Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2017 12:12 - Основен Съвети управление на парите
Автор: parinovini Категория: Бизнес   
Прочетен: 1380 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.03.2017 11:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да се ​​научиш как да управляват пари е най-важното нещо, което един човек може да направи за себе си. Помислете за това, ако не знаете как да управлявате парите си, вие също толкова лесно, ще загубят всички пари, които сте работили толкова трудно да се направи. Това, което хората не осъзнават е, че управлението на парите е нещо, което е научил. Това е като мускул, колкото повече го използвате, толкова по-силен ще бъде в него. Има изобилие от новинарски истории за спортисти и лотарията, които губят цялото си богатство в рамките на няколко години. Защо е това? Те не знаят как да управляват парите. Те са живото доказателство, че дори и най-богатите хора могат да загубят всичко, което имате, ако не се научим на това много важно умение.

Преди да вдига поглед съвети за управление на парите, че е важно да разбера точно какво е необходимо, за да се управляват ефективно парите. Това наистина е много проста всъщност. Има само две неща, човек наистина се нуждае, за да управлявате парите правилно. Тези неща са: план и самодисциплина. Това е.

Има план. Ние всички имаме сметки за плащане. Планирайте спестяванията си, да планират разходите си, да организира и да следите всичко, сделка, която правите. Никой друг ще се грижи за парите си за вас.

Имате самодисциплина. Разбира се, че е добре да се хваля на неща от време на време, но преди всичко са сметките. Ако парите си работи малко по здраво след това не се купуват, че новата LED TV. Ти наистина не се нуждаят от нова телевизия, в края на деня трябва да си плащат сметките и хората зареждане няма да се грижи, ако не разполагате с достатъчно пари, за да плащат навреме.

Сега, ние имаме изключително основните неща от пътя, нека да стигнем до някакъв съвет за управление на реални! Ако вече следвайте тези идеи, или нещо в близост до тях, а след това вече сте добри пари мениджър!

• Имат спестовна сметка: Сложих 10% от приходите си встрани, в банката, и никога не го докосна. Това е ваш спестовна сметка. Това е буквално пари, за да бъде спасен и най-добрата част за това, вие печелите пари чрез интерес повече пари, което сте записали нагоре.

• Имате аварийни средства: I спести още 10% от парите си, но това е цел е различна. Това е средствата за спешна помощ. Ако вашият автомобил се повреди или тоалетната спре да работи, това са парите, които можете да използвате, за да реши проблема. Защо трябва да имате и двете спестовна сметка и аварийни средства? Това е така, защото вие не искате да похарчите всичките си спестявания на извънредна ситуация. Дори и с авариен все още трябва да са записани до пари.

• Организиране на разходите си! Ако установите, тенденции, например можете харчат повече пари за бързо хранене, отколкото го правите и на хранителни стоки, а след това можете да планирате съответно. Разберете лакомства, че харчат пари за и след това се съсредоточи върху парите си неща, които действително се нуждаят

За повече информация погледнете в нашия сайт.  
http://www.creditwok.com/bg/



Гласувай:
3



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parinovini
Категория: Бизнес
Прочетен: 11013
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031