Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 22:16 - Кои са истинските българи днес ?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 6830 Коментари: 19 Гласове:
12

Последна промяна: 22.12.2015 22:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         Колкото и невероятно да ви звучи, днес на преден план излиза един, известен българин с турски етнос – Ахмед Доган! Просто казано, той поясни на Местан, че българска партия, независимо че основно се състои от хора с турски етнос,  не бива да поддържа Турция и Ердоган ! Поясни, че колкото и да си облъчен евроатлантически, трябва да анализираш данните и да проумееш че ЕС и НАТО отиват към своя безславен и безусловен финал, затова е по- добре да замълчиш дипломатически, отколкото да се правиш на ястреб и да бълваш глупости опасни за българите ! Нашите, тъпи лидери на парламентарните партии, Премиера и Президента , едва ли го разбраха и чуха, пък и отсъствуват, дали са си едномесечна ваканция, защото се скъсаха от работа !?
         Сега и няколко съвета към Волен Сидеров : Ето това е нормалния път за национално обединение, без етническо и религизно деление, в името на България! Едва ли има политик и партия дала на поддръжниците си реална работа, поминък, защитила интересите им повече от ДПС и Ахмед Доган, без скандали, конфронтация, агресия и празни обещания ! Доган първи открито показа срастването на бизнес и политика, интересно е АТАКА има ли приятелски кръгове от фирми, кои са те !? Защо и кое ви кара да поддържате една очевадно престъпна Конституция !? Точно в нея е разковничето, тя е против народната собственост и производства, нарича ги държавни и не са неприкосновени, а подлежащи на разграбване и унищожение ! Едно е да обичаш Родината и да работиш за нейното бъдеще, друго е в 21 век да разчиташ на неонацизма, това е бита карта !
         Де са истинските българи, кои са ? Над 3 милиона мигранти, 150000 уволнени, висши военослужещи дали клетва пред народа и НРБ за вярна служба , допуснали доброволно унищожението на българското оръжие и разграбването на България !? Партии, приемащи само частната собственост за неприкосновена, посегнали даже на народносъздадената , държавна, модерна и ефективна електроенергетика !? Партии, унищожили напълно икономиката на държавата, печалившите държавни предприятия и довели тук най страшните монополни акули и експлоататори !? Партии, поддържащи налудничавите идеи на лицето Иван Костов, че инвеститорите (банки, застрахователи, търговци, разпределители, посредници) ще спасят страната от безработица и ще я направят икономически стабилна !? Тези които само за десетилетие източиха над 50 милиарда от „богатата” ни Родина !? Политици, които обслужиха чужди интереси, извършиха модерен нечуван геноцид и ликвидиране на българското срещу 10 сребърника !? Духовни водачи , патриарси, които вместо анатема, запяха осанна на католици и евроатланти !? К`ва стана тя , оплюван, мразен, съден, убиван, агент на всички разузнавания, демонизиран, мюсюлманин, с турски етнос, но един от последните истински българи !!!
         В навечерието на Коледа, моля Христос да му помага,  желая много здраве и сили за възраждане на България от пепелта !


image



Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. voland6 - кои са Българи?
22.12.2015 23:57
dedenze, не искам да се заяждам, но от постинга ти разбирам, че милееш за татовото време, сигурно си бил някакъв измислен държавен служител и си ходил на море с 4.50 на месец. но едва ли ще ме разбереш, че безплатен обяд няма. ние простосмъртните сме ти плащали тоя обяд.
цитирай
2. voland6 - ахмед доган
23.12.2015 00:00
а що се касае за тази личност, не знам как да я назова, дали ахмед доган, или меди доганов
другото е под достойнството да го коментирам
цитирай
3. dedenze - Мили ми Станиславчо voland6 !
23.12.2015 00:41
Ти не бива нищо да коментираш, а да си пиеш хапчетата редовно ! Бих ти ЕПМ ,както кава Кушел, но ме е страх да не те размножа! Моля те чети, но не коментирай, това е под твоето голямо Достойнство !
цитирай
4. dedenze - Здравей kushel, радвам се че намина !
23.12.2015 00:45
Прав си за Доган, много ми се иска един ден да се публикува досието му в ДС ! Тогава хората ще разберат по-пълно и документално, делото и значимостта му като българин !
цитирай
5. krumbelosvet - Защо непрекъснато забравяме жестоката външна принуда,
23.12.2015 10:27
когато говорим за бедните наши политици? Ако са разумни, ги унищожават. Ако не са, ги издигат и после ги използват. От нас зависят незначителни подробности. Защото е война и играта на демокрация е прозрачно прикритие на жестоката военна необходимост.
цитирай
6. dedenze - Много истини казваш krumbelosvet!
23.12.2015 12:00
Но все пак до сега 26 години все марионетки ни управляват и продават при това никак не са бедни !? Унищожени реално няма !? Няма и национална докрина за развитие на държавата, формулиране на български интереси !? Много зависи от нас, едва ли ще ни избият ако не членуваме в НАТО и сме неутрална държава !? Ако вместо представителна партийна демокрация имаме пряка демокрация !? Тогава целия народ ли ще превърнат в послушни марионетки и как!?
цитирай
7. zaw12929 - а що се касае за тази личност, не знам ...
23.12.2015 15:43
voland6 написа:
а що се касае за тази личност, не знам как да я назова, дали ахмед доган, или меди доганов
другото е под достойнството да го коментирам


КОЙ СИ ТИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯШ ПО ГОРЕ ОТ ДОГАН И ЗАЩО
ДА ПРАВИШ ЛИЧНИ НАПАДКИ СРЕЩУ АВТОРА КОГА КЪДЕ БИЛ Е ДОЛНО И НЕ Е КОМЕНТАР, А ГАДОСТ.
ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ- НЯМАМЕ УВАЖЕНИЕ ЗА НИКОГО
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДАВА ТОЧНА ОЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА, ТОВА Е АХМЕД ДОГАН И С НИЩО НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ТЪПИ НАПАДКИ. ОТМИНИ ПОСТИНГА, КАТО НЕ ГО РАЗБИРАШ.
цитирай
8. stariatb - Да ценим непорочното.
23.12.2015 17:01
Постинга е представен със снимка на прекрасно момиченце, на което бих пожелал здраве и щастие.
Невинните детски образи не трябва да се свързват с образите на съмнителни политици, дори и да са техни деца.
ЧНГ.
цитирай
9. dedenze - Трябва да се дава отпор на простаците zaw12929, за което благодаря!
23.12.2015 18:36
Въпросния блогър не само че държи отваратителен тон извън правилата на блога, ами изпълва пространството с цинизми и тъпизми! Прочети постинга му относно Турция и Русия !? За съжаление модераторите не са си на мястото и явно го лансират !? Точно заради такива като него сме на днешното дередже !!!
цитирай
10. dedenze - Имаш известно объркване stariatb !
23.12.2015 18:45
Снимката е моя и на внучката, това е аватар (представителен знак) на моя блог(личен сайт в който стоят моите постинги) и няма общо с текстовете на постингите, включително и на този ! Вие още нямате снимка, рисунка, знак в полето на аватара, ако сложите, никой няма да го отнесе и свърже със съдържанието на вашите постинги ! Вие сте първия съблогър, който приема аватара като елемент от постинга !?
Иначе сте напълно прав , да използуваш деца в политиката и за користни цели е престъпление и демонстрация на лош вкус и възпитание!
цитирай
11. ok3223 - Нищожество двуного ...
23.12.2015 20:33
voland6 написа:
а що се касае за тази личност, не знам как да я назова, дали ахмед доган, или меди доганов
другото е под достойнството да го коментирам


не можеш да коментираш един от най-умните и заслужили политици на България, какъвто се оказва и в този случай Ахмед Доган. Може да е турчин по произход но на дело се оказа по българин от мнозина малоумници като теб.
цитирай
12. dedenze - Благодаря за подкрепата ok3223 !
23.12.2015 20:44
Трябва да търсим и да издигаме истината в култ, ако сме истински човеци, честни и достойни българи !
цитирай
13. wasp - Жалко и тъжно!
23.12.2015 22:27
да се величае един доказан наглец какъвто е доган...
цитирай
14. dedenze - Да има много облъчени като тебе wasp !
23.12.2015 23:35
Но това което твърдиш е глупаво, злобно, тенденциозно, примитивно, камо ли доказано !
цитирай
15. pvdaskalov - * ! *
24.12.2015 13:59
Деденце, аз запазвам неутралитет по отношение на личността Ахмед Доган, тъй като не боравя с факти, а съм "облъчен" с вестникарски писания, но се възхитих от неговата смела позиция по един от най-болните въпроси в момента. Колкото до твоите упреци към управлението на страната след 1989-а, напълно ги споделям. На фона на умствената способност на българската нация като цяло, мисля, че избираните управници на държавата са под средното интелектуално ниво. Обърнете внимание, който е оратор-дърдорко, той се кандидатира. И го избираме, вместо да се обърнем към по-мълчаливите, но умни, можещи и честни специалисти, към тези, които не биха си губили времето в Парламента за междупартийни разправии. Надявам се, че все още не всички са емигрирали.
Коледни поздравления за теб и семейството ти!
П и е р
цитирай
16. dedenze - Благодаря Пиер за коментара и поздравите !
24.12.2015 14:23
Критична, мъдра и човешки точна е твоята оценка за ставащото у нас! Бъди жив и здрав с бодър дух ! Приятно изкарване на празниците сред любимите близки хора !
цитирай
17. fenor - Мили dedenze...
26.12.2015 11:48
... да не си случайно bobenze/от баба, боба - на турски баща, татко/, че който го хапне да повреди въздуха наоколо. Както се разказва в една стара приказка: търчи Крачун и лъже, а след него търчи брат му Малчо и маже ли, маже. То че управниците ни не стават е ясно на всички, но чак пък да опрем до Карагуя не ми се вярваше, ама ето че в Булгаристан всичко е възможно. Честита Коледа! и Mutlu Yeni Yıl!
цитирай
18. dedenze - Определено съм баща fenor, но асоциацията ти с боба не ми е ясна !?
26.12.2015 13:11
А за лъжите и мазанията си прав, такива са днешните управници, но едно не си разбрал, че тези които се определят като български етнос, точно те ни доведоха до Булгаристан ! Доган държи за независима и самостоятелна България, за това става дума, и за това трябва да му се свали шапка !
цитирай
19. fenor - Играта на думи беше...
27.12.2015 18:35
... от "dede - dedenze" и "boba - bobenze" последното съзвучно с хубавата гозба от растението боб дето създава уханни проблеми. И подтекста беше, че е малко прибързано да се радваме на подвизите на "Карагуя" щото не знаем какво "пиленце" ще се втурне да си взема от нас този "благодетел". Но нейсе!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479315
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930