Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989558
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
28.07.2010 22:37 - Да предпазим милиционерите от справедливия гняв на онеправданите!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 842 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.07.2010 22:37


Дата: 28-07-2010 21:17

 

imageНа всички, които оправдават действията на милицията - НЕ пожелавам да им се случи подобва стряскаща  случка като кърджалийския кютек. Що си спомням за един подобен дарак-разтривка,  този път без сгрешен адрес, при която Чората бе убит? После за един арестуван заподозрян в престъплбение транспортиран от милиционерска катафалка, върху когото милиционерите бяха сядали помагайки му за въстановяването на дишането, но той също умря от прекомерните  им и интензивни  грижи. 
    

Още по-после ми идва на ум за едно девойче, което групово бе изнасилено от милиционерите, когато потърсило помощ и закрила от тях за  същото посегателство.  Опитвам се да забравя разправата с децата ни пред парламента на 14 януари м.г. - щото бяха най-опасните престъпници - искаха истинска промяна и смисъл за битието си.

Като се замисли човек след поредицата подобни събития стига непредубедено до извода, че милицията си е официален оторизиран правителствен орган за обществен терор. Хуманна е, безусловно, нашата милиция.
Добре ни пази! ... и певци - песни за нея пеят!!

Тезата - не греши онзи, които не работи - тук не е на място.
Тази и снощната милиция е с единствените функции да репресира народеца, както това се прави с класовия враг - тя за това си е създадена на другия ден слред сакралната дата 09.09`44 .  Съвсем  не е правоопазващ орган, за какъвто искат да ни я представят,  а огромна репресивна машина, чиито традиции превръщат милиционерите в зверове и психопати, нагли рикетьори и хора над закона.

Милите милиционери  имат претенции да раздават правосъдие,  което самочувствие се стимулира от Носителя на Часовника на  д-р Бойко Борисов и по случайността на обстоятелствата е милиционерски министър в момента. Те - милите милиционери - не могат и не искат да добиват нормални  и читави доказателства и да намират неопровержими  улики  при престъпленията, но се държат като екзекутори, които имат първата и последната дума в борбата с престъпността.
 
Струва ми се дори единственият човек, който знае пазарната си цена в тази държава, не е наясно със задачите на ведомстното си, а тя е опазване на реда, спокойствието и собствеността на гражданите.

Да не се допуска да се случва престъпване на законите, би следвало да е най-важната  им грижа, а щом това, въпреки тях стане - не им е работа да  наказват  или да изразяват отношение към предполагаемия престъпник. Ареста на бившият министър - показа какво го чака обикновения данъкоплатец и осигуряващ заплатите на тези усърдни  янкесаджии и джелати, без значения прекрачили ли са закона или не обекта на тяхното милосърдие.

Събитията и фактите са неопровержими го доказват.
Впрочем кой може да твърди, че милицията не е замесена и не  участвува активно  в менажерирането, изпълнението и акумулирането на ползите отвсички престъпни практики у нас като: проституция, наркотици, трафик на органии хора зад граница,  волни мургинии с ДДС, неограничени по обем митни далавери и т.н. - всичко, което дава възможност за кеш  енд кери  извън закона?

Впечатляващо е като констатация и действитерност, защото това си е бизнеса на една друга организация, уж в някаква друга част на света.
    - Кой твърдеше, че у нас мафията си имала държава.
     -Кое е мафията у нас?
     -Кой излиза най-отпред като напишеш в Гугъла мафио(http://www.google.bg/search?q=%d0%bc%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%be%d1%82%d0%b)?

Време е милицията да се преструкторира,  девоенизира и  деполитизира истински. Защо се отлага във времето  преформулирането на  задълженията и правата `и по посока опазване свободите и собствеността на гражданите, като реформирана по този начин  да се превърне най-после в истинска полиция.
   
Наистина ли това не се осъзнава от политиците, или така им е по-угодно и удобно?
Ние дето, хем си плащаме и, хем понасяме любовта на милицията, докога ще си траем като мишки?

http://boristodorov56.blog.bg

   




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене