако и други се опитат да докажат, че пирамидите не са построени от древните египтяни с допотопни оръдия и методи, цалата им " къщичка от пясък и захарни пръчици" ще се срути.  Защото ортодоксалната хронология датира, че първата цивилизация е възникнала преди 5 хиляди години преди новата ера. Археологията и историята губят своето значение, ако се докаже, че човечеството е населявало земята още преди 100 хиляди години.  Историци, академици и всички които държат на старите измислени хипотези и приумици, ще загубят своите фенове и никога повече не ще имат възможността да манипулират с лъжите си обществото.
И докато "културната революция" е свързана все още с Дарвинизма и неговата манипулативна еволюция, ще има отричане, отхвърляне и пренебрегване на всичко друго, което не се вписва в социалните догми на ортодоксалните учени.

 НАЙ - ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО КОЕТО СА ИМАЛИ ДРЕВНИТЕ УЧЕНИ ХОРА,
ТОВА Е ПОЗНАНИЕТО.  НА ТОВА СА РАЗЧИТАЛИ ДРЕВНИТЕ ЖИТЕЛИ НА КОНТИНЕНТА МЮ - ЛЮМЕРИЯ, А НЯКОИ КАЗВАТ, ЧЕ ТОЗИ МАТЕРИК Е БИЛ АТЛАНТИДА. След голямото земетресение Атлантида се е разпокъсал и така са се образували Европа, Азия и Африка, а част от него е потънал и на това място се е появило средиземно море. Това е поредната хипотеза която предстои да бъде доказана. пожелавам УСПЕХ на учените, които са се заели с проекта да докажат тази хипотеза!

dalida.blog.bg




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. d3bep - :)
18.10.2010 22:47
Все пак технологията не е съвсем точна. Работници не, а бикове, и не блок връз блок, апочти равно кирпичено поле до сек иетаж, с волове. Познавали са и лоста и макарите.
цитирай
Търсене