Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989202
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
06.07.2010 12:43 - Разтърсващо убийство в "Овча купел" - София! Различни версии за "инцидента" и пълно бездействия на полицията ...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 28344 Коментари: 39 Гласове:
10

Последна промяна: 08.07.2010 18:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Вчера – 4 юли е бил пребит до смърт Боби. Младото момче е щяло да навърши 25 години на 4-ти Август. Медиите уклончиво мълчат за истинските факти за убийството. Всички тръбят, че инцидента е битов, пиянски скандал между двама души. По информация на SofiaPartner.com убитото момче не е пиело. Още по – странно звучи как той ще отиде в бараките при самонастанилите се роми в кв. Овча Купел, за да пие с тях. Има информация, че момчето е направило забележка на циганите да не изхвърлят боклуци по улицата след което около 70 циганина му скачат на бой, което довежда до фаталният край. Случаят обаче не може да бъде напълно прикрит в 21 век.

Ето как някои медии изопачиха случая -> http://news.ibox.bg/news/id_731633192

Ето групата във фейсбук ->  http://www.facebook.com/group.php?gid=136049359752776

Ето репортаж изпратен до бТВ - http://sofiapartner.com/ Близките на Боби организират протест срещу неговото убийство от банда цигани Вторник, 06 Юли 2010 17:19 администратор image image image

imageПриятели, близки и хора на които просто им е дошло до гуша  ще организират протест срещу нелепото убийство на Боби от банда цигани на 4 Юли 2010 година в кв. Овча Купел. Засега пълната фактология на случилото се не е напълно ясна. Все пак след като вчера големите телевизии се опитаха да ни втълпят, че скандалът е плод на битова свада между двама алкохолизирани мъже, днес нещата започват да се изясняват благодарение на реакцията на гражданското общество в интернет, което не търпи да бъде лъгано. Боби е бил нападнат от около 100 цигани. Все още се изяснява каква е искрата подпалила този побой. Различни версии се разпространяват от МВР и очевидци. Според някои разправията е станала заради високият шум, който самонастанилите се цигани са вдигали. Според други заради боклука, който те са изхвърляли.

Това като че ли не е особено важно. Важното е, че един млад българин си отиде в разцвета на силите. Важното е – кой позволява на циганите да се самонастаняват където им падне? Къде са били отговорните институции, за да ги изгонят от там? Те са съучастници в това убийство. Да не би законите на България да не важат за циганите? По – скоро въпросът е риторичен. Какви ли данъци е плащал убиеца Т.Д. на 30 години? Какви ли осигуровки си е внасял? Плащал ли е ток, вода, консумативи? Ами всички негови приятели от самосформираната махала? Ами хилядите, които живеят из България?

 

Назрява момент, когато българското общество ще постави въпросът за циганското малцинство на властимащите. Това е един огромен проблем, който дърпа нашата държава назад. Назрява момент, когато българското общество ще поиска същите привилегии с които се ползва циганското малцинство. Все пак каква е причината едни човешки същества да бъдат толерирани за сметка на други? Нима това не е чиста проба дискриминация? Какво получава средностатистическият българин от постоянното толериране от страна на държавата на циганите? Мощна чалга под прозорците му, боклук пред входа му, страх , а понякога и смърт. Къде са ромските организации сега? Защо те не се грижат за населението, което уж представляват? Какво е тяхното мнение за убийството? Няма ги – такива като престъпникът Цветелин Кънчев се появяват по БТВ и Нова телевизия борещи се за циганските права при други случаи. Не и при такъв.

Крайно време е за енергични и активни действия за реалната интеграция на тези хора. Ако това не се случи съвсем скоро освен финансов, ще си имаме и етнически национален проблем.

Линк към групата за организацията на  протеста - http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=140260199323676&v=wall&ref=mf


Самият протест ще стартира на 8-ми юли от 19 часа пред Народното събрание




image
 

Според полицията извъшителят е задържан.



http://loran.blog.bg/

На 4 юли Борислав Райнов, който е трябвало да навърши 25 години на 4 август, е бил
пребит до смърт от банда озверели цигани в столичния квартал „Овча Купел“, на ул. „Барите“.

Още по-страшното в случая е, че т.нар. „български“ медии умишлено или не се опитват да премълчат истинските факти около трагичната кончина на младото момче, което е явна предпоставка такива рецидиви да се случват и в бъдеще. Навсякъде се тръби, че инцидентът е вследствие на пиянски скандал между двама души. Хора, познаващи Боби обаче твърдят, че той не е пиел.

image

Каква е истината? Борислав отишъл да направи забележка на циганите да не изхвърлят боклуци по улицата, след което десетки (според едни около 70, според други дори 100) умопомрачени тъмни субекта му скачат на бой, довел до фаталния край. Друга версия гласи, че забележката е била заради силна музика.

Според информация на ПРО.БГ Боби е бил многократно намушкан по цялото тяло от 30-годишен циганин Тр. Б., който е бил задържан.

Най-страшното, което „Разкрития“ научи, идва от думите на момиче с име Силвина Иванова, която твърди, че е пряк свидетел. Публикуваме думите й, взети от Интернет, без каквато и да е редакторска намеса и запазвайки автентичния правопис:

imageSilvina Ivanova 1. Purvo iskam da iskaja moite suboleznovaniq na rodninite na Bobi.

Fakt e tova che nego veche go nqma i nqma kak da go vurnem.
No na tezi koito go poznavahme toi vinagi shte ostane v surcata ni i shte go pomnim kato edin strahoten chovek.

Oshte sum oburkana ot vsichko koeto stava no nqkak si subiram sili za da sedna t…uk i da vi raskaja tova koeto v deistvitelnost se sluchi.

Istinata e takava che pred ochite na dve patrulki, ubiha momcheto !

BOBI POCHINA VUV MOITE RUCE ,PRI POLOJENIE CHE NIE BQHME SAMO TRIMATA SRESHTU VSICHKITE CIGANI KOITO NAHLUHA V DOMA NI I OCHAKVAHME NQKAKVO SUDEISTVIE OT PATRULKITE KOITO BQHA VUV KUSHTATA. V KRAINA SMETKA NE POLUCHIHME NIKAKVO SUDEISTVIE I IZLIZA TAKA CHE VINOVNI NQMA A IMA SAMO POSTRADALI !!!

image

Самият министър на вътрешните работи
Цветан Цветанов потвърди пред журналисти, че в близост до мястото, на което беше убит Боби Райнов, е имало полицаи. Той обаче отказа да отговори защо те не са се опитали да предотвратят нелепата смърт на момчето, заявявайки че в момента тече разследване и не би искал да конкретизира и коментира неща, които се изясняват.

Веднага след инцидента близки, приятели и познати на убития Боби сформираха група в социалната мрежа „Фейсбук“, чрез която призовават на протест пред Парламента. Той ще се състои в четвъртък, 8 юли, от 19:00 часа.

Нормалните хора се обръщаме със следния апел към министър Цветанов и неговите подопечни от МВР: Г-да, разберете най-после едно – престъпникът е престъпник, а той няма определен цвят на кожата, етнос или религия. Той е единствено престъпник и като такъв трябва да бъде пратен и държан на едно-единствено място – знаете отлично кое е то! Стига сте били на страната на престъпниците, защото всяко едно ваше бездействие или действие в ущърб на потърпевшите ви прави още по-големи престъпници!http://razkritia.com/%d1%86%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%bc%d1%87%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%86/






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. samvoin - Виждаме как София от ден на ден, о...
06.07.2010 12:47
Виждаме как София от ден на ден, освен средище на боклук и мизерия, се превръща все повече и в "бастион" на етническото напрежение и противопоставяне /освен на класовото и полит. - партизанското, на верското и на регионалното/ и на началото на конфедерирането и сепарирането на България по - различни критерии и на разделението на българската нация!
цитирай
2. анонимен - ;)
06.07.2010 15:09
Колкото по-късно толкова по-мръсно!
Но все пак за мъртвите или добро или нищо.
С.боксьора.
цитирай
3. анонимен - КАК НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ВИДЕО ...
06.07.2010 19:24
КАК НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ВИДЕО ПОРТАЛ ПОДКРЕПЯ ТЕРОРИСТИТЕ - СЕПАРАТИСТИ!
http://www.vbox7.com/groups/bozkurt/
цитирай
4. анонимен - АТАКА
06.07.2010 21:07
Оплачете се на Боко Тиквата и Цецо Пудела бе гербери дебилни!!!!!
цитирай
5. анонимен - Ама от Боко Тиквоглавото и Цецо П...
06.07.2010 21:30
Ама от Боко Тиквоглавото и Цецо Пундела никакъв х.й не става.Само баламосват народа с скалъпени акцийки и крадат чрез банката на Цветелина Бориславова.Тъпи грберчета!!!Увехнали!
цитирай
6. анонимен - на следващите избори твърдо гла...
06.07.2010 22:02
на следващите избори твърдо гласувам за Атака!!!!Може да са всякакви...но поне вярвам, че ще изринат циганята.Срам ме е , че гласувах за тия Гербери...само акции без завършек.А когато ножа опира в кокала.....никакви ги няма....
цитирай
7. анонимен - Работата започва да СМЪРДИ...
06.07.2010 22:08
Работата започва да СМЪРДИ...
цитирай
8. анонимен - Лошото е, че Атака няма да направят ...
06.07.2010 22:21
Лошото е, че Атака няма да направят нищо или ако го направят, няма да е добре направено и ще излезнем пак виновни, вместо да се докаже, че защитаваме домовете, семействата и живота си.
цитирай
9. lambo - до номер 5 - АТАКА
06.07.2010 22:45
Че нали вие сте най-верните съюзници на Боко Тиквата и Цецо Пудела !!!

К'во са правите на ощипана мома бе, продажници ?!

Че нали водачите ви, Айдук Сидер и Мангал Шопов и двамата са от цигански произход
цитирай
10. genadi2000 - А къде е БХК?
07.07.2010 00:54
А къде е БХК, къде са "защитниците" на човешките права? Или те са се специализирали да защитават цигани, анархо-комунисти, незаконни емигранти, гейове, педерасти, лесбийки и т.н.
А къде са посланиците на САЩ, Великобритания и т.н., да излязат с една декларация...
цитирай
11. анонимен - 21 години терор стигат ! Протест пред парламента на 08.07.2010 от 19 часа !
07.07.2010 03:08
Група във Фейсбук: http://www.facebook.com/group.php?gid=136049359752776&v=wall

цитирай
12. borsi - Ако смятат всички ни да "успокоят" като убития младеж, да имат да вземат!
07.07.2010 03:11
Само след няколко дни ще ни говорят за успокоение; само, че 21 години се успокоявахме! Стига толкова спокойствие. Ако смятат всички ни да "успокоят" като убития младеж, да имат да вземат!
цитирай
13. samvoin - Ето какво пише свидетелка: ...
07.07.2010 08:29
Ето какво пише свидетелка:

Silvina Ivanova 1. Purvo iskam da iskaja moite suboleznovaniq na rodninite na Bobi.
Fakt e tova che nego veche go nqma i nqma kak da go vurnem.
No na tezi koito go poznavahme toi vinagi shte ostane v surcata ni i shte go pomnim kato edin strahoten chovek.
Oshte sum oburkana ot vsichko koeto stava no nqkak si subiram sili za da sedna t...uk i da vi raskaja tova koeto v deistvitelnost se sluchi.
Istinata e takava che pred ochite na dve patrulki, ubiha momcheto !
BOBI POCHINA VUV MOITE RUCE ,PRI POLOJENIE CHE NIE BQHME SAMO TRIMATA SRESHTU VSICHKITE CIGANI KOITO NAHLUHA V DOMA NI I OCHAKVAHME NQKAKVO
SUDEISTVIE OT PATRULKITE KOITO BQHA VUV KUSHTATA. V KRAINA SMETKA NE POLUCHIHME NIKAKVO SUDEISTVIE I IZLIZA TAKA CHE VINOVNI NQMA A IMA SAMO POSTRADALI !!!
цитирай
14. анонимен - Един он нас
07.07.2010 09:41
След като европейците искат да интегрират циганите да си ги вземат в Европа. На нас не ни трябват.
И това правителство е като всички до сега. Не им пука за нищо. на сапун мамка ми мангалска.
Съболезнования на роднините на момчето.
цитирай
15. samvoin - Моля въздържайте се от подобни п...
07.07.2010 09:49
Моля въздържайте се от подобни призиви!
В този блог има свобода на словото и мненията, но нека все пак е в рамките на закона и морала.
цитирай
16. samvoin - Избягвайте в този блог призивите ...
07.07.2010 10:00
Избягвайте в този блог призивите към насилие и саморазправа - особено на етническа и верска основа, т.е. нарушаването на законите и Конституцията на Република България /които блога е доказал че се стреми да зачита и уважава, за разлика от управляващите и служителите на техните институции!/, защото целта на новината не е нещата да се изместват на плоскоста на битовото етническо противопоставяне между българи и цигани, а да се обединим най - сетне всички жертви на беззаконието, произвола и своеволията в тази страна и да дадем един яростен отпор, да укажем един натиск на институциите и на властимащите поне веднъж да приложат закона и то без двойни стандарти и да разгърнат полицейщината си там където има нужда и където е необходимо и трябва, а не срещу неподчиняващи им се само бандити само, срещу основателно другомислещите и срещу гражданите търсещи си законните и конституционни права на протести и демонстрации!
Полицията според нашите закони трябва да обслужва правата на гражданите и да пази и защитава тях, защото от тях и техния труд получава парите си, а не управляващата върхушка и имунитет имащите само, като служи всъщност на обезправяването на всички останали!
За какво ни е такава полиция изобщо?! За кво я има?
цитирай
17. анонимен - В Памет на Боби
07.07.2010 12:45
http://www.facebook.com/group.php?gid=140260199323676&v=wall

Полицията го прикрива това убийство , защото там имаше няколко палячовци в униформа, които оставиха това да се случи на метри от тях.

Попитайте близките утре на протеста какво се е случило!

Това утре може да се случи и на Вас и на ваш близък. Разгласете го както трябва , а не се правете на глупаци!!!

Само да Ви кажа, че това момче е спортист и не ПИЕ!!!!!!!!!
цитирай
18. анонимен - виц
07.07.2010 13:13
Разбрал Тато , че си отива вече и викнал Боце при себеси. Казал му, че го определил за настойник по завещанието му...Поце прочел завещанието и в него освен с разпореждане замилиардите по сметки тук и там и указание за погребението си. Искал да го погребат надолу с главата.
-Защо така бе бащице...не е по канона -проплакал Боце
-Виж какво-рекъл му Тато-Толкова грехове имам, че и с този и без него все тая...Ще дойде време когато ще искате ръка, а и нещо друго да ми целувате...за това надолу та да ви е по лесно...Аз пък нито искам да ви виждам, нито да ви чувам...и на мен да е по лесно...
Беше време когато съм псувал, че ми ги водят и насила мезадължават да ги взимаме по обестите на работа. Трудни бяха, работеха калпаво по голяма част от тях, но все нещо правеха. 8 часа на работа, 8 часа спят, два часа пътуват...Остават им малко часове за зулуми...Сега ние ги издържаме на 100 процента почти, а и трябва да търпим безумията им, трябва едва ли не да сме благодарни че са ни удостоили да се заселят в страната , в квартала, в дома ни...Те изяждат почти всички социални средства, заради тях базата е толкова ниска...Трябва да достигнеш до нивото на клошаря, за да ти обърнат внимание, а защо е нужно. Понякога е достатъчно държавата да те подпре за малко само, но реално, а не с подаяния...Не, е ще те чакат да се маргинализираш и тогава...Загиваме!!! Циганите играят не малка роля за това...Циганите и политиците-това е проблемът ни...!!!
цитирай
19. анонимен - Нищо няма да се промени
07.07.2010 23:23
Всички чудесно знаем, че мирен протест нищо няма да промени. Това не е първият случай, няма да е и последният. 19:00 е само час преди Листопад, представете си как повечето от нас ще се откъснат от телевизорите. Скоро ще има друг повод, и още, и още... Този, арестуваният, дори да го осъдят условно, сигурно още преди ареста си е направил няколко нови циганчета из катуна. Жалко единствено за жертвите. Но предвид живота ни, да му мислим ние. Те вероятно са на по-добро място.
цитирай
20. анонимен - Масови протести всеки ден
08.07.2010 06:30
Масови протести всеки ден до напълно изчистване на гетата.
цитирай
21. анонимен - БЪЛГАРИТЕ са роби в собствената си държава.
08.07.2010 09:57
Всички скърбим и в сърцата ни се събира чувство за неправда , чувство за предателство към този наш събрат, който бе убит от едни създания, които подкрепяни , насърчавани и ненаказвани от мафиотската структура, наречена държава, никога няма да се спрат, защото са над закона и са закриляни.
България скърби за Боби, но протестите са глас в пустиня....почти без смисъл, т.нар. свободни МАСиМЕДии са полатени слуги и престъпници, изопачиха и скриха това зверско убийство, фактите говорят, че всичко се ръководи"отгоре", нищо по-различно от последните 70г. Народе , не с приказки и протести ще успеем да променим статуквото, има много начини , но те не се коментират!
Най-напред правете това , което правят убийците на Боби, не плащайте ток, вода, взимайте кредити без да ги връщате, работете без договори и без това това е ограбване и малко БЪЛГАРИ успяват да вземат само малка част от внесените пари за пенсия - факт, нека жените Ви разберат , че по-малко от 2 деца е намаляване на БЪЛГАРСКОТО население, живейте на помощи, съдете т.нар. държава, но най-важното е да разберете , че държавата е мащеха, а не майка и тогава започнете да разчитате единствено на себе си и на приятелите и роднините си ! Народе !!!
цитирай
22. samvoin - Масови протести всеки ден до нап...
08.07.2010 17:56
анонимен написа:
Масови протести всеки ден до напълно изчистване на гетата.
А къде ще ги пратим като съборим гетата?
цитирай
23. samvoin - От тук нататък постове в разрез с ...
08.07.2010 17:58
От тук нататък постове в разрез с Конституцията и законите в Република България, ще бъдат трити без предупреждение.
Нека не заприличваме на някои други "националистически" интернет пространства.
Българският национализъм няма нищо общо с англосаксонската субкултурна организация, взаимствана от малайските негри - "скинхед"!
цитирай
24. анонимен - anonimen
08.07.2010 19:29
ZA6TO TRQBVA DA STRADAT DRUGI CIGANI ZARADI EDIN
цитирай
25. анонимен - ANONIMEN
08.07.2010 19:33
TARSETE VINOVNIKA I NAPRAVETE SA6TOTO S NEGO ,NO NE SAS VSI4KI CIGANI.TE NQMAT VINA,TARSETE VINOVNIKA I NAPRAVETE SA6TOTO KAKVOTO E NAPRAVIL S BOBI .
цитирай
26. samvoin - Моля също така и да се пише на Кири...
08.07.2010 20:40
Моля също така и да се пише на Кирилица в този блог, от тук нататък.
цитирай
27. samvoin - Ако убийството е станало пред очите ...
08.07.2010 20:54
Ако убийството е станало пред очите на полицаи, тези поолицаи ще бъдат ли подведени под отговорност и установени кои са, и то като СЪУЧАСТНИЦИ в убийството?!
Полицаите които бяха пуснали Максим Ставийски - пиян да кара, знаем че освен че самоличноста им беше прикрита и не беше установена, никой не потърси съдебна отговорност от тях!...
цитирай
28. genadi2000 - Bulgaria-2029
08.07.2010 22:16
Рамзи щракна със запалката и внимателно започна да загрява капачката, съдържаща вода от кенефа, лимонтузу и, разбира се, хероин. Не се чувстваше добре.

Това му беше вече третия шприц от сутринта, а продължаваше да се чувства така, сякаш всичките лайна на света се бяха стоварили върху главата му и го притискаха в неумолимата си прегръдка. Изтегли течността от капачката с придобита през годините рутина и без повече да се мотае заби иглата в голямата, изпъкнала вена на хуя си, който предварително беше омотал с турникет. Ръцете и краката му, общо взето вече не ставаха за тази работа, защото вените по тях бяха така калцирани, че беше почти невъзможно да се забие в тях каквото и да е. Приятна топлина се разля по тялото на Рамзи и Световният Говнян Океан сякаш малко поразхлаби задушаващата си прегръдка. Запали цигара и моментално повърна в кенефа. Драйфаше стомашен сок, внимавайки да не нацапа новата си униформа. Все още не се чувстваше както трябва. Извади от джоба си измачкания пакет хероин и го погледена със съжаление. Беше останало твърде малко, ако си го праснеше още сега следобед щеше да се почувства особено зле. Щеше да го втресе, да му избие студена пот, щеше да врещи и да трепери неудържимо, а колегите му не гледаха на това с добро око. Въздъхна тъжно и прибра пакета обратно в джоба си. Животът е гаден помисли си той и излезе неудовлетворен от кенефа.
Животът наистина не бе особено благосклонен към Рамзи. Обременил го беше още първоначално с факта, че се бе родил циганин. В последствие му бе нанесъл втори удар, превръщайки го в наркоман. Като капак на всичко беше и гей. Даже не и гей, а най-обикновен педераст, тъй като изкуството и културата му бяха напълно чужди ( пък и беше неграмотен ). Освен това на четиринадесет годишна възраст баща му ( който, разбира се, редовно блудстваше с него ), го венча насила за една дванадесет годишна циганка, която поради особеното либидо на Рамзи не предизвикваше у него никакъв интерес, даже го караше да потръпва от погнуса всеки път, когато се прибираше вкъщи и трябваше да легне до нея в семейното ложе. Тя пък, курвата мръсна, излежда се ебеше за живо и за умряло, защото му народи седем деца без да я е чукал дори веднъж и сега му се налагаше да изхранва многобройна челяд, която дори на беше от него. От спомена за това по гърба му полазиха тръпки и се почувства поне с три степени по-зле. Опря се о стената и изчака пристъпът да премине. Когато тръпките и позивите за повръщане попреминаха той продължи към бюрото си, въртейки задник доколкото позволяваше затрудненото му положение.
Рамзи, освен всичко останало, беше и полицай от Регионалната Циганска Служба за Борба с Белите Продавачи на Леки Дроги. Беше се издигнал в службата до младши лейтенант благодарение на факта, че с началника на отдела, майор Юсуф, бяха стари гаджета. Стана полицай пък благодарение на брат си Реджеп, който наследи семейния бизнес от баща им и сега беше богат и уважаван от всички търговец на хероин. Издигна голяма бяла къща на мястото на коптора, в който живееха преди, а на Рамзи, с когото отдавна поддържаха интимни отношения, купи тристаен апартамент в престижен цигански квартал. Също така благодарение на него Рамзи можеше да подхранва леката си слабост към хероина, защото Реджеп избиваше доволни количества стаф, продавайки на гяурите счукани керемиди, с цел да понамали популацията им. Но напоследък брат му не съумяваше да задоволи нарастналите потребности на Рамзи и на последния му се налагаше да се снабдява с лекарство и от други места. Тъй като беше свикнал хероинът да му е безплатен, пък и не можеше да отделя от скромната си полицейска заплата за това ( жена и седем деца не са шега работа), Рамзи намери друг начин, далеч по-евтин. Фактът, че беше и бездруго педераст го улесняваше в голяма степен, даже някои наркодилъри с по-подчертано предпочитание към мъжките ласки му се обаждаха в службата, за да го питат дали не иска стаф, още сега и на момента. Как му се искаше и сега да се обади някой такъв благодетел и да изрече така бленуваните думи Но уви, телефонът днес сякаш бе онемял.
Рамзи въздъхна тежко и положи кльощав задник на стола пред бюрото си и обхвана пулсиращата си глава с две ръце. Имаше чувството че ще се пръсне. Замисли се откъде да си намери стаф. Познаваше един дилър, който даваше веднага пакет срещу свирка, но в момента Рамзи беше затупан от работа бяха пипнали някакъв гяур с три грама и половина трева и сега трябваше да слиза в килиите на всеки кръгъл час и да го смачква от бой докато отрепката не си признае че продава Леки Дроги. Нямаше никакъв начин да се измъкне от участъка за достатъчно дълго все пак дългът си е дълг.
Какви неща трябва да понасям заради гадните гяури-наркодилъри! помисли си той и ядно скръцна със зъби. Следващият път направо щеше да изкърти главата на гадното копеле, само стой та гледай! От мисълта за това му поолекна и той се отпусна на стола, отчасти успокоен. В този момент погледът му се спря на оставената на бюрото му бележка. Отвори я и видя нарисувания на нея голям хуй. Това означаваше, че майор Юсуф го вика за Ежедневния Инструктаж. Рамзи изсумтя, изправи се и тръгна към кабинета на началника с известно нежелание беше му твърде гадно дори за по принцип любимия му Инстуктаж.
Почука два пъти бавно и три пъти по-бързо това беше специалният полицейски код за извънредни ситуации - и влезе в кабинета. Майор Юсуф седеше зад бюрото си, вперил строг поглед пред себе си. Той беше към петдесетте, нисък и пълен, с тъмнокафява кожа и прошерени коси и мустаци. Беше облечен в парадната униформа на РЦСББПЛД, а именно червена риза на сини, зелени и оранжеви петна с извезан розов надпис POLICE на джобчето, и лилави панталони с кремав кант. Върху гърдите му гордо блестеше полицейска значка, а на главата му се кипреше кокетна фуражка цвят каки. В ръката си държеше позлатена писалка, с която рисуваше крилати курове на листа пред себе си (използваше я предимно за такива неща, тъй като той, както и Рамзи, беше неграмотен). Цялостното му излъчване навяваше на Рамзи мисли за мъжество и страст. Майор Юсуф имаше щастлив брак с мъж на почти неговите години, заедно отгледаха четири момченца, които израстнаха здрави и будни педерасти, даже трима от тях вече си имаха мъже и семейства ( Рамзи винаги им беше завиждал заради шанса в живота, който той никога не бе имал ). Майора живееше в триетажна къща в най-престижното гето, имаше четири сателита, шест телевизора, бял мерцедес, пък и беше скътал бая парици чеиз за сватбата на най-малкия си син. Въобще беше напълно преуспял в живота. Само че от дългите години домакинска работа вкъщи мъжът му беше поувиснал и поувяхнал и вече не възбуждаше майора както преди, което го накара да потърси връзка с по-младия и сексапилен Рамзи. Хареса в него начина, по който въртеше дупето си, влажните му изкусителни черни очи, които сякаш го подканяха да бръкне в панталона си и нежното му, смугло лице с малка, чувствна устичка, в която той с удоволствие се празнеше ежедневно. Майорът, естествено, криеше любовната си авантюра от мъжа си, който наскоро беше влязъл в критическата и често изпадаше в нервни кризи, а и един развод значително би намалил финансовите му авоари.
Рамзи присъпи в кабинета, изпъна се като струна и отдаде чест на майора, рапортувайки с висок глас:
Господин Майор, младши лейтенант Рамзи, разрешете да доложа! (разговорът между двамата се провеждаше на матерен език, който тук за улеснение сме транслирали в не-матерен)
Разрешавам! отговори му майорът, разкопчавайки панталона си. Рамзи без да чака клекна под бюрото и пое вече еректиралия кур в устата си. Дългогодишният му опит в свирките го беше превърнал в орална богиня той лижеше, мачкаше, смучеше, лигавеше и целуваше големия черен хуй, извор на благоденствието му, карайки майора да се гърчи и мучи от удоволствие. С едната си ръка галеше тлъстите провиснали ташаци на шефа си, а другата беше свряна дълбоко в кафявия център на страстта му. Майорът беше хванал главта му и натискаше толкова силно, че Рамзи усещаше пулсиращия кур чак в трахеята си. Скоро рутината каза думата си и майорът с вик изригна гъста сперма в устата и гърлото на подчинения си, оставяйки малки, лепкави капчици по дългите му, хусарски мустаци. После, без никаква почивка, просна Рамзи по очи на бюрото си и с победоносен възглас пронкна в бленуваното отверстие. Младши лейтенентът, вече възбуден до крайност, започна да пъшка и да върти задник от удоволствие. Майорът го помпаше с мощни тласъци, каращи главата на Рамзи да се удря периодически в кутията на компютъра, което го възбуждаше допълнително. Разни предмети започнаха да падат от бюрото, факт, останал незабелязан от двамата любовници, които крещяха и стенеха, изпепелявани в огъня на страстта. Сега майорът беше хванал Рамзи за мустаците и опъвайки ги виеше Дий! Дий! докато го пронизваше с дебелото си, черно острие. Разлигавеният задник на младши лейтенанта с тихо шляпане поглъщаше колосалния кур на шефа си в топлата си и гостопримна обител, като се свиваше и разпускаше за да достави максимално удоволствие на напиращия нашественик. От очите на Рамзи се стичаха сълзи на наслада.
След известно време майорът реши да смени позата и обърна Рамзи по гръб, качвайки краката му на раменете си. Навлизането беше зашеметяващо и двамата изквичаха от неописуемото удоволствие, граничещо с нирвана. След няколко мощни тласъка майорът измуча и се изпразни гъсто върху треперещия корем на Рамзи, с което Ежедневният Инструктаж приключи. Двмата легнаха на бюрото прегърнати и запалиха цигара със стаф.
Трябва да поговорим. каза майора гърлено, опитвайки се да задържи дима максимално дълго. Рамзи го изгледа учудено досега никога не бяха разговаряли след акта. Незнайно защо този факт го притесни.
Може би няма да се видим повече продължи майорът. Ченето на Рамзи увисна от почуда.
Но защо, та аз те обичам? промълви той през напиращия вече от гърлото му плач.
Работата е твърде сложна каза майорът с изкривено от болка лице Завърши вътрешното разследване за расова чистота в отдела, което установи че ти си негоден за работа при нас думите му увиснаха във въздуха. Долната устна на Рамзи трепереше, а от очите му се стичаха едри сълзи, които капеха върху бюрото, размазвайки нарисуваните крилати хуеве.
Но аз съм чистокръвен циганин! проплака той
Не си, както изглежда. каза майора, като го потупа бащински по рамото Разследването установи, че прабаба ти е била китайка, следователно и ти си една осма китаец и като такъв не можеш повече да работиш тук. Принуден съм да те уволня момче, няма как.
Рамзи изхвърча разплакан от участъка. Дълго броди по улиците, незнаещ какво да прави, докато накрая се свлече в пълно изтощение на една пейка в парка. Светът се беше сринал пред очите му. Беше свикнал с факта, че е циганин, наркоман и педераст. Почти беше свикнал и с гнусната твар, обитаваща дома му и с многолюдната й челяд. Но това вече беше твърде много. Китаец! Внезапно му стана непоносимо зле, зави му се свят и той започна да повръща до пейката. Тогава се сети за пакета, лежащ услужливо в джоба му. Извади го с треперещи пръсти, сготви бързо дозата и моментално я инжектира в една от сравнително запазените вени на врата си. Почувства се малко по-добре. Опита се да събере мислите си. Равносметката не му хареса никак няма вече полицийска заплата, няма привилегии, нищо. Търговците на стаф вече нямаше да му дават материал за свирка та кой ще позволи на един китаец да му духа?! Даже брат му щеше да се отрече от него, защото не съумя да опази семейната чест. Освен това днес изгуби любовта на живота си. Сети се за жена си отвратителната, разплута гад, чиято разчекната путка се беше превърнала в конвеер за малките, врещящи уродчета, правещи от живота му ад. АД! Внезапно в главата на Рамзи изплува мисъл кристално-бистра и ясна. В просълзените му очи блесна твърдост, неподозирана преди. Той беше решил!
В шестнадесет часа и двадесет и четири минути същия ден младши лейтенант Рамзи се самоуби чрез единичен изстрел в слепоочието със служебния си пистолет Макаров, отивайки в един по-добър свят, където любовта е вечна, а хероинът безплатен.


PS. В последствие се установи, че данните от разследването са неверни и Рамзи бе повишен посмъртно в чин лейтенант. Виновните са наказани.
цитирай
29. анонимен - Ами сега?
09.07.2010 01:46
Този на клипа, неговия приятел се казва Кристиян и е дилър на наркотици заедно с Мони. И двамата работят за Калоян Макса. Полицията знае това и си трае. Колко ли пари взимат за да си мълчат. Кристиян наскоро излезна от следствения арест. Такива приятели ли е имал Боби? Наркодилъри.
цитирай
30. samvoin - Този на клипа, неговия приятел се ...
09.07.2010 03:59
анонимен написа:
Този на клипа, неговия приятел се казва Кристиян и е дилър на наркотици заедно с Мони. И двамата работят за Калоян Макса. Полицията знае това и си трае. Колко ли пари взимат за да си мълчат. Кристиян наскоро излезна от следствения арест. Такива приятели ли е имал Боби? Наркодилъри.
Тези неща като ги знаете и имате данни и доказателства, защо не реагирате пред полицията и то преди случката с Боби /когото аз лично не познавам и не искам да му ставам адвокат, в никакъв случай! Но убийството на много народ - над един и то невъоръжен си е факт.../, а сега ти - като анонимен ги пишеш и трябва да ти повярваме на 100%?
Излез с имената си, дай данните пред медия или полиция които имаш, и пр...
След като вие мълчите или сте мълчали, не сте ли му съучастници на тоя наркодилър /акое наистина такъв!/, ако е верно, както полицаите - стояли и нереагирали при убийството са съучастници на убийците?!
Можеше и да предотвратят убийството и жертвите и напрежението които може да има след него, нали?
Освен това от къде да знаем че не си някой от "заинтересованите" да разпространяваш такива слухове и защо Цветанов не каза че има данни за криминални прояви на Боби, лично? Нека не отиваме при познатите или приятелитте му, като може и просто да не му е чак "приятел", а познат представен от медиите за такъв, или съсед само...
Другото което е, аз не мисля че човек може винаги да знае приятелите и познатите му с какво се занимават, пък и не е задължително ако някой е наркодилър, наркотиците да те свързват с него и тоя отрязък от живота му, нали?
Като е наркодилър този, да си носи конкретно за това последиците, но това как оправдава случая с въпросния Боби /когото пак казвам, не познавам и имам информация само от медиите и разлчни изказвания, като целта е да се търси истината тук, не да се правят пишманпропаганди!/?
цитирай
31. анонимен - Държавата или я има или я няма
09.07.2010 09:01
Казано с една дума, една нация създава държава, за да може организирано да се управлява и защитава своите интереси. За тази цел тя избира хора от своите среди. За издържката на тези хора и всички други разходи тя плаща данъци. От това следва, че тези хора трябва да изпълняват задълженията си, за които са избрани, а не да си създават привилегии, не да се обогатяват, не да създават проблеми и трудности на тези които са ги избрали, а понякога дори защитават тези които нарушават правилата, за сметка на останалите. Този или тези от избраните, които не се вписват в този съвсем накратко нарисуван образ следва да бъдат отзовани от власта, ако сами не преценят, че не се справят и не се оттеглят. Държавното управление е за защита интересите на нацията и държавата. Държавата е длъжна да се грижи за личните права и интереси на своите граждани, а гражданите от своя страна да спазват правилата и изпълняват своите задължения. КОГА ТЕЗИ НЕЩА ЩЕ СЕ СЛУЧАТ И У НАС???
цитирай
32. анонимен - Комптън
09.07.2010 09:45
Един въпрос ме вълнува - каква би била реакцията на полицията и медиите, да не говорим за правозащитните фондации, ако 100 БЪЛГАРИ ВЪОРЪЖЕНИ С БРАДВИ И ЯТАГАНИ БЯХА НАСЕКЛИ НА ПАРЧЕТА ЕДИН ЦИГАНИН????? Щеше да се вдигне вой и квичене, щяха да обявят извънредно положение, обиските и арестите щяха да са хиляди, поне една година щеше да се шуми за това...А щом жертвата е БЪЛГАРИН, случая се крие, в най - добрия случай се споменава че това е "битова свада". И ако е вярно, че четирима "супермени" с фуражки само са ГЛЕДАЛИ как 100 мангала въоръжени със секири нахлуват в чужда собственост и убиват човек, това значи, че полицаите са съучастници!!!! Сега пък се опитват още повече да очернят БЪЛГАРИНА - бил наркодилър!!!!!!! Не, братле, БЪЛГАРИНА Е МЪРТЪВ!!! Кафяво - кожите маймуни от години ВИЯТ "СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ", ето че вече започнаха и да ни убиват просто защото...не ни харесват!! Добра е идеята да се направи списък с престъпленията, извършени от цигани през последните 20 години, само че официално регистрираните случаи са поне стократно по - малко от реално случилите се...Защото когато мангали със заплахи преджобят третокласник и му вземат 3 лева, това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, нарича се ГРАБЕЖ, но не се отразява НИКЪДЕ! А подобни случки са десетки хиляди! Когато чакате на светофар и гнусната кафява гнида иска да ви мие стъклата, а вие откажете, кафявата отрепка започва да ви псува и да ви иска пари, това Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - НАРИЧА СЕ ИЗНУДВАНЕ, но не се отразява никъде, а се случва по 500 ПЪТИ на ден само в София! Когато шахтите на улицата липсват, със сигурност са измъкнати с циганска каруца и въже, това е престъпление, нарича се КРАЖБА, което се случва поне 1000 пъти годишно в цяла БЪЛГАРИЯ, но не се отразява никъде!!! Ето само ТРИ вида престъпления, превърнали се в "класика - евъргрийн" за циганите, нещо като техен "ежедневен ритуал" - броят на подобни зулуми за последните 20 години вероятно е няколко МИЛИОНА!!! Да не говорим да по - тежките престъпления...Тук е Комптън, Бг!
цитирай
33. анонимен - smart na mangala ubiec
09.07.2010 22:23
mangustata na dravnika.
цитирай
34. анонимен - Vinagi shte ostanesh v saznanieto mi
10.07.2010 16:23
Nedoumqvam kakva e tazi jestokost i agresiq sreshtu nas ot strana na tazi napast,koqto ne plashta nishto i ne q e grija za nishto v nashata strana.Pitam se : Tolkova li sme mnogo balgarite na tazi zemq ,che trqbva po tozi nachin da napuskame jivota v razcveta na silite si i dokoga shte ponasqme tozi romski teror ???
цитирай
35. samvoin - От един форум - мнение на потребител:
10.07.2010 18:14
От един форум - мнение на потребител:

"Сутринта гледах по Тази сутрин (барухтв) репортаж, в който беш евзето интервю на майката, брата и бащата на момчето, което е повикало Боби на помощ. От казаното от бащата на момчето и от самото момче в друго интервю си вадя извода, че първоначално това момче се е карало с циганите, които катунират точно пред дома му, за боклуците които изхвърлят. Циганите освирепели и бащата като видял какво става викнал на помощ някакви негови приятели-цигани от Факултета. През това време момчето викнало Боби на помощ. Когато катунарите видели мощните мангали от факултета се изпокрили, а тия от Факултета (естествено) не помогнали на "приятелите" си българи, а на своите катуниращи събратя и убили Боби Райнов. Най-интересно ми е защо бащата на момчето, което повикало убития на помощ, сега се опитва да оправдае тия от Факултета, като казва "те помислиха сина ми и Боби, че са от ония (катунарите)". Пълна трагикомедия."

Наистина ако е разказано такова нещо сутринта, работата става много заплетена около тоя случай, не толкова проста, колкото изглеждаше и беше представена отначало...Хм...
цитирай
цитирай
36. samvoin - http://www. btv. bg/shows/taz...
11.07.2010 04:34
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/1850833623-Istinata_za_ubiystvoto_na_Borislav.html
цитирай
37. анонимен - Vazmezdie za vinovnite!!!!
11.07.2010 15:43
Stiga privilegii za ciganite!!!
Stiga pomoshti za tazi neraboteshta sgan!!!
Smart za ciganite, uchastvali i sauchastvali v ubiystvoto na Bobi!!!!
Zzatvor za policaite, nabludateli na ubiystvoto!!!
цитирай
38. анонимен - !
13.07.2010 01:02
Az ne sum ot Sofiq no naskoro hodih na gosti v stolicata to4no v kvartal Ov4a Kupel i 4estno da vi kaja mi se stori dosta stra6no, za6toto vidqh kak prez malkite 4asove na no6ta cigani obikalqt iz kvartala i togava moq priqtel mi kaza 4e se e slu4valo ve4er kato se pribira v kvartirata si da go sre6tat takiva individi i da go pitat "ti ot na6te li si" pri koeto sled kato toi im otvru6ta s da te ne go zaka4at i moq priqtel mi obqsni 4e tezi cigani koito obikalqt prez no6ta debnat ili za da oberat nqkoi ili za da iznasilqt nqkoe zabludeno momi4e. Kak e vuzmojno tova nqma li policai tam se pitam az V nikoi drug kvartal na sofiq v koito sum hodila ne sum vijdala ili 4uvala takova ne6to
цитирай
39. highvoltage - Такава е истината - Боби е бил добър ...
13.07.2010 09:37
Такава е истината - Боби е бил добър приятел на човек, който не го е заслужавал, а фаталната грешка е, че е опитал да говори с циганите. Да общуваш с цигани е невъзможно, тъй като са предубедени.
А служителите на МВР вземат страна само когато се бият цигани помежду си и това е много странно. Излиза че им е наредено да пазят циганите едни от други, но не и другите хора от агресивните цигани.
цитирай
Търсене