Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2019 00:08 - С ПРАВО НЕ ГЛЕДАХ РЕДОВНО ДЕТСКОТО -"МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ" ПРИКЛЮЧИ! ЗА ВСИЧКИ РОЗАТА- ЖАНА Е ПОБЕДИТЕЛКАТА. МИХАЕЛА МАРИНОВА, ДОКОГА ПОД КРИЛОТО НА САНЯ
Автор: jupel Категория: Изкуство   
Прочетен: 987 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


САНЯ  АРМУТЛИЕВА, МНОГО ЛОШ ЧОВЕК СИ, 

НЕ САМО ЗАЩОТО ЕДНО ВРЕМЕ РЕЗВЕДЕ 

ГОЛЯМАТА НАША ПЕВИЦА КАМЕЛИЯ ТОДОРОВА, 

НО ИГРАЕШ МРЪСНИ ИГРИ,

ЗАЩОТО ТИ СИ НЕЧИСТА!

ЗЛОПАМЕТНА СИ,

МАЧКАШ ЖАНА БЕРГЕНДОРФ,

ЗНАЕ СЕ ЗАЩО.

ТИ Я СЪЗДАДЕ, НО НЕ ТЕ СЛУШКА, НАЛИ?

image

КАКЪВ Е ЗАЛОГА  ДА  ПРОДУЦЕНТИТЕ

ДА СПЕЧЕЛИ ЛЮБИМКАТА НА САНЯ -

МИХАЕЛА МАРИНОВА?

ДА ИМА СЛЕДВАЩОТО /ОСМО/  - КАПКИТЕ, КАКТО МАГИ  КАЗА!


САНЯ ЛИ ПАК ЩЕ Е В ЖУРИТО НА СЛЕДВАЩИТЕ КАПКИ

И КОЙ ЩЕ ВИ ГИ ГЛЕДА, КАТО СЕ КУПУВАТЕ?!

ИЛИ ЛЮБОВНИЦИТЕ, САНЯ, ТИ ПЛАЩАТ?

ТО МАГИ ХАЛВАДЖИЯН И БРАТ МУ ТЪРСЯТ ИЗГОДА,

НИЩО ЧЕ СИ ИМАТ ПАРИ

И БОГАТ НАСТАВНИК ...ТА И ОТВЪН.

КАК СЕ ПРАВЯТ МАСКИ ЗА МИЛИОНИ?! 

ЖАНА ,НЯМА КАКВО ДА ВИ ДАДЕ, НАЛИ,

НО Е УНИКАЛЕН ГЛАС И

РОЗАТА - ЖАНА БЕРГЕНДОРФ Е НОМЕР ЕДНО!

БЪЛГАРСКА ЗАВИСТЛИВА НАЦИЯ,

СРЯЗАХТЕ ЖАНА И ЗА ЕВРОВИЗИЯТА,

А ТЯ ПЯ ПРЕВЪЗХОДНО И ТАМ!

ВИКИ-ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА  СЕГА КАК ЩЕ СЕ ОЛЕЕ

НА ЕВРОВИЗИЯТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО!

НЕ МИ СЕ МИСЛИ, ТЯ НЕ Е ЗА ТАМ!

ЧЕ ТО КРИСИЯ ПЕЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ВИКИ И МИХАЕЛА  МАРИНОВА.

ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ,ЧЕ ВСЕ ПАК Е ДЕТЕ, ВСЕ ОЩЕ, ДЕТСКИ ГЛАС.


КОЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ЕДИН ИЗПЪЛНИТЕЛ?

ДА МОЖЕШ ДА ПЕЕШ ИЛИ ДА СЕ РОВИШ В ПОРОЦИТЕ МУ,

СЛЕД КАТО СИ ГО ОТКРИЛ СЛЕД ВРЕМЕ НА ИНАТ ДА ГО МАЧКАШ?!

И ДА СЕ ИНАТИШ И НАЛАГАШ КАТО ПРОДУЦЕНТКА,САНЧЕ?!?!

image

АМИ ЖАНА Е С ХАРАКТЕР, НЕ Е МИШКА ,

НЕ Е ДРЕСИРАНО ЖИВОТНО,

КАТО ТВОЕТО МИШЛЕ И ДРУГИТЕ ТИ ПЕВИЧКИ1


ГАДНО, КАКТО ВИНАГИ СЪМ ПРАВА!

ТЕЗИ КОНКУРСИ 


СЕ КУПУВАТ


И ИМА НЕПИСАНИ ДОГОВОРИ МЕЖДУ ПРОДУЦЕНТИ И ....




МИХАЕЛА МАРИНОВА -МИШЕ, ХАРЕСВАМ ТЕ КАТО ПЕВИЦА, НО НЕ И КАТО ЧОВЕК!

...НО НЕ И КАТО ЧОВЕК!

...НО НЕ И КАТО ЧОВЕК!

...НО НЕ И КАТО ЧОВЕК!

...НО НЕ И КАТО ЧОВЕК!

НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, ДРАГА, ВСИЧКО  Е ВИДНО,

ХОРАТА НЕ ПАСАТ ТРЕВА, ИМАТ УШИ !



Що клипчета в youtube.com за този гарван още преди да му подарят първото място?!
А Розата беше и най-красивата, освен че пее превъзходно и на перфектен английски!

то ккаво ли у нас е както трябва, та някакви конкурси- МАЙНАТА ВИ!

А.Х.Т.sekirata cekupama

ЕТО КАК ПЕЕ ЖАНА БЕРГЕНДОРФ,

не е лигавото мишле на доста влиятелни хора и мъже!

https://www.youtube.com/watch?v=IZwqT4aS3eI

https://www.youtube.com/watch?v=LU3q9I82Oxk

Zhana Bergendorff - Samuray / Жана Бергендорф - Самурай (Official HD)

image











Гласувай:
4



1. krumbelosvet - "Българската завистлив нация". Моля?
08.12.2019 00:51
Как така тая нация завижда повече на Бергендорф?
Истината по-вероятно е друга. ДЕТСКИТЕ гласове решиха приза. И на мене най ми хареса розата, но съм на 77. И не гласувах. А залата беше пълна с деца, юноши и младежи. Той и друг старец хареса розата, Ники. ЧИД на патерица.
цитирай
2. sekirata - коментари
08.12.2019 19:52
ЖАНА БЕРГЕНДОРФ ! НАЙ-КРАСИВА, НАЙ-ДОБРА БЕ ТИ В "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ" И ИЗОБЩО
19:49
Михаела Маринова -Мише, яко дъни компютъра, това на нищо не прилича вече! НО ЖАНА Е ПО-ДОБРАТА, не се ли срамуваш, че ти подариха първото място? Саня е злобна бабичка ,мрази Жана и нови капки обеща само да си ти първа?!

Михаела Маринова -Мише, оставаш си мишлето на Саня Армутлиева! Не така! Иначе си много добра певица, но не по -голяма от ЖАНА БЕРГЕНДОРФ! И това хората го видяха. Не се ли срамуваш за незаслуженатата награда в "Маскираният певец". Факт че българите не гледаме какво се и как се пее, а какви пороци има певичката, е, твоите са мишле! Жана е върха, но заради такива като тебе и Вики Георгиева я режат!

Тази Михаела е кадърна, но не чак толкова -голямо бутане, кой налива пари там? Политик? Мише, яко дъни компютъра, това на нищо не прилича вече! НО ЖАНА Е ПО-ДОБРАТА, не се ли срамуваш, че ти подариха първото място? Саня е злобна бабичка ,мрази Жана и нови капки обеща само да си ти първа?!
Мише, оставаш си мишлето на Саня Армутлиева! Не така! Иначе си много добра певица, но не по -голяма от ЖАНА БЕРГЕНДОРФ! И това хората го видяха. Не се ли срамуваш за незаслуженатата награда в "Маскираният певец". Факт че българите не гледаме какво се и как се пее, а какви пороци има певичката, е, твоите са мишле! Жана е върха, но заради такива като тебе и Вики Георгиева я режат!
АБЕ НЯМАТЕ ТАКЪВ ГЛАС КАТО НА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ТЯ Е ВЪРХА! Жана Бергендорф, ти си върха! Но много народ ти пречи и ти завижда,това не са хора, а злобни животни, дори мишлета,като Михаела Маринова! ТИ СИ ПО-ДОБРАТА ОТ МИХАЕЛА МАРИНОВА ,НО...виждаш всичко е НАГЛАСЕНО, ИНТЕРЕСИ! Яко дъни компютъра за Мишлето, това на нищо не прилича вече! НО ЖАНА Е ПО-ДОБРАТА. Саня е злобна бабичка ,мрази Жана и нови капки обеща само да смаже Жана Бергендорф.
Не по-голям ГЛАС от този на Жана Бергендорф, но си е МИШЛЕ, А ЖАНА НЕ СЛУШКА САНЯ И ...резултата е лош за ПО-ГОЛЯМАТА И ПО-КРАСИВАТА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ! Михаела спри да пееш тъпотии погубваш се у нас и в тази фирма, виж кво сториха с Жана...от злоба и завист! Бягай! Спасявай се, докато не е станало късно.
Gala s zvezdev I magi
Моите поздравления,Гала! Ти беше най-обективната в ! ПАНЕЛА, затова и кучето Рачков те хапеше по поръчка.Имам пост в жупелблогбеге на латинец за нагласено в това шоу! Михаела Маринова -Мише, оставаш си мишлето на Саня Армутлиева! Не така! Иначе си много добра певица, но не по -голяма от ЖАНА БЕРГЕНДОРФ! И това хората го видяха. Не се ли срамуваш за незаслуженатата награда в "Маскираният певец". Факт е че българите не гледаме какво се и как се пее, а какви пороци има певичката, е, твоите са на мишле! Жана е върха, но заради такива като тебе и Вики Георгиева я режат! Саня ли обеща следващите "капки", а ,с цената на наградата на Мишлето?!

за детското -Маските - Тази Михаела е кадърна, но не чак толкова -голямо бутане, кой налива пари там? Политик? Мише, яко дъни компютъра, това на нищо не прилича вече! НО ЖАНА Е ПО-ДОБРАТА, не се ли срамуваш, че ти подариха първото място? Саня е злобна бабичка ,мрази Жана и нови капки обеща само да си ти първа?! Мише, оставаш си мишлето на Саня Армутлиева! Не така! Иначе си много добра певица, но не по -голяма от ЖАНА БЕРГЕНДОРФ! И това хората го видяха. Не се ли срамуваш за незаслуженатата награда в "Маскираният певец". Факт че българите не гледаме какво се и как се пее, а какви пороци има певичката, е, твоите са мишле! Жана е върха, но заради такива като тебе и Вики Георгиева я режат!

КОЙ МИ ТРИЕ КОМЕНТАРИТЕ? ЖАНА ТИ СИ НАЙ-ДОБРАТА У НАС ЗАСЕГА СЛЕД ЛИЛИ ИВАНОВА! Затова те и режат ,особено онази снобка Саня и мишлето и ,което не е толкова лоша певица, но лош човек! А тази Вики Георгиева ще се олее на Евровизията -предричам, но така е когато всичко е връзки и пари!

Колкото до отнетото ти първо място снощи от "Маскираният певец" всичко доказа,че продуцентите и тези се купуват! Тази Михаела е кадърна, но не чак толкова -голямо бутане, кой налива пари там? Политик? Мише, яко дъни компютъра, това на нищо не прилича вече! НО ЖАНА Е ПО-ДОБРАТА, не се ли срамуваш, че ти подариха първото място? Саня е злобна бабичка ,мрази Жана и нови капки обеща само да си ти първа?! Мише, оставаш си мишлето на Саня Армутлиева! Не така! Иначе си много добра певица, но не по -голяма от ЖАНА БЕРГЕНДОРФ! И това хората го видяха. Не се ли срамуваш за незаслуженатата награда в "Маскираният певец". Факт че българите не гледаме какво се и как се пее, а какви пороци има певичката, е, твоите са мишле! Жана е върха, но заради такива като тебе и Вики Георгиева я режат! Жана Бергендорф, ти си върха! Но много народ ти пречи и ти завижда,това не са хора, а злобни животни, дори мишлета,като Михаела Маринова! ТИ СИ ПО-ДОБРАТА ОТ МИХАЕЛА МАРИНОВА ,НО...виждаш всичко е НАГЛАСЕНО, ИНТЕРЕСИ! Яко дъни компютъра за Мишлето, това на нищо не прилича вече! Саня е злобна бабичка ,мрази Жана и нови капки обеща само да смаже Жана Бергендорф.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2443849
Постинги: 2836
Коментари: 1224
Гласове: 14315
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031