Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2015 08:39 - "Най-големият в историята на сатанинска церемония на" отваряне на паметника на Сатана в Детройт
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 941 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  "Най-големият в историята на сатанинска церемония на" отваряне на паметника на Сатана в Детройт Общество - 27/07/2015 

Сатанистка група планира да представи на публиката 2.5-метрова бронзова статуя на главата на Сатана на коза по време на събиране в Детройт, насърчавани от тях като "най-големите публични сатанински церемонии в историята."

image

Сатанистите са заявили, че бронзовата статуя на Бафомет, с тегло около един тон и никога показани преди публично, е "не само несравним художествено триумф, но и въплъщава завета на разнообразието от структури, за да се поклонят и силата на колективни действия." Статуята, въз основа на обърната пентаграма, заобиколен от фигури на две малки деца, погледна надолу към съществото-долу изобразява Сатана с рога, копита, крила и брада.Като представители на храма Satanic, лично събитие в събота ще бъде отворен само за тези, които имат билети струват $ 25. Поканата за участие в "Откриването на паметника" гостите се обаждат, за да бъде готов за "нощта на хаос, шум и разврат ... да дойде на танца с дявола и да участват в историческото събитие." Място лица които не са разкрити и е известен само на онези, които са закупили билети.

Сатанистите са отишли по-далеч, като каза, че откриването на паметника "ще призове за оръжие, от която да започне най-големият в историята на битката срещу користни теократите в името на правата на свободно експресия на физическите лица."

За да заснеме събитието с възрастовата граница "18 +" е строго забранено, освен ако сте собственик на 75-доларови ВИП-билети. Така че щастието се дава уникалната възможност да се снимат седнал на един паметник на Бафомет.

Първоначално събитието бе да се проведе в ресторант в Детройт, но собственика му, като изслуша откриването на статуята и участието на храма Satanic да отменят събитието. Сатанистите са заявили, че нищо не е скрито и подписани договора от името на храма Satanic.

Много граждани се чудят как християни реагират на такава церемония. The проповедник Тод Сондърс на Детройт казва, че е една чудесна възможност за църквата.

"За църквата тя може да бъде още по-полезен, защото се даде шанс да знае истината, на фона на факта, че насърчаването на Satanic храм - каза Сандърс. - Не мисля, че имаме нещо друго да се страхува от това, че не трябва да бяга от страх. - Истината е на страната на християните "

Sanders заяви, че провеждането на сатанинска церемония е поличба на приближаващия край на Light споменато в Библията.

Първоначално предназначен да създаде статуя на Капитолия в Оклахома Сити, Оклахома, е Върховният съд не е трябвало да се забрани монтирането на Капитолия от друга - е християнски паметник на Десетте Божи заповеди.

В крайна сметка, за церемонията по откриването на паметника бе избран Детройт, защото храмът Satanic на града има "силна подкрепа" под формата на повече от 200 регистрирани членове.

Satanic църква подкрепя отделянето на църквата от държавата. Сега те искат да инсталирате статуята на Сатана в близост до сградата на законодателя на Арканзас, където той също така планира да инсталирате християнски паметник на Десетте Божи заповеди.

Източник 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39901280
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930