Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
11.10.2009 17:56 - Относно писъците за случая в Асеновград и национал социализма
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2584 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 14.10.2009 07:36


"Клуб в Асеновград приютил международна сбирка на неонацистки поклонници"

image

Стряскаща международна сбирка на неонацистки поклонници се проведе в общински клуб “Библиотеката” в Асеновград. Петчасов концерт заформила група “Родна защита” и участници от Канада и Швейцария. Бандата се харесала на посетителите с песните “Жидов гроб”, “Убий евреина” и “Ген. Христо Луков”, съпроводено от дълго скандиране за непрежалимия наш генерал.

Канадският музикант Рене призовава всички, независимо от коя организация, град и държава сме, да се борят против враговете като едно цяло и да осигурят 14-те думи на Дейвид Лейн. Това пише в публикация на сайт, открит от вестник “Марица”. В деня, когато се разбра, че е изтекла информация от сбирката и е стигнала до властите, всичко от сайта, включително и серия снимков материал от сборището, бе изтрито.

image

На сбирката са се проповядвали неонацистки внушения. Въпросните “14 думи” са: Ние трябва да осигурим съществуването на нашите хора и бъдещето на белите деца”, разкри наш репортер. Авторът им Лейн е осъден на 190 години затвор в Щатите за такава пропаганда и умира през 2007 г..

Кадрите на снимката потвърждават огласената на сайта информация, че се е заформило “здраво пого”. Дансингът е пълен с подивели голи до кръста яки момчета, периодично вдигащи дясна ръка за “НН”. Пречупен нацистки кръст пък украсява сцената, съобщи Marica.bg. Водещият е с типичните дрехи на Ку-клукс-клан. Предвидливо обаче с черни ленти на сайта са закрити очите на участниците в погото.

Сбирката далеч не е била само концерт. След изпълненията канадецът Рене дълго е говорил за “нашата борба”, пишат участниците. Заедно с това присъстващите са призовани да събират средства в помощ на “другар на всички националисти” от Бургас, който бил застрашен от затвор.

За финал организаторите благодарят през сайта на всички, дошли от цялата страна и Швейцария. Извиняват се за задухата в залата, но пък компенсирали с ледена бира. Ще продължим с такива мероприятия, обещават те в съобщението.

"Попаднахме случайно на следи, че някой консумира сериозно еленергия от библиотеката, а не плаща. Така открихме този клуб, бивша видеотека. Тепърва някой ще отговаря как и защо е отдадена публична общинска собствeност, без решение на Общинския съвет, без наем и договор", обясни кметът на града д-р Христо Грудев. Цялата документация е предадена при вицекмета инж. Адриана Миленова.

"Ключът е даден преди години на музикална група за развитие на млади таланти", заяви директорката на градската библиотека Снежана Митева.



Ето ги истинските
image




Нека първо отговоря на бомбата за националсоциализма.
Германският националсоциализъм си е германска идеология. Може обаче да има и Български, или корейски ако щеш националсоциализъм. По този начин можем да сметнем, че демограцията е гръцка и може да съществува само в Гърция, а Уго Чавес е узурпирал незаконно социализма от СССР.  Няма работа светът да отхвърля германски идеологии, защото само Германия има право да решава за себе си. Освен това, ние националистите се борим против днешния свят, защото в него господства глобизъм, интернационализъм, морална и физическа деградация, социална несправедливост.

Хайл Хитлер е бил адекватен поздрав, само докато Хитлер е бил жив. Днес той вече е мъртъв и да викаш: "Да живее Хитлер" говори за неадекватни действия. Иначе можеш да се поздравяваш с каквото си поискаш, но щом сме в България, трябва да се поздравяваме по Български. Например може: "Слава на Левски" image Както искаш, стига да е разумно и да не изглеждаш смешно. Според мен "здравей" е просто нормален поздрав.

Всяка символика, която присъства в днешните религии води произхода си от Азия. Дори индианската свастика можем да смятаме, че води произхода си от Азия. Слънчевият символ свастиката е характерен за всички евразийски народи, в това чило и хазарите. Тази юдейска свастика всъщност е палестинска. Кабалата е нова религия, измислена от хазарите, за да покварява гойските душици - нещо като чифутство за гои, либерална пропаганда, подготовка за поюдейчване на гоите. Ананда Марга също е нова религия, тя дори води началото си след ВСВ.

Така... За поздравите. Българите винаги са се поздравявали с вдигната нагоре ръка. Що се отнася за физически контакт, Българите са се прегръщали и целували по бузите. Ръкостискането е донесено от просвещенците, които са направили немалко лоши услуги на България.

Сега не мога да намеря Българи, но на изток още се поздравяват така:
image
Това се нарича съща така и слънчев поздрав. Рано сутрин като излезеш от вратника обръщаш се към изгряващото слънце и вдигаш ръка, за да поздравиш новия ден. Това е смисълът.


Автор: Братмир

Взето от: http://nacionalna-ideya.com/forum/index.php





Тагове:   социализма,   национал,


Гласувай:
0



1. kabuli - Да, прав си!
12.10.2009 15:37
Това, което го пишеш е вярно, но дали тези дебеловрати момчета знаят смисъла на онова, което правят? Не, защото те влагат понятия и мисли, които бяха завладели света преди шейсет и повече години. Няма нищо хубаво в хитлеризма, колкото и да се мъчим да го оневиним по някакъв начин. Няма нищо хубаво и в комунизма, защото той въобще не е по-малко кървав и убийствен от хитлеризма. И от йудейството нищо хубаво не е произлязло, както и от преиначения ислям. Въобще човека умира да се превъплъщава. И точно на това не умиращо, чисто човешко желание се градят всички структури - от Майка Тереза - до Сталин, Хитлер и Мусолини. Лошото е, че един на 10 000 (може би) знае в кой филм се снима и каква му е ролята. А инак светът е набъкан със статисти.
цитирай
2. samvoin - Това, което го пишеш е вярно, но дали ...
12.10.2009 20:24
kabuli написа:
Това, което го пишеш е вярно, но дали тези дебеловрати момчета знаят смисъла на онова, което правят? Не, защото те влагат понятия и мисли, които бяха завладели света преди шейсет и повече години. Няма нищо хубаво в хитлеризма, колкото и да се мъчим да го оневиним по някакъв начин. Няма нищо хубаво и в комунизма, защото той въобще не е по-малко кървав и убийствен от хитлеризма. И от йудейството нищо хубаво не е произлязло, както и от преиначения ислям. Въобще човека умира да се превъплъщава. И точно на това не умиращо, чисто човешко желание се градят всички структури - от Майка Тереза - до Сталин, Хитлер и Мусолини. Лошото е, че един на 10 000 (може би) знае в кой филм се снима и каква му е ролята. А инак светът е набъкан със статисти.
И двата материала които съм пуснал не са мои, но с втория от пуснатите материали съм в огромна степен съгласен...
цитирай
3. samvoin - И комунизма, и национал социализма ...
12.10.2009 20:33
И комунизма, и национал социализма като изначални идеи са нещо чудесно и като Верою и като заявени цели.
Комунизма - на пръв поглед идея за сътрудничеството в обществото, за партнирането, свободата, братството и равенството.
Национал социализма - идея за запазване на националната идентичност, суверенитет минаваща естествено през социалната правда, но не като химерично равенство, а като достижимото реално обществено равновесие, ред и порядък.
Въпроса е в това, че имаше вярващи национал социалисти като Рудолф Хес и Хорст Весел, които вярваха, бориха се и дадоха живота, младоста и свободата си за тази идея, а имаше и нацисти като Рьом и други, които я изкривиха.
Днес има нацисти като така наречените "скинхедс" или поне доминиращата част от тях.
Ето разликата между образа на национал социалиста и образа на нациста.
Имаше и комунисти като Христо Смирненски, Димитър Благоев - Дядото и ентусиазците вярващи сляпо в тази идеология, които преследваха химеричен идеал, гинеха за нея и строяха България, пътища, мислеха си че строят нашето бъдеще. Имаше и комуняги като Димитров които подрониха и предадоха идеалите ни, разбиха българската държавна на късчета и новоизлюпени нации и съсредоточиха във власта гангстери, разбойници и отпадъка на обществото, реализирайки държавен бандитизъм, както и комуняги като ционистчето и еврейско внуче - агент на ЦРУ и подлога на Ричард Ран и Роналд Ът - Андрей Луканов, който съсипа България и се превъплати в либерален марксист, както днешното БСП.
Това е разликата в облика на комуниста и комунягата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041447
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци