Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2014 14:21 - Разрушителният за чакрите символ – Кръстът
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 5583 Коментари: 0 Гласове:
41


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Християнският кръст е символ, който руши всяка чакра, над която е поставен. – структурата на кръста прави това[1]. Мнозина го носят на гърлото си – така тази чакра (за ясното виждане) не може да функционира правилно. Други го носят на дълга верижка до сърцето – емоционалния център и портал към по-висши способности. Някои го носят на колана си. Така увреждат чакрата при слънчевия си сплит – защитната.

Полагането на клетви – нито президентът, нито конгресът държат на клетвите, които са полагали. Тези клетви, че те ще пазят нацията и т.н. са илюзия. Врагът не е отвън и президентът не пази конституцията от външни врагове, защото самият той е неин враг, докато конгресът допуска всичко това. Илюзията, в която онези с властта искат населението да вярва е, че ще ги “пазят” от врагове, терористи и т.н. Но тя е САМО илюзия. Враговете, които те имат предвид са изкуствено създадени – точно както Хитлер през 30-те. Нещата обаче ще се влошат преди да се подобрят. Затова наблюдавайте и анализирайте. Търсете измамата и лицето зад кулисите, за да разберете правилно Играта в трета плътност.



ТРЯБВА да осъзнаете, че ВСИЧКИ религии, включително средствата за контрол, искат да гледате някъде навън за “спасение”, да отдадете силата си на външни божества. Не слушайте какво ви говорят – гледайте какво вършат – това е доказателството. Вие обаче трябва да си върнете силата.

Второто, което трябва да осъзнаете е, че ВИЕ създавате своята съдба. Трябва да излезете от положението на жертва и да спрете да мислите, че някой друг ви е виновен за това, че сте в еди-каква си ситуация. В новата реалност няма да има жертви. ТРЯБВА да поемете контрол над себе си. Например, ако пушите, не обвинявайте за това тютюневите компании, стреса или нещо друго. ВИЕ сте решили да си създадете този навик и това пристрастяване. Вината/отговорността за него е ВАША. Не хленчете и не се оплаквайте. Да, тъмните сили стоят за това, да, тютюневите компании стоят зад това, но въпреки всичко ВИЕ имате свободната воля да решавате дали да поддържате този лош навик. Същото е и с алкохола и с другите пристрастявания. Вземете обратно силата си и променете това, което искате да промените. Вглеждайте се вътре в себе си за напътствия и съвет.

[1] Ето и мнение за кръста от друг автор: “Днес в символ на християнската религия е превърнато разпятието. Но то е направено от човека – не е дадено от Бога. Истинският кръст е с 4 еднакви рамена. Физическата материя на Земята функционира на дължината на вълната на четворката и този факт, символизиран от 4-те рамена на кръста се демонстрира от 4-те посоки на света, 4-те материални царства, 4-те основни елемента и 4-те раси . Когато всяка четворка бъде разделена на 3, това прави 12 и така се установява връзката с духовната дължина на вълната на Слънчевото тяло. Посоките на света също са 4, както и 4-те елемента на материята – земя, вода, въздух, огън. Вие свързвате Великден със смъртта и възкресението, мислите за Великден само от гледна точка на физическото ниво и затова за вас кръстът символизира смъртта и възкресението, но в действителност той има много по-широк смисъл, тъй като символизира законите, които управляват тази планета. Осъзнайте, че истинският кръст символизира целта на тази планета: хармонизирането на 4-те раси и 4-те елемента”. Бел. пр.

Вал Валериан




Гласувай:
43



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267550
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930