Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 16:15 - Партийната вакханалия
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1407 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 26.11.2014 15:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

         С имплантирането на псевдодемокрацията в изстрадалата, българска снага, се нароиха и политическите партии! Публикувам тук, защото те определиха днешния стил на живота и смъртта ! До днес, последователно са регистрирани повече от 800, т.е. по една партия, на всеки 6-7 хиляди българи !? Сигурен съм, че това може да влезе в рекордите на Гинес, а още по- сигурно е, че предизвиква отвращение, снисхождение и смях в другите народи ! Причините за това са много, но основната и главна е, че партийното членство  от 1878 г. до днес, носи келепир и далавера , печалба с помощта само на устата и бездарното, театрално позьорство!? Едно кратко прекъсване на партийството, около 1934 г., точно показа неговата несъстоятелност, ненужност и България се стабилизира социално и икономически. Мнозина твърдят, че наличието само на една партия в НРБ, също е дало голям, положителен ефект за развитието на България!? Приемам това, защото всички партии се хранят богато и добре от държавната хазна, без да произвеждат каквото и да било, без никакви изисквания, отговорнорности и задължения, освен малко морални, но само за тези, които все още зачитат и спазват подобни, стари правила и норми!
          Не е само държавното финансиране и имоти, по- важни са партийните олигарси,частни фирми, които допълнително и персонално инжектират партиите срещу „дребни” законодателни, разпределителни, възлагателни и пр... местни и държавни услуги! Партиите нямат касови апарати свързани с НАП, подобно на Светата синод и Мюфтийството ! Те са създателите на мафиотски структури, корупция, просто изразени в крилатата фраза „ Много държави имат мафия, тук мафията си има държава!” Но не мислете, че партиите са български и независими, без външна подкрепа и хитро финансиране, те са обречени на гибел, като България нямаше да бъде пазарно и икономически превзета, колониално зависима ! Партийната , представителна демокрация я наложиха чуждите, икономически интереси, лесно се купува и финансира ръководството на една партия, невъзможно и трудно е цял, един народ! За да стане напълно ясно, безпристрастно си помислете, какъв щеше да бъде резултата, ако имаше честен, задължителен референдум за членството ни в ЕС, НАТО, строежа на АЕЦ Белене !? Партийните еничари на прехода в едно гърло блеят, че това не е така, че от тях няма по- загрижени и любящи народа !?"Грижата" им е точно фиксирана и показна, даже за слепите и глухите, ето един, категоричен пример – спират АЕЦ Козлодуй  при свръхпроизводство на електроенергия с цена на 1 квч – 0,04 лв и ни принуждават да купуваме 20 пъти по -скъпата от частни ТЕЦ и други на ВЕИ, това не е ли явна, чиста форма на геноцид !?  Когато ги притиснеш с факти и критика, скриват персоните зад партията и казват „виновни няма, нямаше друго решение и изход”, независимо, че е пълно с такива "други"! Сега открито и нагло добавят „така ни наредиха”!?
         Партийците смятат, че имаме добра Конституция и закони, за тях те са отлични, защото няма нито една дума, нито ред изисквания към партии, управляващи, нито буква за отговорност, задължения, санкции! За сметка на това са изпълнени с партиини привилегии, защити, имунизации, толкова омайно хубави, че ти се иска да бъдеш партиен член на която и да е партия! Тихичко, без свикване на ВНС, нарушиха основния закон и извършиха редица изключително важни, големи, партийноугодни промени на Конституцията, като правото на чужденци да купуват земя, участието ни в ЕС, добавиха се имунитети и допълнителни права за депутатите! Десетки са хитрите препратки „урежда се със закон” зад които се крият много съществени и решаващо важни въпроси свързани с отбраната, армията, военните участия и пр....!? Същевременно е повече от трудно, практически невъзможно, да се добави текст за отрицателен вот, бяла бюлетина при гласуване, 120 депутата, интернет гласуване, издигане на кандидати от непартийни формации,  мажоритарен избор, образователен ценз и пр....без ВНС !?
          При ясна, доказана, тежка Национална катастрофа във всички сфери, геноцид, ликвидация на държавността, допуснати и активно извършени от партиите на прехода, няма наказан и осъден нито един политик !? Всички са повече от невинни, а за персонална вина, въобще не може да се говори ! Стана ли подробно ясно, кой е виновен за ликвидацията на България! Стана ли ясно, че националните предатели са си вързали законови ламарини отвсякъде и не могат да бъдат съдени и привлечени под каквато и да било отговорност !? Какво повече трябва да се случи за да спрете да гласувате за тях, да ставате техни съучастици, вие 48% симпатизанти !? Голяма част от вас се определят към турския етнос, занимават се със земеделие, скотовъдство, мислите ли, че партиите, ще се погрижат за вас, че са ви нужни, какво ви обещават, не виждате ли как всички обедняваме и измираме, че пенсии ще получите посмъртно !? Всичко заради тези 5% партийци, които се ненаядоха и угоиха като шопари ! Иде тъжна, постна, безпътна и студена Коледа, а е пълно с прасета и ялови крави наоколо, но за съжаление не стават за ядене, месото им е отровно !?

 


imageimageimage

image



Сами добавете останалите партийни гробари, необхванати в клипа, знаете ги !





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478573
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930