Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10030586
Постинги: 7885
Коментари: 3500
Гласове: 6337
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
23.08.2010 05:12 - Напред в борбата против комунизЪма и социализЪма
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 878 Коментари: 0 Гласове:
0



По последни данни, изнесени от депутати на Атака (които от своя страна са получили ценната информация от тайните служби на Луфтханза), в България на всеки ръководен пост седи комунист. Именно за това правителството не може да си свърши работата - защото пипалата на комунистите са плъзнали във всички сфери, че даже и министерства. И тъй като всички знаем, че за всичко е виновен Станишев, ние сме длъжни да заявим, че - правителството (в лицето на лидера си Бат" Бойко Борисов) и Нему (да се свети името на прИмиера) верните партии (и дълбоки поклонници) ще вземат да вземат мерки срещу комунизЪма и ще докажат на света, че въпреки всичко Станишев е виновен.

В този ред на мисли искаме да обявим публично, че министър Цветанов (който временно спря да изравя трупове, за да се включи в борбата против комунизЪма) е разпоредил акция "Комунягите". Разпореждането на Цветанов еднозначно изисква "да не се пропусне нито един" от "Комунягите". За голямо съжаление на министъра, обаче, отговорът на спец ченгетата "г-н Цветанов имате право на адвокат, ще се възползвате ли" не бил удовлетворителен, поради което операцията пропаднала. 

Разбира се в борбата срещу комунизЪма и дяволът Станишев се включва цялото правителство. В този ред на мисли, например, министър Дянков е твърдо решен да спре закупуването на всички стоки, чиито опаковка и етикет са в червен цвят, като по този начин освен борбата срещу големия червен враг, ще реализира и сериозни икономии в полза на държавата. Дянков дори мисли да стигне по-далеч като ограничи цветовете до бяло, зелено и светлосиньо, като по този начин дори може да икономиса и парче плат от всеки един трибагреник, който разбира се тогава ще се казва двубагреник. Тъй като дългата ръка на Станишев попречи на министър Дянков да попълни дупките в бюджета, дясната ръка на Бат" Бойко е твърдо решена да изтегли всички осигурителни вноски на екс-премиера и да ги дари (заедно с полагаемата пенсия) на крайно нуждаещи се, като например Волен Сидеров, който спешно се нуждае от трансплантация на мозък. 

Дори културният министър Вежди Рашидов ще се включи в борбата, като за начало е предвидено, видният български скулптор да създаде серия от бюстове на Бат" Бойко оцветени в турско синьо. С парите от евентуалната им продажба правителството се надява да запълни дупки в окрадения от Станишев и Тройната коалиция бюджет.
Правителството също е решило да пусне юбилейна серия монети с лика на Бат" Бойко с постъпленията от която да покрие други дупки в бюджета.

След като министър Божидар Димитров успя да докаже, че Премиерът е пряк наследник на Иисус Назарянина, династия Мин, Дуло, Вокил и Асеневци по бащина линия и с Чък Норис по майчина линия, в момента е на път и съвсем официално по исторически път да докаже, че в крайна сметка Премиерът е прав - Станишев е виновен за всичко. Нещо повече - министърът без портфейл случайно попаднал на исторически артефакт (вестник втора употреба от времето на Сакскобурготите), който недвусмислено доказва тази теория. Министър Димитров, разбира се, отказа да даде подробности по изучаването на артефакта, поради незавършилата експертиза за автентичност.

Разбира се ентусиазмът на подчинените на ББ министри не бил подминат и от негово светейшество Премиерът. След дълго мислене... и мислене... и мислене... Бат" Бойко решил да се снима в рекламен клип за дамски превръзки с цел събиране на допълнителни средства за запушване на дупки. За да бъде максимално полезен на подчинените си, Премиерът вече се е разбрал с медиите да не го търсят в понеделник, за да може активно да се включи в борбата срещу комунизЪма.

От своя страна, и като коалиционен партньор без коалиция, лидерът на ДСБ Иван Костов обеща своята подкрепа за каузата, като обеща да върне част от парите, които взел за временно ползване по време на управлението си, за да може правителството хем да има да запушва дупки, хем да инвестира в борбата против комунистите.

И други не-коалиционни партньори на правителството се включват активно в борбата, така например Димитър Стоянов от Атака е обещал, че ще организира търг в който да разпродаде своята и на доведения си баща колекция от немски военни униформи, като е склонен дори да се раздели с екшън фигурата на идола си Адолф Хитлер. От щаба на Атака са склонни да спрат да тормозят временно цигани и турци и да помолят активистите си да преминат на комунисти временно.

Накрая, но не на последно място, най-близките на Премиера, журналистите, са обещали във всички възможни мас медии да разкажат на читателите, слушателите и зрителите си истината за вината на Станишев.

boikoadventures.blog.bg



Тагове:   напред,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене