Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.05.2010 20:33 - Има ли какво да празнуваме на 9-и май?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2010 20:54


image



Има разбира се какво да се празнува на този ден. Само че не от българската нация, а от враговете на България и то е:

- новото разпокъсване на нашите вековни етнически граници и затвърждаването на берлинската, ньойската, версайската и пр. неправди.

-избиване на целия наш държавен елит, чиито грях е само че опита да обедини поне частично нашите разкъсани кървави късове от земятани, на които се провежда скоротечен геноцид, асимилация и етническопрочистване над сънародниците ни.

- създаването с кърваво изтребление и насилствено променяне на народосъзнанието на еничарската македонска нация, акт чиито последици виждаме и днес в БЮРМ и нашите сънародници на запад изпитват на гърба си, както вМакедония, така и в покрайнините от великосръбския шовинизъм.

- опита за създаването на тракийска, помашка, шопска и не знамси какви още “нации” и на разцепването на България на анклави /нещо което се опитват да направят и днес определени сили на злото с определени финансирани от тях организации, тогава опита да направи коминтерна/.

-концентрационни лагери, масови убийства, разколачвания и унищожение на всякаква опозиция и на всички заловени и установени представители на родолюбиви сили, но и на земеделци, социал демократи, анархисти – бивши съратници на колониалния режим на БКП, а в крайна сметка и на дори слабо несъгласни членове на сектата БКП с нейните непредвидени и неочаквани от тях изродщини против нацията ни.

- вменяване на колективна вина особено на българския и германския народи за всички съществували и несъществували престъпления през ВСВ и същевременно пълно оправдаване или прикриване на престъплениятана така наречената антихитлеристка коалиция над редица народи, преди и след избухванетона ВСВ, придружено от безнаказано и безконтролно сеене на смърт сред нашите народи, на терор и подтисничество,на кървави окупационни режими, както в Западна, така ив Източна Германия където се провежда жесток геноцид над германския народ като публични обесвания /освен че целия управленчески елит до средно ниво е изтребан по най – инквизиторски начин с един псевдопроцес/, забрани за събиране на повече от четири души на едно място като окупационните сили имат право да арестуват събралите се или направо да ги разстрелят /включително при погребване на близък, справка – филмът “Европа” показващ какво се случва в Западна Германия която е под англо – американски контрол/ и какви ли не още неописуеми ужасии, садизми и пр.

-узаконен геноцид над палестинското, ливанското и други коренни населения в Близкия изток, напълно ненаказано и пред безучастният поглед на целия свят!

Всичко това вероятно трябва българската нация да празнува, своето поредно погребение, разкъсване и уникалния по рода си геноцид над нашияя народ наречен насилствена македонизация на западните българи?!
Но също така и един факт за който доста малко се говори – насилственото връщане на арабски и турски имена на българите от Родопите и тяхната изкуствена турцизация и помацизация /процес който също не е от вчера/ + разпускане на дружба “Родина” и натикване като “фашисти” в лагери и политзатвори на нейните членове начело на лидера и Мустафа – Маню Шарков /организация на родопските българи, целяща да запази българското самосъзнание чрез просвета сред българите – мохамедани от Родопите/.

Е. Честит Празник, драги българи!






Тагове:   май,   Какво,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10051353
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци