Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2019 09:53 - Свободата на България помръква само 9 години след Освобождението.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1528 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 23.02.2019 21:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Девет години след Освобождението, Стамболов започва да прилага османско-башибозушки похвати за разправа с народа.

Стефан започва образованието си в китната Трявна. После 16-18 годишен учи в Одеската духовна семинария, но е изключен заради връзки с руски революционери. Това изключване, заедно с ниския ръст и известна монголоидност, вероятно са се отразили зле на авторитета му между русите – първа сянка от по-късната му ПАТОЛОГИЧНА РУСОФОБИЯ.

При Стамболов вампиряса черната ни карма, само 9 години след Освобождението . Тая икона на десни и ру-фоби да днес, с три думи е АМБИЦИЯ, ВОЖДИЗЪМ и ПРОВАЛ.

С първите две качества, 21-годишен е изпратен да организира въстание в Старозагорско, в кото се проваля без да пукне пушка.

През 1876г. със същите качества, 22-годищен е назначен да апостол на Търновски окръг, където СЪЩО се проваля.

Но шило в торба не стои. По време на Освободителната война, е военен кореспондент на петербургския ежедневник „Новое время” и участва в доставките на храни и фураж за армията.  25-годишен вече е депутат в Учредителното Народно Събрание. Още два пъти е депутат, и на 30 години става председател на парламента в решителни за България времена.

С буйна амбиция и вождистки размах, той ДОВЕЖДА ЗА КНЯЗ ФЕРДНАНД, което по-късно САМ признава, че е грешка. Грешчица. Наистина, може да се спори дали той ЛИЧНО е гробарят на България, или доведеният от него княз. Но и в двата случая вината е негова. Тоя път поредният му ПРОВАЛ, е съдбовен ИСТОРИЧЕСКИ ПРОВАЛ за БЪЛГАРИЯ.

Стамболов до днес е икона за нашите десни. Щото техният Гьобелсо-Макартизъм си РЕЗОНИРА с неговия русофобски бяс, бесът на тоя крадлив автор на песента „Не щеме ний багатства, не щеме ний пари”. Стамболов  СЪЗДАВА ЗВЕРСКИЯ десен С Т А Н Д А Р Т за политическа борба. Стандарт заимстван от Османската империя и от нейния БАШИБОЗУК. Те с побоища и КЛАНЕ опитват да решат етническия проблем С ЕДИН УДАР и ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ. На Стамболов дължим първите политически УБИЙСТВА И ПОБОИЩА, само 9 години след Освобождението. Майка му го моли, например, да помилва един от най-интелигентните ни офицери, Олимпи Панов, ГЕРОЙ от токущо спечелената блестящо сръбско-българска война. Но синът й отказва. Думите на прокурора Мантов по делото срещу русофилите „Глави искам аз, глави” най-добре показват ПОРЪЧКАТА, която е получил.

Стамболов е хъшлак, авантюрист и бонапартист, но замахът на ръката му е по-голям от тоя на акъла му, макар че не е прост, напротив. Но винаги се изфърля над боя (ръста) си. ЛАКОМ човек, завършен Е Г О И С Т, и ЛАКОМИЯТА го движи. На младини - за слава и подвизи, после -за власт, накрая - за власт, пари и имоти. И за разврат. Антигерой... и любимец на нашите "десни" сини талибани, всъщност лумпени. Истинските десни са хора като Борис Априлов, Евлоги и Христо Георгиеви, Петър Берон, тежките търговци от Коприщица (така я нарича сам Каравелов) и Котел, банкерът Буров и талантливите фабриканти, ако щете. На такива хора шапка да свалиш. А Ст Ст е рядък екземпляр, ПРОКЛЯТИЕ за всеки дом, народ и държава.

Зверствата от 1897-1923-1944-та, ги прави УТАЙКАТА на офицерството, полуинтелигенти с пагон, насъскани от писачи ПОЛУИНТЕЛИГЕНТИ с П Е Р О.!!! Тия с перото са НАЙ-ВИНОВНИ. Без тех ония с пагоните не биха побеснели дотам, че да удушават хиляди жертви и да ги копат в масови гробове...
И нашите днешни лумпен-"десни" журналисти, фейсбукари и блогери правят СЪЩОТО. Подгряват УТАЙКАТА на "десните" за нови диващини.

Знаменитият възрожденец Поп Минчо  Кънчев, член на революционния комитет в село Арабаджиево Старозагорско, русофил и заточеник в Диарбекир, в безценната си „Видрица”, книга втора, документира как е изкоренявано русофилството. Пристигат в селото войници, секат прави сопи от гората, осведомяват се кои са русофилите (такива са повечето жители) и започва ПУБЛИЧЕН БОЙ НА ГОЛО. Да, жертвите трябва да свалят гащи пред зяпачите.

Някои днешни анти-коми и ру-фоби отиват по-далече. Блогерът германтигер пише, че е готов да ПОГРЕБВА ЖИВИ КОМУНИСТИ. Друг блогер, атилла, иска изтребване на целите им фамилии, с жените и дацата. Което вече е правено от Ястребинските убийци, и ТЕ НЕ СА СЪДЕНИ ПРЕДИ 9-ти, с което царското правителство СТАВА СЪУЧАСТНИК в зверството. Сега и тия убийци са наричани „жертви на комунистическия терор”.

И закономерно, все по-често отдясно се чуват думи на смъртна нетърпимост:

-- първо, левите не са българи, а чужди агенти, предатели, ПОДЛОГИ.!!!

-- второ, левите ограбиха България и трябва лустрация

-- трето, левите не са хора, затова няма живот докато не се пролее тахна кръв. И става страшно, защото в последните дни един-двама леви отговарят със същите думи.

-- четвърто, не е достатъчно лустрация и единични жертви, нужно е масово изтребление на левите, с целите фамилии, с деца и внуци в т.ч.

И ВИНАГИ удобно ЗАБРАВЯТ ДЕСНИТЕ нашенци, че те, ТЕ, Т Е донесоха на България ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, със загуба на територии и ПО-ЛОШО. Тия катастрофи ОБЕЗСМИСЛИХА върховното усилие на народ и държава и реките проляна кръв. И се роди проклетата поговорка „Няма вече балами, избиха ги на фронта”!!! Най-страшното на войната не е само, че загиват хора, а че ЗАГИВАТ НАЙ-БЛАГОРОДНИТЕ, тия, които първи тръгват в атака и във всяка опасна задача. При победа, те се помнят като герои. При поражение те изглеждат балами и духът на народа пада в калта.

Освен националните катастрофи, нашите почитатели на Стамболов не само винаги ПЪРВИ са започвали насилието, но и остават НЕНАДМИНАТИ В ЗВЕРСТВАТА. Ще напомня пак някои зверства, които левите, за разлика от десните, НИКОГА не са вършили :

-       Не са убивали деца;

-       Не са рязали глави (а десните даже са се снимали с главите);

-       Не са потопявали в Дунава шлепове с арестанти;

-       Не са палили къщите на партизани и ятаци;

-       Не са излагали по селските мегдани телата на убити нелегални (а десните са водили там ученици под строй, за назидание);

-       Не са клали като свиня законен премиер, Стамболийски, язден и пребит преди това;

-       Не са удушавали (с въжета от войнишки палатки) хиляди арестанти, и поета Гео Милев между тях (обгореният му череп беше намерен в масов гроб и разпознат по изкуственото око вътре);

-       Не са плащали награда 50 000 лв. за убит или предаден нелегален. 

Да добавим ОБЯВЯВАНЕТО НА ВОЙНА  на Англия и САЩ, довела до бомбардировките с хиляди жертви, и деца между тях. И аз съм преживял първата бомбардировка, на годинка и два месеца. И брат ми, 3 години по-голям. И понеже е имало къде да избягаме, при баба на село, не сме били изложени на опосността от ИЗБУХВАЩИТЕ ИГРАЧКИ, които днешните ни обичани братя англосакси са хвърляли покрай бомбите. САМО В БЪЛГАРИЯ  са го ноправили. Каква чест. Не сме им безразлични колкото и да изглеждаме незначтелни сега. И сега САМО НАС РАЗОРЪЖИХА  до гола пехота...

В отговор десните съчиниха басните за 100 000 000 жертви на комунистите по света (наскоро прочетох за 150 000 000), и как труповете на лагеристи в Белене са давани на свинете. Неща НЕДОКАЗАНИ  и всъщност невъзможни, ако помислиш малко.

И така, готов е планът за нов кръг от нашата 131-годишна гражданска война. ПАЗИ БОЖЕ да НЕ вампиряса отново вековната  ни черна карма, ПРОГОНЕНА при Освобождението. 




Гласувай:
8



1. apostapostoloff - Та така значи,
21.01.2019 14:30
съвременните десни са убийци, кръволоци и садисти, които ни тласкат към гражданска война. Виж ти!
ен
Няма нищо подобно, но ти се оказа един доста долнопробен, нечистоплътен тип. Написаното от теб е чиста проба антидемократична агитация и ти направо плачеш за съд и затвор.
цитирай
2. krumbelosvet - О К, Апостолофф,
21.01.2019 15:02
Гертигер не е за съд, че сака да погребва живи комунисти, аттила сака да ги изтребва с жените и ДЕЦАТА, но за затвора съм аз?!?!?
Те за тва стаа дума. Те това е ТВОЙТО право - КРИВО е.
цитирай
3. morskipesni - Кръволокът Стамболов е тормозил борците за свобода!
21.01.2019 16:08
Самият той провален като "революционер"и с нечиста съвест, с диво настървение преследва Капитан Петко Войвода и Панайот Хитов, от чийто род и аз произхождам. Разцепената Стамболова тиква може да се види в София, около бившия "Кристал", да се сещат съвременните убийци на България!
цитирай
4. kvg55 - krumbelosvet,
21.01.2019 19:47
Стамболов е еманация на парвенюшката следосвобожденска буржоазия.
цитирай
5. krumbelosvet - Май не е баш тка, kvg55
21.01.2019 21:47
Стамболов е хъшлак, авантюрист и бонапартист, но замахът на ръката му е по-голям от тоя на акъла му, макар че не е прост, напротив. Но винаги се изфърля над боя (ръста) си. ЛАКОМ човек, завършен Е Г О И С Т, и ЛАКОМИЯТА го движи. На младини - за слава и подвизи, после -за власт, накрая - за власт, пари и имоти. И за разврат. Антигерой... и любимец на нашите "десни" сини талибани, всъщност лумпени. Истинските десни са хора като Борис Априлов, Евлоги и Христо Георгиеви, Петър Берон, тежките търговци от Коприщица (така я нарича сам Каравелов) и Котел, банкерът Буров и талантливите фабриканти, ако щете. На такива хора шапка да свалиш...
Зверствата у нас ги направи УТАЙКАТА на офицерството, полуинтелигенти с пагон, насъскани от журналисти-ПОЛУИНТЕЛИГЕНТИ с П Е Р О.!!! Тия с перото са НАЙ-ВИНОВНИ. Без тех ония с пагоните не биха побеснели дотам, че да удушават хиляди жертви и да ги копат в масови гробове...
И нашите днешни лумпен-"десни" журналисти, и фейсбукари и блогери правят СЪЩОТО. Подгряват УТАЙКАТА на "десните" за нови диващини.
ПП: Този коментар е включен ден по-късно в текста на поста.
цитирай
6. zaw12929 - хъшлак, авантюрист и бонапартист, ...
25.01.2019 23:20
хъшлак, авантюрист и бонапартист, но замахът на ръката му е по-голям от тоя на акъла му, макар че не е прост, напротив. Но винаги се изфърля над боя (ръста) си. ЛАКОМ човек, завършен Е Г О И С Т, и ЛАКОМИЯТА го движи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953237
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031