Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10030905
Постинги: 7887
Коментари: 3501
Гласове: 6337
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
20.06.2010 16:35 - Декларация на свободните националисти “Национална съпротива”
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1495 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 20.06.2010 16:48


ДО:

Г-Н ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ
ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

Г-Н НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ
МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ

Г-Н БОРИС ВЕЛЧЕВ
ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС

Г-Н ДРАГОМИР ПЕТРОВ
ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ «МИГРАЦИЯ», МВР

Г-Н ГИНЬО ГАНЕВ
ОМБУДСМАН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н КЕМАЛ ЕЮБ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ

Г-Н ГЕОРГИ КОЛЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД

БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ

СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ И СЪТРУДНИЧЕСТВО В ЕВРОПА
TНЕ ORANISATION FOR SECURITY AND CO-OPERATION IN EUROPE

БЮРО ЗА ДЕМОКРАТИЧНИ ИНСТИТУЦИИ И ЧОВЕШКИ ПРАВА, ВАРШАВА
OFFICE FOR DEMOCRATIC INSTITUTIONS AND HUMAN RIGHTS

ЕВРОПЕЙСКА АГЕНЦИЯ ЗА ОСНОВНИТЕ ПРАВА
EUROPEAN UNION AGENCY FOR FUNDAMENTAL RIGHTS (FRA)

ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ СРЕЩУ РАСИЗМА И НЕТОЛЕРАНТНОСТТА
EUROPEAN COMMISSION AGAINST RACISM AND INTOLERANCE (ECRI)

Декларация на свободните националисти/ Национална съпротива/

Обръщаме се към горепосочените институции и цялата общественост по повод задържането и обвинението срещу невинни лица, нарочени за извършители на побой срещу група младежи на 6 юни т.г. в трамвай 20. От страна на медиите и определени организации еднозначно се лансира версията, че нападението е извършено от младежи, свързани с Национална съпротива. Това движение се заклеймява манипулативно от някои медии като организация за извършване на побои и терор.  Затова е необходимо да поясним, че Национална съпротива не е организация, а обобщаващо название на младежите с националистическо и родолюбиво мислене. Следователно медийните атаки срещу Национална съпротива са всъщност целенасочена кампания срещу родолюбието и национализма, като за повод е използван инцидента от 6 юни, когато пострадалите са младежи с крайно-леви убеждения. Припомняме, че “Национална съпротива е неформална организация, без лидери и членска маса, която обединява български патриоти и националисти работещи за добруването и напредъка на БЪЛГАРЩИНАТА! Национална Съпротива отрича делението на футболен, градски,квартален и др.принцип! За нас като първа и единствена точка стои България!”

Младежите, които бяха задържани от полицията, се намират в ареста вече втора седмица, и все по-очевиден става факта, че в случая се търсят изкупителни жертви, за да се задоволи интереса на определени кръгове и да се отчете дейност на изпълнителната и съдебната власт. Трябва да се подчертае, че шестимата обвиняеми са задържани по домовете им, предварително нарочени за предполагаеми извършители, на базата на догадки и безразборни показания от страна на потърпевшите, които пред полицията са посочили за извършители всички лица, на които по един или друг начин знаят имената и които явно не споделят крайно-левите им политически възгледи.

 

Един бегъл поглед върху задържаните, ще докаже, че те са събирани на произволен принцип, на полицейско-произволен принцип. Матея Пенев страда от астма и трудно  би извършил “дръзко нападение с метални пръти”, особено ако е с маска, която допълнително би му затруднила дишането. Емил Алексиев е бил в дома си сред семейството си, тъй като му е предстоял държавен изпит за завършване на висшето му образование и  е учил за него. Един от задържаните е Марио Макуси, чиито баща е палестинец, синът му е обвинен за нападение над хора, защитаващи интересите на чужденците тук. Има и свидетели, които казват къде е бил задържаният по това време. Димитър Лазаров вечерта преди нападението, за което е задържан, е бил на рожден ден с много хора, които могат да потвърдят до кога са стояли и ставало ли е дума за подобен род “добре организирани и планувани атака”. По време на самото нападение е бил вкъщи, при своя брат и майка. Росен Кънев е бил до късно вечерта събота срещу неделя на забава с приятели и баща му го е събудил към 14 часа в неделя. За Васил Павлов, наричан от медиите Шопа, също има свидетели, които могат да потвърдят къде е бил. Показаните днес ДНК експертизикатегорично отричат ДНК материала, взет от обвиняемите да съвпада с ДНК материала, събран от местопрестъплението.

С това открито писмо призоваваме институциите да не се поддават на натиска на определени кръгове и организации, които с декларации и пресконференции се опитват да влияят на следствието и съда, за да бъдат осъдени невинни лица. Визираме протестите на анархистични организации, както и самоопределящите се като правозащитни организации – Хелзински комитет, „Прелом” и др. , известни с това, че защитават всичко, което се явява враждебно и агресивно към българите и българщината.

Нужно е да отчетем и лицемерието на анархистичните леви организации, които организират протести и пресконференции, с цел да притиснат следствието и съда. Те самите открито изповядват идеология, свързана с кръвопролитие и терор, а сега говорят за демокрация и човешки права. Известно е, че една крайно-лява организация открито призова за насилие и терор над националисти и патриоти – това се случи на пресконференция в Пловдив през миналата година. От организаторите на пресконфренцията, явили се с маски и качулки пред медиите, не бе потърсена никаква отговорност, което ние не приемаме за нормално в една държава, която се стреми към осигуряване на ред и законност за обществото. Считаме, че истинските подбудители и инспиратори на физически сблъсъци като този от 6 юни, са именно тези крайно-леви организации, открито говорещи за насилие и терор над свои опоненти и които присъстват и подкрепят сбирки и действия на отречени от цял свят, обявени за терористични организации и сдружения.

Съдебната и изпълнителна власт се стремят да изглеждат ефективни и това е разбираемо, но нека за целта не се използват изкупителни жертви. Ние, като нормални граждани, призоваваме органите на реда и съдебната власт да си свършат работата обективно. Заради безсилието и некомпетентността на МВР, 6 млади момчета се съсипват в ареста, съсипват здравето и психиката си, съсипват се и близките им.

Ние, като част от обществото изразяваме подкрепата си към несправедливо задържаните момчета, част от бъдещето на нашата Родина. Изразяваме подкрепа и към близките на задържаните, които днес не сдържаха сълзите по децата си.

Свобода за невинните!


Забележка: Създателя на блога няма никаква връзка и с въпросната организация от чието име е написана Декларацията и никаква организационна обвързаност /както и с никоя от съществуващите у нас в момента организации, определящи се като "националистически"/, а публикува въпросния матерал тъй като смята че в голяма част от забележките му - има основания в случая /които трябва да бъдат взети под внимание от съответните органи!/, според личните му наблюдения по - развитието на казуса и според изтеклата информация и противоречиви данни по - медиите, абстрахирайки се от други позиции на въпросната организация, с които е изразявал несъгласие в доста от случаите.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - ПОЗДРАВ ОТ СИМПАТИЗАНТИ
20.06.2010 17:45
ДА ЖИВЕЯТ МОМЧЕТАТА ОТ "НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА",
ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ВЕЛИКИЯ СТЕФАН СТАМБОЛОВ!!!!

ОБИЧАМЕ ВИ!!!!

ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС!!!

ВИЕ СТЕ РЕШИТЕЛНИ И МОЖЕТЕ!!!
НАПРАВЕТЕ ГО!!!!
цитирай
2. samvoin - ДА ЖИВЕЯТ МОМЧЕТАТА ОТ "НА...
20.06.2010 18:09
анонимен написа:
ДА ЖИВЕЯТ МОМЧЕТАТА ОТ "НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА",
ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ВЕЛИКИЯ СТЕФАН СТАМБОЛОВ!!!!

ОБИЧАМЕ ВИ!!!!

ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС!!!

ВИЕ СТЕ РЕШИТЕЛНИ И МОЖЕТЕ!!!
НАПРАВЕТЕ ГО!!!!
http://bg.altermedia.info/
Ето тук можеш да поздравиш "Национална съпротива".
цитирай
Търсене