Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2015 07:52 - Турската корона, отново се връща в родината Македония.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1398 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.04.2015 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Македонският цар Самуил ще бъде изобразен с  отнетата от българите подарената от тракийците на неизвестен, но турски владетел  корона. Намерена за Вас от Ист Анарх  с надпис на неизвестен, но турски език корона потвърждава(!?), че българите може да са били и македонци.

Както е известно тракийците заплашват да бичуват българите, защото им отнели короната на Рим. Според сведения тракийците изпълняват заканата си и ослепяват 15 000 българи. Утехата на историците досега бе, че не са успели да пленят короната на Българската Империя. 

За съжаление и това бе опровергано. Намерената потурчена досега за целите на историята корона подарена от победителите тракийци на неизвестен, но турски владетел е с надпис на тракийски " ΓΕΩΒΙΤZΑC ΠΙΣΤΟC ΚΡΑΛΗC ΤΟΥΡΚΙΑC"
 
image



                                           Бизас краля на траките

Без съмнение,  съдейки от тракийския надпис на кирилица, това е отнетата от тракийците българска корона, подарена на братовчедите им турки за оказаната им помощ при бичуването и поробването на България.

Голяма е мъката на Тракийците, че Българите са им отнели Короната. 

"Сега ТРАКИЙЦИ ще вземете Скити за съюзници, срещу Приятелите (БЪЛГАРИТЕ б.а), които по рано ви бяха съюзници срещу Скитите. Ликувайте и тържествувайте БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА!  Обладавайте и носете скиптри, Корона, Багреница и Пурпур. 
Той ще смени одеждите ви, В дълъг ярем ще впримчим вратовете Ви и в окови нозете Ви.
С много удари ще набрадим вашите гърбове и гърди,понеже сте изоставили ТРУДА и сте дръзнали да носите такива неща и да се гордеете с тях"

От стихотворението на илирика, т.е. тракиец разбираме, защо тракийците са ослепили 15 000 българи. Та те са им отнели Короната!

 " Осквернената" корона е подарена за назидание на бичуваните и поробени българи на турките!  
Контратезата, че това е подарената от папата на унгарците корона за влизането им лоното на папищяците  излиза извън християнската агиография в  контекста на историчските доказатества на илирическо повествованите во веки бг лайнометите и техните научени сътрудници и се изключва от тракийската палеография на предкирливския надпис и исконото тракийско име на владеля Прадчет на братя Грим.
  Последният научен доказ в тази насока с пълна сила, дойде от студиото на кучето на Павлов:

Македонският цар Самуил ще бъде изобразен с  подарена от тракийците турска корона.

Завърналите се по родните си места тракийци се търколиха и си намериха короната
.  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866806
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930