Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.05.2010 03:02 - Не ходете на Пловдивския панаир!!! Мафиоти, мутри и масони.
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 3410 Коментари: 1 Гласове:
0



Днес отидох до Пловдивския пролетен панаир. Обиколих го, разгледах го и оцених усилията на ръководството му за около 2 часа. Не крия, че още съм в стрес от видяното. Не ходете  във владенията на Георги Гергов и Боги Бонев, ако уважавате себе си и не държите на всяка цена да видите една обществена чалга, прикрита зад кичозни фонтанчета, градинки, часовници, заведения за кебапчета с бира и разни други „визии” за модерно бизнес-изложение.

         А беше време, когато не можеше да се разминеш от хора, нямаше местенце, където да се сместят изложители от цял свят, когато имаше стил в изложението, ако нямаше друго. Сега най-спокойното място в Пловдив е панаира. Безсмислени изложения на гоблени, рамки за тях, ретро-мебели, матраци, юргани, ножове от … керамика, кисели млека и кашкавал, шарена сол и други мерудии, термоси и кухненски съдове, балатум и мокети, завеси и ковано желязо, циркуляри и най-обикновена шкурка, басейни, градински оградки, най-обикновени керемиди,  яхти за мутрите, надуваеми рибарски лодки, халби за бира, електрически скари, барбекюта с пропан-бутан, окомплектован будоар тип „Виктория”,  анцузи, гуменки и тишърти  за спорт и свободно време… Цялата тази мощ на родната и чужда икономика е разположена словом и цифром в 7 /седем/ палати от над 30 на територията на герговите владения. С трън да завъртиш няма какво да закачиш. Такова уникално „изложение” досега не съм виждал, а помня доста отдавна, уверявам ви.

         Взех та поразпитах стари дружки от администрацията на какво се дължи този резил и всички без изключение отговориха в един глас: на мутрите и мафията, които си напазарува изложението. То и сухата статистика говори достатъчно. През 2007 г. изложителите са били 1 247, тази година са … 291, но пловдивските обслужващи медии отчитат като крупен успех, че пролетния панаир в Търговище успял да събере само 140 изложители, демек пловдивският панаир с всичките му отдели и пиари има два пъти повече клиенти от … Търговище. Да здравствует !!!

         И понеже се титулува „международен” си направих и справка за чуждите изложители. През 2007 г. са били 625, а тази … 52, т.е. спадът е над 6/шест/ пъти. Тенденцията  към растеж е единствено в устойчивия срив на посетители, изложители, чуждестранни участници и иновационни идеи. Нямам сили да изчислявам в проценти, ако искате направете си  труда какъв е резултата от „концепцията за преструктуриране”, рожба на умните главици на собственика Гергов и десните му ръце Богомил Бонев и Иван Соколов.

         Продължавам разходката си с един от светнатите приятели в панаирните потайности. Основните посетители са журналисти от обслужващите Гергов медии: бившата Евроком, сега наречена Нова българска телевизия, вестникът „Новият глас”, сайтът на бившия поет Антон Баев „plovdiv-online”, който е горд притежател на … ЦУМ, не герговия, а „център за универсални медии”, още пловдивската обществена телевизия, в-к „Марица” и Стефчо Афтографа, който сам по себе си е медия и то независима. Питам какво „отразяват” толкова журналисти, а ми се обяснява, че „правилната” информация вече е спусната от могъщия пиар на Гергов и компания, а снимки се правят за да се увековечат някои от емблематичните лица на пловдивската масонска ложа „Слънце”, които наистина греят зад всеки ъгъл на изложението. Извисил ръст гордо крачи бившия кмет Чомаков, който е в основата на харизването на панаира на члена на ВСС на БСП. Преметнал е небрежно сако през рамо и мило се усмихва на срещата си с огромното тяло на Мара Мисса-Капон – също активен участник в мега-подаръка. Има повод да е щастлива. Георги Гергов и` се отблагодари за лобирането като подари изграждането на павилионите само и единствено на нейната фирма. В една от полупразните палати на крак хапват председателят на общинския съвет и виден масон Илко Илиев и заместник-кмета Петко Атанасов. Общото им тегло надхвърля чувствително 200 оки и никак, ама никак не приличат на воеводи, каквито им се иска да бъдат.  Пред вътрешния вход за администрацията гордо са изпружили снага двамата изпълнителни директори. Първият е радомирската политическа звезда Богомил Бонев. Зализал е лимба „тип Гоце Първанов”, но за интелигентност се е барнал с очила. Вторият е някой си Иван Соколов, кадър на Чомаков, който убийствено наподобява с потния си врат и кичозния костюм мутра от началото на 90-те. Скоро мизансценът се допълва от самия „мажоритарен собственик”, който пристъпва уверено откъм 10 палата в компания от рояк журналя с блеснали погледи. Членът на ВПС на БСП Гергов леко настъпва задния край на крачолите – небрежно е смъкнал панталона на луксозния си костюм под пъпа и критично оглежда мини-компанията: „Айде, че ще изпукаме от жега!”. Чомаков, Мисса, Соколов и Бонев се врътват и потъват в търбуха на администрацията към климатиците и тънките питиета. Е, Мара няма да мине и без лека и питателна закуска. Всеки има нужда от стимулиране на метаболизма, нали?

         Продължавам обиколката. Пародията на Пролетен международен панаир е пълна пред 7 палата, където медиен фотограф предлага снимки от купона след откриването на изложението. На тях се вижда, че гвоздеят на вечерта били чалга-идолите Нелина и Николай Славеев, които дигнали за хора` и кючеци  самият собственик Гергов и дясната му ръка Бонев, а  нежен блус на песента „Кукавица” изтанцили Илко Илиев и шефката на герберите Дани Каназирева – нищо, че го играят понякога политически противници.  Веселбата продължила до малките часове. И човекът нащракал цял албум с фотоси, които предлага срещу 2 лева. Купувам си Илко и Дани, притиснати на „Кукавица”. Като бонус за 1 лев получавам и фото на Чомаков, като хороводец  на „Бяла роза”. Любимката на Гергов и Мара Мисса Ивана този път артисала от панаирното ишмедеме. „Изложителите намаляват, но чалга-купоните не спират!” – мъдро констатира придружителят ми. На весела разпивка в панаирния ресторант са се усамотили членовете на пловдивския клуб „Морски сговор” – живописна и неразривна част от управляващата масонска ложа в града „Слънце”. Тамади са двамата едри мвро-войводи, а скоро се присъединява и мутрата-изпълнителен директор Иван Соколов.

         Драги читатели, не ходете на тази пародия, която е спретната на територията на Пловдивския панаир. Няма какво да видите, няма на какво да се зарадвате, освен ако не желаете с очите си да се убедите в каква тежка комунистическа провинция се превръща през последните години града ни. Много тежка мутренско-мафиотска провинция, щедро рекламирана с пари на същия този панаир във всички местни медии, които деликатно пропускат да се заровят в дебрите на чомаково-капонските  игри, които доведоха до най-големия подарък в новата ни история. В резултат – нито държавата, нито общината са получили и стотинка дивидент, какъвто им се полага уж като съсобственици.

         Вгледайте се внимателно в лицата на хората, които управляват Пловдив, защото до голяма степен панаира в града отразява и бизнеса тук, лобитата и невидимата тайна власт през последните години. И помислете дали нещо се е променило от славните времена на тежкия комунизъм.


image

Собственикът на Пловдивския панаир, член на ВПС на БСП, близък другар на Гоце Първанов и "мега-предприемач" - просто Георги Гергов

image

 
Иван Соколов - изпълнителен директор на панира, протеже на Иван Чомаков и слуга на всички господари

image

Богомил Бонев - изпълнителен директор, най-младият член в историята на БКП

image

Част от "национално-отговорния" пловдивско-панаирен бизнес - масонска ложа "Слънце" и "Морски сговор"

image

В покоите на Гергов - обща снимка за поколенията !

image

Мария Мисса - Капон сред другарите си от МВРО, земеделците и хората на Яне Янев. Тук е значително по-слаба от панаирните си подвизи.

image

Иван Чомаков - бивш кмет, сега шеф на герговата телевизия НБТ


image

Гергов /с шапката/ се готви да управлява една от яхтите на братя Диневи и да натовари на луксозен круиз горецитираните герои на соца след 1990 год.

image


Шефът Гергов държи реч, а другарят му Гоце слуша внимателно и задълбочено. Зад тях е поредната "Ложа", включително и Николай Цонев - земляк на Гоце.



http://toross.blog.bg/



Тагове:   мутри,   масони,   мафиоти,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - НОВИ ЗАКОНИ
02.07.2010 01:06
Всички тези господа,яко са крили данъци,за да достигнат сегашният си стандарт на живот,това се дължи на слабата политическа култура на българина.И спомоща на държавата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. За дасе избегне за в бъдеще това зло парламента трябва да одобри Закон за счетоводителите,за криене на данъци-затвор от 15-30год,а този които го е принудил-30год.При пълна конфискация на имуществото в полза на държавата,семейството(децата му да нямат право да развиват бизнес 200год). Това са драконовски мерки,но сигурни и други закони могат да се доразвият,зада достигнем средното равнище на западния гражданин!Така че България наистина може да се оправи за 5год,ане след 500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10043518
Постинги: 7901
Коментари: 3533
Гласове: 6344
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци